Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
(Ok pol nek splosen iq, kakrsnega se ga ponavadi preverja)
Ps: moj odgovor je ze zato tak, ker so mi ful turn off tipi, ki jim je vsec, da so kao pametnejsi od partnerice..
Ps: moj odgovor je ze zato tak, ker so mi ful turn off tipi, ki jim je vsec, da so kao pametnejsi od partnerice..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Idealno bi seveda blo, da je on pametnejsi. Ampak ne pa 'smartypants'.
Ponavljam
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh. Težko vprašanje. Sam mislim, da bom rekla, da bi mi bilo bolj všeč, če bi bil on pametenjši, ker sem do zdaj imela v 90% primerov mal.. tko... dumbasse, in bi blo fino met partnerja, ki bi te prisilil razmišlat izven tvojih normativnih okvirjev, da te izzove...
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vedno sem imel enako ali bolj brihtne, mi pa paše če je bolj specializirana za neko pdoročje, ker sem zelo splošen in mi je zanimivo če je res nekdo globoko nekje.
-------------------------
Kje na decu ti je no-go tattoo?
-------------------------
Kje na decu ti je no-go tattoo?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Recimo noga, vrat ali obraz, hrbet mi ni neki.. pac najbolj so mi rama, zgornji del roke, trup - prsni kos..skor vse drugo bolj ne.
Prvi bivsi ma na rami pa zgornji del roke, pa en s katerim sm bla je mel prsni kos na rebrih, pa mi je oboje kul, mogoce rebra se najbol, alpa kak sleeve je tudi kul..
Zabavno vprasanje ponavljam, pa dodajam se za punce kje vam je, kje vam ni, kje maste, ce maste..
Prvi bivsi ma na rami pa zgornji del roke, pa en s katerim sm bla je mel prsni kos na rebrih, pa mi je oboje kul, mogoce rebra se najbol, alpa kak sleeve je tudi kul..
Zabavno vprasanje ponavljam, pa dodajam se za punce kje vam je, kje vam ni, kje maste, ce maste..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zelo lep mi je full sleeve,ampak en barvni, niso mi všeč ženski obrazi, karte, kocke, delfini, metulji, lovilci sanj ipd. Niso mi všeč tattooji na vratu in obrazu (ok, na kaki guzici&co. tudi ne).
Imam enega-mali voz na podlahti, povezan s črtami. V načrtu sta še najmanj dva, ampak ne še zdaj.
Najlepše darilo za rojstni dan do zdaj?
Imam enega-mali voz na podlahti, povezan s črtami. V načrtu sta še najmanj dva, ampak ne še zdaj.
Najlepše darilo za rojstni dan do zdaj?
The world is as you are.
-
Ohh, lepo vprasanje mi je eno najljubsih obdobij leta. Tisti prvi daljsi, toplejsi veceri; da grem vcasih ze lahko v japonkah ven (magari ce samo nest smeti ); ko ti je zuni dovolj toplo, da jakno raje drzis v roki.. vonj pokosene trave, pirckanje zunaj, itd
ponavljam
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Da so višje temperature, več sonca, nek tak vonj v zraku, ki da vedet, da je poletje 'na poti', pa skor vsako leto (sploh odkar sem v Lj) imam občutek, kot da sem hkrati s koncem zime prišla iz nekega temnega predora na svetlo..(mislim, da letos celo nisem imela toliko tega občutka), pa seveda pijačke zuni, ne glede al so na toplejše večere/noči al čez dan na soncu.. Pa da lahko nosiš neko lažjo jakno in tudi ponoči ni mraz in ni treba več nekih težkih plaščev/ bund skos imet..
Bi rekel/a, da napovedi iz tvojega horoskopa, glede tega s katerimi znamenji naj bi se najbolj ujel za prijateljstvo, zveze kaj držijo ali ne? (malo lame vprašanje, vem )
Bi rekel/a, da napovedi iz tvojega horoskopa, glede tega s katerimi znamenji naj bi se najbolj ujel za prijateljstvo, zveze kaj držijo ali ne? (malo lame vprašanje, vem )
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Mah niti ne. tut med tistimi znaki, s katerimi naj bi se perfektno razumela, so totalni aholi. naj bi se ful dobro s škorpijoni razumela, pa jih 99% ne prenesem... tako da
Imaš občutek za kako stvar, ki ti preprosto ni usojena, da se nikoli ne bo zgodila
Imaš občutek za kako stvar, ki ti preprosto ni usojena, da se nikoli ne bo zgodila
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Ne? Vsaj ne za nič, o čemer bi razmišljala/ si želela.. Mam bolj tak mindset, da je vse možno.. bolj to, da nekatere stvari je možno doseči, ampak je potrebno toliko odrekanja in dela, da potem v bistvu vidiš, da niti ni vredno vsega tega in ni nobena stvar idealna in takšna kot se zdi na prvi pogled..
Zadnji sex,kdaj, kje in 'ocena'
Zadnji sex,kdaj, kje in 'ocena'
-
2 dni nazaj, med 'spanjem' (noben ni mogu spat) in je blo tako lepo spontano, 'hlastajoce' v cisti crni temi 8.5/10
Najslabsi seks, s kom in zakaj je bilo tako zanic?
Najslabsi seks, s kom in zakaj je bilo tako zanic?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov