Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
ko kj tko vidim. sicer pa se rahlo izogibam šopingom, ker imam preprepreprepreveč oblačil. ampak sem lih zadnjic v second handu kupila jeans jakno (s.oliver), dežni dol črn plašč pa oblekco za 20e
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Se izogibam sopingu ko hudic kriza. Kadar res rabim kos oblacila grem in kupim tocno to, vcasih potem kupim se kaj, kar ni bilo na seznamu (redko, ker mi je tecno vlect na sebe stvari). Moj zadnji poskus velikega sopinga je bil pred dvema tednoma, ker nimam jesenskih oblacil, a sem sla iz trgovine skoraj praznih vreck. Meh.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ponavadi grem v soping, ko cakam v mestu in se nimam kam dat.. ali pa grem iskat nekaj, kar rabim. Vcasih pa sem komaj cakala na placo, da lahko cel Citypark obrnem naokoli.. not anymore
Najbolj nadlezna znana osebnost?
Najbolj nadlezna znana osebnost?
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
saarijarvi napisal/-a:...
S Koreja.. hja, ne bi rada zalutala tja zgrozena in hkrati fascinirana, da sistem uspeva. Kar se pa sedanjih eksperimentiranj tice.. ce bo slo kaj narobe, si zgleda ze zasluzimo.. Osel gre le enkrat na led, clovek si bo nanj za nalasc metal kamne (the Hound style).
...
http://www.rtvslo.si/uredniski-izbor/iz ... nja/417562
Druga ugotovitev je bila, da je Severna Koreja dežela tretjega sveta, ki pozira kot dežela prvega sveta – pa še to komaj zmore. Ko vidiš kako vojaško parado, ti je jasno, da ne bi mogli nikogar zares ogroziti, tudi, če bi se tega resno lotili. Najbrž lahko sklepamo, da na slavnostni paradi razkažejo najboljše, kar imajo – pa je vse skupaj kup krame, kot odrabljena oprema sovjetske vojske iz šestdesetih. Cel spektakel je ogromna maškarada. Zelo zgovorno je dejstvo, da svet sodeluje z njimi pri vzdrževanju te narative.
Koga torej hecamo in zakaj? Eden od možnih odgovorov je, da take "pošasti" preprosto potrebujemo, da bi se počutili bolje glede samih sebe, tudi v širši politični areni. Nikomur ni v interesu, da bi se položaj spremenil.
All is vanity, nothing is fair.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Uf ne, to zgornje žal ni dovolj ko doživljaš vse omenjeno v močnejši obliki. Js sm razmišljala, da bi kakšno boksarsko vrečo rabla doma.
Kave še najbolj, zadn čas ko sem res ful živčna pokadim kak cigaret, čeprav ne kadim redno, enkrat ko sem mela 'slabše obdobje' in imela ene osebne probleme sem bila od prenajedanja in se mi je poznalo, delno se mi še
Ponavljam
Kave še najbolj, zadn čas ko sem res ful živčna pokadim kak cigaret, čeprav ne kadim redno, enkrat ko sem mela 'slabše obdobje' in imela ene osebne probleme sem bila od prenajedanja in se mi je poznalo, delno se mi še
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Kava in telefon, to bi lahko najbolj izpostavila
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Dobre hrane, interneta, poslušanja glasbe
----------------------------------------------------
prelomna leta tvojega življenja?
----------------------------------------------------
prelomna leta tvojega življenja?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Mislim, da nisem bila zaljubljena v nobenega, razen v prvega. Pa še ta prvi ne vem, če je bila ravno zaljubljenost... tko da ne vem, če lahko sploh odgovorim...
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov