Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tudi tam okoli 30+.. Lepo se 5 let bluzit, potem pa itak pricakujem, da bodo hormoni pocasi naredili svoje Ceprav si trenutno ne predstavljam imeti otroka, bil bi mi samo dodatna prtljaga. Upam, da bom cez 5 let malo manj self-oriented. Hitro se navelicam stvari, zato se na otroka moram zelo, zelo dobro pripraviti.
Najbolj banalna stvar, zaradi katere sta se spicila s partnerjem?
Najbolj banalna stvar, zaradi katere sta se spicila s partnerjem?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Hm, ker nisem zaprl Coca Cole in jo pustil v hladilniku brez pokrovčka.
Baje te to naredi egoističnega in razvajenega.
----------------
ti?
Baje te to naredi egoističnega in razvajenega.
----------------
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Ko je bilo treba na poskok, ko se mu je zazdelo, začet pucat flet. Instantni popizditis, ker se je to lahko dogajalo tudi pozno zvečer ali zgodaj zjutraj za vikend, recimo, ko sem si jaz želela še malo crkljat, v miru pojest zajtrk in spit kavo. Je tip že davno v pozabi.
Najljubše prevozno sredstvo?
Najljubše prevozno sredstvo?
As your lover describes you, so you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf, Leone sorbet z limono in vodko. Mljac.
A to sploh še prodajajo?
Malenkost, ki te res vrže s tira (pet peeve)?
(dvignjen pokrov na školjki, nezaprta kokakola , ropot ko se učiš...)
A to sploh še prodajajo?
Malenkost, ki te res vrže s tira (pet peeve)?
(dvignjen pokrov na školjki, nezaprta kokakola , ropot ko se učiš...)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
(Fuj no kaka limona, meni je glih tisto najbol zanic. . Morejo bit cokoladbo mlecni okusi cene ni to to. )
Mislim, da je vrh, ko imam vse preracunano,kdaj morm it spat, kolk ur bom spala, kolk morm bit minimalno naspana in pol me zbudi hrup ponoci, pomoznosti veckrat in ni nic s spancem.. Alpa ko se pocutim napihnjeno me tudi ful zivcira.
Ponavljam
Mislim, da je vrh, ko imam vse preracunano,kdaj morm it spat, kolk ur bom spala, kolk morm bit minimalno naspana in pol me zbudi hrup ponoci, pomoznosti veckrat in ni nic s spancem.. Alpa ko se pocutim napihnjeno me tudi ful zivcira.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
dvignjen pokrov školjke, ko mi nekdo ne zaustavi na zebri, ko nekdo invejda moj personal space, random objemanje ob srečanjih, ko nekdo hodi počasi pred mano po sredini pločnika, da ga niti prehitet ne morš...
uh tega je še pa še.
ponavljam
uh tega je še pa še.
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ko folk dvomi oz ne spoštuje mojih professional skillzov. Pišuka, a sem js zadevo 5 let študirala, zato da je zdaj vsak, ki ima 2 min časa za čekirat razne forume večji strokovnjak na področju ko js? Fy.
Rumeni fleki na školjki. Fak. Če že lulaš stoje in vidiš da ostane kaka kapljica na keramiki - pobriši alo.
Kdaj si nazadnje naredil/a nekaj novega?
Rumeni fleki na školjki. Fak. Če že lulaš stoje in vidiš da ostane kaka kapljica na keramiki - pobriši alo.
Kdaj si nazadnje naredil/a nekaj novega?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov