Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Do katere starosti se šteje otroštvo, nekje do 12?
Bi rekla, da na vse počitnice na morju imam iz otroštva zelo lepe spomine, ker sm res tak poletni, morski tip in se počutim zares živo in izpopolnjeno poleti in ob morju. En spomin je recimo, ko sem spoznala ene nove prijatelje na morju, drugi pa je recimo vse vragolije, ki sem jih počela z mojima sestričnama (sem edinka in sta mi bile posebej v otroštvu in začetku najstništva kot sestri)..
Koliko časa nazaj si doživel/a svoj zadnji prvi poljub in kako bi ga opisal/a?
Bi rekla, da na vse počitnice na morju imam iz otroštva zelo lepe spomine, ker sm res tak poletni, morski tip in se počutim zares živo in izpopolnjeno poleti in ob morju. En spomin je recimo, ko sem spoznala ene nove prijatelje na morju, drugi pa je recimo vse vragolije, ki sem jih počela z mojima sestričnama (sem edinka in sta mi bile posebej v otroštvu in začetku najstništva kot sestri)..
Koliko časa nazaj si doživel/a svoj zadnji prvi poljub in kako bi ga opisal/a?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ah ni romantično sploh. stara pa sem bila 14, v enem lokalu, tipična friday žurka po končani šoli. je bilo z osebo, ki mi je bila zelo všeč, ampak sem bila precej pijana...
Ponavlja,
Ponavlja,
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Aprila 2015. Mah se po pravici niti ne spomnem kak je blo do podrobnosti. Pac po koncu (zadnjega ) prvega zmenka. Mal sma bla oba zivcna, jaz ker mi je bil res vsec; on pa ne vem, sem mu ze mogla bit fajn Blo je lustno, ker, kot receno, mi je vsec (se zdaj ).
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Aprila 2016, blo nepricakovano, nama obema ni blo cist jasno kaj se dogaja, malo cudno, kot da delava neki narobe, ker sva bla prej vec casa kolega/ prijatla, ampak je bil tak filing samo prvic, ko sva se v drugo dobila, mi je bilo ze jasno, da ne zelim vec bit samo prijateljica z njim, niti imet nic neresnega..
Cene pa eden redkih treznih prvih poljubov, je pa blo nekaj srednjega, se je kasneje izboljsalo..
Ponavljam
Cene pa eden redkih treznih prvih poljubov, je pa blo nekaj srednjega, se je kasneje izboljsalo..
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Novembra 2016 po prvem zmenku/zuranju glede na to, da ni bil iz mojega kraja, sva se ze vnaprej zmenila, da lahko prespi pri meni. Je sel pa najprej kljub vsemu 'gentlemansko' spat na kavc, pa sem ga jaz kasneje poklicala gor k sebi, kjer je padlo prvo meckanje
Kjut, ponavljam!
Kjut, ponavljam!
-
Exit - Cosmofrik
Joj bučka js, pardon
ummm sredina januarja, s fantom s katerim sva se dobivala dlje časa, ampak se žal ni razvilo v kaj več. Je blo pa kjut, mal metulčkov
Bah me je maybe kr mal stisnal zdej
Ugl it was cute, and thats about it, NEXT
ponavljam
ummm sredina januarja, s fantom s katerim sva se dobivala dlje časa, ampak se žal ni razvilo v kaj več. Je blo pa kjut, mal metulčkov
Bah me je maybe kr mal stisnal zdej
Ugl it was cute, and thats about it, NEXT
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Bilo je v začetku marca 2016... poljub je bil lep, sploh pa občutki ob tem, saj mi že dolgo (če sploh kdaj) ni bil kdo tako zelo všeč. Roj metuljčkov Podobno kot emanuela sem imela tudi jaz širok nasmešek, ne le na poti domov, še naslednji dan. Vedela sem, da je to začetek nečesa res posebnega.
Joj cuker.
Počakaš, da pri prvem poljubu naredi prvi korak moški ali greš tudi sama "v akcijo"?
Joj cuker.
Počakaš, da pri prvem poljubu naredi prvi korak moški ali greš tudi sama "v akcijo"?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne delam prvega koraka pri moških.
Nobena ženska me še ni poljubila prva.
Ponavljam.
Nobena ženska me še ni poljubila prva.
Ponavljam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Grem tudi sama v akcijo, še posebi, ko kaj spijem oz. če smo na žurki. Za večino se niti ne spomnim več, kako se je začelo.. vem da pri zadnjem fantu, s katerim sva bila v zvezi, je on začel, pri predzadnjem, s katerim sva bila nekaj časa fwb, sem jaz..
Ponavljam
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
Odvisno. ampak mi ni panike dat pobudo... je pa res, da je v preteklosti prišlo večkrat do poljubljanja v kakem klubu, se je že dosti spilo, in niti ne vem točno kako pa kaj (ugh cringe)
ponavlja,
ponavlja,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]