Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 16. Maj. 2017 12:54

Prijatelji doma, se zdivjat, zivali

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Maj. 2017 22:17

Najbolj taka stvar bi bla met bližje prijatelje/družino ob sebi/ jih videt pogosteje in imet dobre, iskrene, daljše, nepovršinske pogovore, ampak bo prišlo tudi to prej al slej, ko bodo zdajšne stvari mimo.

Trenutna vsebina tvoje torbe/torbice.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Maj. 2017 6:44

The usual. Ključi, mobitel, denarnica, službeni ključi, knjiga, labela, krema za roke, robčki, organizator, beležka, kuli.

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Maj. 2017 15:08

Ključi,denarnica,mobi,lastika za lase, labela,rdeča šminka, črna barvica,korektor,vložki,tamponi,obliži,(ha kondomov pa nimam ugotavljam, to morem nabavt :D ), deo v stiku, na dnu bakrenčki,računi,robčki, kalkulator, fluo markerji,samolepilni listki,polnilc za mobi,planer,osvežilni/mokri robčki,kitajske palčke,(celo) dvojni čingumi,prozorna mapa..ful enga crapa, drugače so pogosto še prenosnik,flaška z vodo in čepki za ušesa,slušalke..

Tvoje prepričanje, vera o smislu življenja, o smrti.. verjameš v reinkarnacijo?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Maj. 2017 21:08

1. smrt- se je ne bojim, blazno veliko razmišljam o njej , ker mi je fascinantna, bolj kot strah pred njo, me obremenjuje strah pred tem da bi mi bilo zaradi zdravja ali česa onemogočeno izpolniti določene cilje in potrebe.
Delo v pogrebnemu zavodu mi je pokazalo več spektrov same smrti, bolj kot se obremenjuješ z njo, in bolj kot se bojiš za druge, manj imaš svobode v tem da jo lahko sprejmeš in uporabiš kot motiv.

Nekoč boš umrl, čez 50 let se te ne bo noben spominjal, si zrno v puščavi in v tem je lepota.

2. v reinkarnacijo ne verjamem, smo bitja iz mesa in krvi, ki smo nastala kot plod evolucije, in vsak ima svojo vlogo ob svojemu času, in potem izginemo in je to to. Spet, blazna lepota v temu, lepe rože odcvetijo, grmovje ostane.

3. smisel življenja. Ga ni, oziroma karkoli je tebi pomembno, če ti je širjenje svoje biologije in to da greš s svojo familijo enkrat smučat in na morje poleti, potem je to to. Če ti je preplezati severno steno Eigerja, potem je to to...ljudje smo si različni, in smisel je v tem da delamo kar nam je pomembno, obenem pa sprejmemo dejstvo da nismo sami nič posebnega, da sprejmemo različnost, da smo dobri do sebe in drugih, da popravimo slabe vzorce ki so nam jih predali naprej, naredimo svoje napake, se opravičimo in poskušamo živeti do konca svojih dni, brez da bi delali negativno sranje, in da lahko potem umremo na Onkološkemu inštitut v ogabni hali, brez nekih posebnih obžalovanj.
Svet je v balansu, za vsakega posebneža ki lovi nekaj kar se ne more ujeti, je 20 ljudi ki bodo imeli dva froca in avto na kredit, odšpilaj svojo vlogo in umri.

ponavljam?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Maj. 2017 7:54

Nimam cisto stoprocentnega prepricanja okrog teh tem, sprejmem dejstvo da nekaterih stvari ne vem zagotovo. Sicer sem pomoje nekaj umes med fantom,ki je cisti realist in bestfrendico, ki je pa cist idealist. Torej on pravi, da je vse kar imamo to zivljenje, s tem da smo prvih deset let bebci,zadnjih 20 invalidi, umes 8 osm ur na dan delamo/hodimo v solo, preostal cas pa pocnemo kar zelimo, prijateljica ma pa globoko vero v visji smisel zivljenja in tudi verjame v reinkarnacijo. Fak dejansko mi je razlagala o reinkarnaciji ze, ko sva ble obe stare 7. Glede smisla zivljenja ce malo na hitro povzamem, se mi v tem trenutku zdi da moras cimbolje izkoristit cas, ki ti je dan, bit srecen, do neke mere sledit svojim vrednotam, idealom.. Pac carpe diem v nekih racionalnih okvirih.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Maj. 2017 19:10

Podobno kot LZ, ceprav bi rada verjela, da gremo 'nekam' ..med zvezde, whatever.

Kako je izgledal tvoj vikend?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Maj. 2017 19:25

Delanje ppt predstavitve in sedenje za zvezki/knjigami

Ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Maj. 2017 19:53

Včeraj sem šel v Lj, s prijateljem na sv. Ano in na pijačo ob podpeško jezero, BTC in menjava stekel na očalih, fotografski sejem in delavnica na njem, delo na hiši in en projekt. Danes, fotografiranje na gradu, priprava na festival, delo na hiši in projektu.

iz katerega konca Slovenije si (radij 30km)?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Maj. 2017 20:43

Primorska

Ti?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Maj. 2017 22:18

Notranjska

ti?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Maj. 2017 22:35

Zasavje

risanka mladosti?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 28. Maj. 2017 22:38

Osrednja slo
Ne spominjam se, da bi imela kakšno priljubljeno risanko. Sad child :D

Si uresničil/a kakšne sanje iz otroštva? (v stilu: ko bom velik/a bom...)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Maj. 2017 22:45

Zakaj sm js skos mislna d je saarijarvi tudi s primorske?
Lol čaki, a slučajno nismo dovolj natančno odgovorili? :D

Ja, hvalabogu.. mislim sicer se ne spomnem, da bi kdaj dobesedno rekla ta stavek, če pa sm je, blo pa kej ful trapastega..

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Maj. 2017 23:29

^ ker sm na primorskem zivela precejsnji del mladosti in se mi posledicno 'slisi' :D + ljudje iz nasih krajev so pogosto ful zavedani primorci, ceprav to niso, per se.

Ja, lasje so mi zrasli cez ramena, imam fanta (bla sem sigurna, da bom umrla sama :D ) in delam nekaj kreativnega :)

zanimivo, ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]