Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jest? Spat? Ne vem, v bistvu sem kar na dobri poti - ze od nekdaj sem vedela, da bi rada delala nekaj kreativnega in trenutno to tudi delam. Dokler bom temu lahko rekla 'kariera' bo treba se kr neki polente pojest, ampak sem zadovoljna s procesom Ce bi sem lahko vgrla se kaksno kul (sluzbeno) potovanje, bi bil pa sploh jackpot. Sam to bi blo ze kicasto.
Nazadnje pogledan del serije?
Nazadnje pogledan del serije?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Dolce gusto, a to so tiste kapsule, ki so grozna obremenitev za okolje? Ja, se mi zdi, da sem nekje poskusla to in je blo vredu, sam ne bi kupovala.
Trenutno imam bolj simple kavni avtomat, ki pa dela dost vodeno kavo, tak da to mam za zraven racunalnika, ko delam, ker skoz po malem pijem in ni treba, da je kava prevec mocna. Ce nam, si cuker in mleko not dam. Ce rabim pravo dozo, si pa se vedno v dzezvi skuham, z mlekom, mal sladkorja in vanilijevim ekstraktom. Ful rada imam tud kavo iz espresso avtomata, ponavadi cappuccino. Mi je predvsem fajn ritual okoli kofetkanja. Na sihtu obcasno nescafe instant, ker nimamo druga, ampak raje ne.
Tldr: ja, pijem kavo
Kaj pa ti, ti je kava nujna substanca, ritual, ali nic?
Trenutno imam bolj simple kavni avtomat, ki pa dela dost vodeno kavo, tak da to mam za zraven racunalnika, ko delam, ker skoz po malem pijem in ni treba, da je kava prevec mocna. Ce nam, si cuker in mleko not dam. Ce rabim pravo dozo, si pa se vedno v dzezvi skuham, z mlekom, mal sladkorja in vanilijevim ekstraktom. Ful rada imam tud kavo iz espresso avtomata, ponavadi cappuccino. Mi je predvsem fajn ritual okoli kofetkanja. Na sihtu obcasno nescafe instant, ker nimamo druga, ampak raje ne.
Tldr: ja, pijem kavo
Kaj pa ti, ti je kava nujna substanca, ritual, ali nic?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ritual (malo pa tudi nuja). Med tednom gre težko brez (sploh zaradi tistega občutka - ko 2x globoko vdihneš in v miru srkneš - pa si ko nov in in važno kak kreten ti trenutno sedi na glavi), med vikendi pijem če gremo namenoma na kofe, na dopustu pa nikoli, ker moj ful redko pije.
Pijem pa različno - če rabim samo uni šus v žilo, spijem "caffe in vetro" kot rečejo italijani - iz kafetjere čisto mini šus ful močnega kofeta, pogosto malo podaljšano brez vsega, ko pa rabim malo cartanja pa z mlekom in/ali cimetom, vanilijevm cukrom, kakavom, karamelo (če imam res veliko časa za kofe) itd.
Ponavljam.
Pijem pa različno - če rabim samo uni šus v žilo, spijem "caffe in vetro" kot rečejo italijani - iz kafetjere čisto mini šus ful močnega kofeta, pogosto malo podaljšano brez vsega, ko pa rabim malo cartanja pa z mlekom in/ali cimetom, vanilijevm cukrom, kakavom, karamelo (če imam res veliko časa za kofe) itd.
Ponavljam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Šalca kave in malo sladkega zraven, nebesa. Ni mi nuja, najraje jo pijem v postelji za vikend zjutraj ali pa po kosilu, ne nujno vsak dan. Pijem filter kavo z riževim mlekom, sladkano z medom. Zunaj pijem kavo samo v Zvezdi, imava z ex tedenski ritual po kosilu tam spiti kavo.
Najljubša znamka oblačil?
Najljubša znamka oblačil?
As your lover describes you, so you are.
-
Primark ostalo nimam pojma.. Rada grem posnjofat v Promod in Dorothy Perkins.
Rignes v druzbi / pred partnerjem, ali 'pogoltnes' to?
Rignes v druzbi / pred partnerjem, ali 'pogoltnes' to?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
6 ur je tista meja, vse pod njo je kriza, ampak spreminjam spalne navade, in spim 7-8 ur.
-----------------------------------------
Kako se odzoveš v trenutkih resnične čustvene krize, kot so smrt itd...?
-----------------------------------------
Kako se odzoveš v trenutkih resnične čustvene krize, kot so smrt itd...?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Dolce gusto, a to so tiste kapsule, ki so grozna obremenitev za okolje?
:OOOO :OOOOO (grem kr guglat, se pozanimat, quote mi ne dela)
eh totalno glupo odreagiram, čist zamrznem, ratam čist hladna, čim prej hočem pobegnat, ker mi je preveč stresno "se s tem ubadat". nimam ravno zdravega coping mehanizma...
ponavljam
:OOOO :OOOOO (grem kr guglat, se pozanimat, quote mi ne dela)
eh totalno glupo odreagiram, čist zamrznem, ratam čist hladna, čim prej hočem pobegnat, ker mi je preveč stresno "se s tem ubadat". nimam ravno zdravega coping mehanizma...
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Ful odvisno, ponavadi pri vecjih stvareh ostanem relativno mirna (sploh, ce so okoli mene ljudje panicni, lol)... potem pa pride neka bedarija, na katero ful prevec emocionalno reagiram in ne znam kontrolirat solz.
Barvate jajca doma za veliko noc?
Barvate jajca doma za veliko noc?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]