Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Večinoma gledam stvari dolgoročno in nimam večjih želj za čas dveh let.. Načeloma ja, bit zdrava, skrbet za svoje počutje, tako fizično kot psihično, imet ob sebi družino, bližnje prijatelje oz. ohranjati odnose, slediti notranjemu glasu, se učiti novih stvari, se usmerit na določeno področje..
Tvoj naj kraj, mesto v južni ali/ in vzhodni Evropi?
Tvoj naj kraj, mesto v južni ali/ in vzhodni Evropi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ufff. Južna bi rekla da en "naš" zidek v Lido di Ostia. Ali pa plaža del Gelsominetto južno od Sirakuz na Siciliji. Vzhodna pa brez pardona celo mestece Sibiu v Romuniji <3
Ponavljam! Pa dajte še kako slikco zraven, da se slinimo
Ponavljam! Pa dajte še kako slikco zraven, da se slinimo
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Sem v bistvu bolj imela v mislih Balkan/JV Eu, ne Južno, falila napisat, ma lahko odgovarjamo tudi za J.
Kar sem bila..me je na Balkanu zelo pozitivno presenetilo Sarajevo, tak vajb mesta, pa ko ti vedno v lokalih zravn pijače prinesejo vodno pipo
Čene v Italiji Toskana (Rim in južno od Rima nism bla), Firence in tista majhna Toskanska mesteca/vasi, ne vem več imena kjer smo bli.. San Gimignano?
Po vzhodni nism bla lih dosti, Český Krumlov je bil kar v redu. Se spomnem, da je imel, ko sem bila tam ful takih zanimiv umetniških trgovinc z raznimi likovnimi pripomočki, k js obožujem take trgovine..
Ponavljam
Kar sem bila..me je na Balkanu zelo pozitivno presenetilo Sarajevo, tak vajb mesta, pa ko ti vedno v lokalih zravn pijače prinesejo vodno pipo
Čene v Italiji Toskana (Rim in južno od Rima nism bla), Firence in tista majhna Toskanska mesteca/vasi, ne vem več imena kjer smo bli.. San Gimignano?
Po vzhodni nism bla lih dosti, Český Krumlov je bil kar v redu. Se spomnem, da je imel, ko sem bila tam ful takih zanimiv umetniških trgovinc z raznimi likovnimi pripomočki, k js obožujem take trgovine..
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Očitno ni interesa .
Balkan ni moj cuppa tea (mogoče ker še nisem bla v Grčiji :O ?). Ampak če bi se morala za neki odločit, bi rekla mogoče Mostar, ker je tako hallmark razglednice čeden. Enako sv. Naum na Ohridskem jezeru.
https://www.google.de/maps/@40.9141851,20.7406166,3a,75y,281.08h,83.1t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipNxuh_XrKA74ti5Q1rbFY-4t0ZeIdbAkEEmQSf_!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNxuh_XrKA74ti5Q1rbFY-4t0ZeIdbAkEEmQSf_%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya281.00476-ro0-fo100!7i6000!8i3000
Zate osebno najbolj romantičen kotiček na svetu (bonus točke, če zaupate še, kaj se vam je tako romantičnega tam zgodilo )
Balkan ni moj cuppa tea (mogoče ker še nisem bla v Grčiji :O ?). Ampak če bi se morala za neki odločit, bi rekla mogoče Mostar, ker je tako hallmark razglednice čeden. Enako sv. Naum na Ohridskem jezeru.
https://www.google.de/maps/@40.9141851,20.7406166,3a,75y,281.08h,83.1t/data=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipNxuh_XrKA74ti5Q1rbFY-4t0ZeIdbAkEEmQSf_!2e10!3e11!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNxuh_XrKA74ti5Q1rbFY-4t0ZeIdbAkEEmQSf_%3Dw203-h100-k-no-pi-0-ya281.00476-ro0-fo100!7i6000!8i3000
Zate osebno najbolj romantičen kotiček na svetu (bonus točke, če zaupate še, kaj se vam je tako romantičnega tam zgodilo )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Ja, ga ni ne..
Nimam pojma alpa js nism sploh romantičn tip človeka.
Mogoče Paris? Bled v slo?
Tebi?
Edit: Sem govorila mesta na splošno, ne vezana na spomine. Sicer mam js tanajbolj divje/ zabavne /'romantične' spomine iz koncertov, ne tolk vezane na kraj..
Nimam pojma alpa js nism sploh romantičn tip človeka.
Mogoče Paris? Bled v slo?
Tebi?
Edit: Sem govorila mesta na splošno, ne vezana na spomine. Sicer mam js tanajbolj divje/ zabavne /'romantične' spomine iz koncertov, ne tolk vezane na kraj..
Zadnjič spremenil hayley, dne 22. Feb. 2018 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmm, povsod, kjer so zvezde
1) polnocni vdor na ladjico na blejskem jezeru, poleti, ko je toplo
2) sedenje na zidku na Schloßbergu v Grazu z razgledom na mesto
3) tudi koncerti/partiji so bili ze zelo metuljckasti, ce je vse pasalo
4) gledanje zvezd na Spici na unih throw-zakljih
5) voznja z rentanim cabrioletom skozi nocni pisan Berlin
6) sprehod po starem delu Raba
7) Utrecht poleti
8) vrtovi rozne, ko se dani
.
.
ponavljam!
1) polnocni vdor na ladjico na blejskem jezeru, poleti, ko je toplo
2) sedenje na zidku na Schloßbergu v Grazu z razgledom na mesto
3) tudi koncerti/partiji so bili ze zelo metuljckasti, ce je vse pasalo
4) gledanje zvezd na Spici na unih throw-zakljih
6) sprehod po starem delu Raba
7) Utrecht poleti
8) vrtovi rozne, ko se dani
.
.
ponavljam!
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
to se dejansko spomnm k si mi razlagala vse skp lih ni blo romanticno DDD
F* sj nvm, im dead inside. ne znam odgovoriti na vprašanje, niti se ne spomnem kdaj se mi je nazadnje kaj romantičnega zgodilo... i guess, da se mi je dost stvari zgodil k so ble romantične, ampak mi je vse zbledel v spominu. lol
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov