Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Feb. 2018 11:13

-dejansko opazovanje zvezd na hribu, sredi ničesar,
-mir, midva in reka... Kolpa, kjer se skrije cesta in je samo skalovje, drevje, čista, globoka voda in v njej ogromne skale.
-Pohorje, en mini plac s potočkom,
-Kreslinov koncert pod zvezdami, ...
Bom nehala, ker lahko spišem preveč.
V glavnem-ne morem izbrati le enega.

Kaj bi naredila, če te partner zaprosi ob eni žblj večerji v eni žblj restavraciji....?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 23. Feb. 2018 11:48

Rekla ja, ker mi je več do njega kot do prstana/drame in ostalega šundra okoli tega :D

Tvoje mnenje o zarokah na splošno?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Feb. 2018 11:58

Nič ekstra. Kul za tiste, ki jim to nekaj pomeni, tistim, ki ne, se tega itak ne grejo. Pri nama je bilo intimno in lepo. Mal na živce mi grejo edino tiste pompozne zaroke, pred občinstvom, kopico neznancev.

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Feb. 2018 11:58

Glede emanuelinega vprašanja bi se pa tudi js strinjala s Sarissimo, je pa hkrati lepo tudi kaj bolj izvirnega, ampak ni to najpomembnejše. (Lol kar na neka vprašanja odgovarjam dns k so čist irelevantna zame. )

Ja najbrž je bit ful fajn zaročen, če si zaljubljen in veš da bi s tisti osebo rad bil trajno skupi.. Ja meni bi tudi šla na živce malo, če bi blo pretirano pozornosti okol zaroke, bog ne daj kaj na družbenih omrežjih.. po eni strani mi je kul tudi če bi samo partnerja med sabo vedla, da sta zaročena.

Tvoje?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 23. Feb. 2018 13:23

Ne vem, trenutno bi rekla ne, ker nisem niti priblizno ready za ta korak. Posebnega mnenja o zarokah nimam.

Koliko si ljubosumen/na v zvezi?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Feb. 2018 13:37

Js bi rekla, da nisem ljubosumna, ker sem vsem ful zaupala in niti noben ni bil tak, da bi nekaj iskal pozornost pri drugih ljudeh, smo vsi bli ful uizi..

Ti?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Feb. 2018 13:42

Zelo malo. Mi ne da povoda za to,pa še zaupam mu. Ko pa sem, ni tole naperjeno proti mojemu zaradi česar kar bi on naredil.

Ponavljam.
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Feb. 2018 13:57

Mu zaupam in v najin odnos, mi gre pa na živce, ker se ženske vedno vrtijo okoli njega. Očitno se bom morala sprijaznit.

Če si ljubosumna/en to tudi izraziš ali držiš v sebi?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Feb. 2018 14:46

Večinoma to pokažem, redko držim v sebi.

Pa ti?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Feb. 2018 15:14

Sploh nisem ljubosumen tip cloveka, ampak ce me kaj moti karkoli povem takoj ze avtomaticno..

S katerimi tujimi narodnostmi si že hodila/ dejtala/bila na zmenku/ imela avanturo in če se ti zdi, da se kako razlikujejo (oz. imajo kakšne značilnosti) med sabo ali od Slovencev?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Feb. 2018 5:24

Jih je bilo kar nekaj, ne bi vseh pisala :) Zadnjih par je bilo iz Brazilije, Irske in Bangladeša. Evropejci se mi zdi, da se niti ne razlikujejo tako zelo, kar se razmerji tiče. Sem se nekaj časa dobivala z nekom iz Bangladeša, ki je večino otroštva in mladosti preživel v Angliji in tudi ni bilo kake posebne razlike. Mogoče tudi, da nisem opazila, ker ni šlo za neke resne zveze. Moj mož je prav tako iz Bangladeša in je nekaj kulturnih razlik. Ma je preveč, da bi vse pisala, lol. Recimo že takoj od začetka je bilo precej jasno, da misli resno z razmerjem, v Sloveniji smo večinoma kar nekaj časa bolj na easy dejtali. Se mi zdi, da so tu ljudje na splošno tukaj bolj, hm, dramatični :lach: Pač, ogromno romantike, over the top čustvene reakcije td. Jaz vedno pravim, da krivim Bollywood :D
Pa moški se mi zdi, da so čisto malo bolj razvajeni (beri precej) zaradi življenja v hotelu mama in potem hotelu mama in žena. Večina sinov namreč še po poroki živi pri starših. Moj že kar nekaj časa ne živi več doma, tako da je malo bolj samostojen. Potem so še tašča in tast, ki sta tudi malo drugačna od tipičnih slovenskih tašč in tastov, ampak jih ne vidim tako zelo pogosto, tako da nimam pripomb. Je pa to še ena razlika, družine tu so precej povezane, tudi vsi daljni bratranci.
Sem še mojega vprašala, kaj se mu zdi v najnem zakonu največja kulturna razlika in pravi, da to, da mu ni bilo treba plačat ogromne drage poroke in da uporabljam veliko kletvic :nixweiss: :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Feb. 2018 10:14

Exit: koncalo se res ni roznato, je bil pa dejt z avtom sam po sebi amejzbolz :D

_patchouli_ napisal/-a: Se mi zdi, da so tu ljudje na splošno tukaj bolj, hm, dramatični :lach: Pač, ogromno romantike, over the top čustvene reakcije td. Jaz vedno pravim, da krivim Bollywood :D

Haha to bi rada enkrat vidla :D

Eem.. je blo kr malo mesano na zaru.. Avstrija, Nemcija, Svica, Avstralija, Nova Zelandija, Zda, Nizozemska, Svedska, Irska, Anglija.. sedanji fant je Hrvat.

Razlike - sicer jih nisem dejtala po 30 iz vsake drzave, da lahko neka povprecja ven vlecem, ampak po opazanjih so npr. ljudje iz omenjenih anglesko govorecih drzav veliko bolj outgoing, zgovorni, glasni. In ne delajo skrivnosti iz tega, da iscejo samo kratko avanturo, niti jim to zenske doma zamerijo.. pac normalno jim je vsake toliko spat s frendi, pri nas se mi zdi, da je to se kar tabu.

Svedi, nizozemci se bolj zadrzani od nas, ampak ce jim ratas vsec tezko spustijo - pomoje so jim zgovorne turistke kar ena taka prijetna sprememba in jim je pol bad, ko gres (ali pa jih bognedaj zavrnes.. enkrat je en tinder tip jokal, brez heca. Upam, da tega kdo ne bo bral kot egoboostanje, ker je bila to najbolj cudna social situacija ever)

Po mojih izkusnjah so bili najbolj shallow in douchey Avstralci, najvecji fetis so mi se vedno hribovski Avstrijci ( :D ), pri Hrvatih ne vidim bistveih razlik, vsaj ne pri mestnih.

Ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Feb. 2018 16:28

Množina so samo Poljakinje.

- pragmatične
- lahko jejo Hofer bio piškote 3 dni samo da imajo dovolj denarja za naslednjo državo
- neverjetno ambiciozne, vse imajo nekaj letni plan v mezincu
- veliko preklevajo
- so zelo spontane, oziroma, vse bi šle počet, takoj k majo šanso, če to pomeni da vzamejo nek shitty bicikel izpred študentskega doma in kolesarjo do sv. Primoža, kjer zaspijo na travniku, in jih opeče sonce, in jih greš potem iskat ker se ji je ketna strgala v Domžalah, in potem greš z njo jest čevapčiče, in poje celo porcijo, in potem poje še cel prebranac, čeprav ima 50kg...in potem...
- vedno je nek potem z njimi, aja potem grem pa v Švico na podiplomca, potem grem pa v Indonezijo delat v neko šolo, potem greva z kolegico štopat do Makedonije.
- so močne ženske, na prvi pogled so take krhke, niso glasne ali ful ekstrovertirane, sam ko je nekaj kar bodo hotele ali da jih nekaj zmoti, boš to prekleto hitro zvedel.

Res so fajn, če mi en reče iz kje bi imel žensko, vzhodna Evropa, Balkan (štejem Slovenijo).

Ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Feb. 2018 20:10

Ojej saarijarvi kolk držav :D Si sploh kdaj dejtala s slovenci?
Ne štekam tega s hribovskimi Avstrijci, nikol se nism kej posebi ukvarjla z Avstrijci :gruebel:
Ful zabavno mi je brat odgovore na to vprašanje :D

saarijarvi napisal/-a:
Razlike - sicer jih nisem dejtala po 30 iz vsake drzave, da lahko neka povprecja ven vlecem..

Valda..saj je bilo mišljeno vprašanje tako malo zares, malo za hec..

Js pa za zveze in podobne stvari sem samo s slovenci. Neko krajšo avanturo sem mela z enim angležem in enim z ZDA. Oba sta mi bla taka res ekstremno prijazna, vljudna, bolj od kakšnih naključnih slovencev. Tudi kar je rekla saarijarvi glede avantur.. bolj direktni, odprti, v takem pozitivnem smislu, da ne bi slut - shamali punc, ki imajo ons, ampak jim je enako normalno, da to počnejo, želijo tako punce kot tipi. Afroameričani so očitno ful into dirty talk. :D Pa un anglež je pri nas tekmoval na enem športnem prvenstvu, tko d ni bil lih tipičen huliganski anglež, ki bi prišel bolj popivat naokrog..

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Feb. 2018 20:51

Glede na število sodelujočih na forumu prekinjam "ponavljam". Nikoli nisem bila z nekom, ki ni iz Slo. Največji približek je bivši s staršema iz Bosne-če to šteje :lach:

Kak naglas imaš? Se ti takoj sliši, od kod prihajaš?
The world is as you are.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov