Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
V familiji nimamo navade zapravljat keša za take stvari "without substance". Ko smo šli na morje/smučat/na potovanja smo za po poti dobili vsak svojo revijo - mati kako lady ali križanke, foter kaj o avtih, tamali čukca ali kako z ugankami, js pa national geographic.
V osnovni šoli sem kdaj prelistala tudi kak pil+, smrkljo ali cosmopolitan, ki so ga imele sošolke
Katera tvoja značajska lastnost te najpogosteje spravi v težave?
V osnovni šoli sem kdaj prelistala tudi kak pil+, smrkljo ali cosmopolitan, ki so ga imele sošolke
Katera tvoja značajska lastnost te najpogosteje spravi v težave?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
nepriznavanje avtoritete. kersem najbolj pametna ne upoštevam nikogar (zakonov, nadrejenih, profesorjev, družbeno zastavljenih norm itd... ) pač če se mi zdi smiselno upoštevam, če pa ne, pa pač ne. pred leti me je to nenehno spravljalo v težave, sedaj pa sem se naučila da tudi drug ljudje včasih rabijo malo potrditve, tako da sem se malce unesla in načrtno spremenila. Ampak v bistvu avtoritete še vedno zares ne priznavam.
ponavljam.
ponavljam.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Včasih (predvsem med prepiri ali, če me kdo podj*bava) zasikam kaj za kar mi je kasneje mal žal. Vem kje udarit, da bo najbolj bolelo, kar mi ni ravno v ponos. Druga pa verjetno, da sem preveč skrbna, kar gre sestram včasih na živce (in zaradi tega pade kak grd pogled), tako da se počasi umikam... Niso več tako majhne
ponavljam
ponavljam
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Perfekcionizem. Ne prenesem na pol narejenih stvari in ljudi, ki stvari puščajo na pol narejene in rečejo "saj je v redu, bo že nekako". Seveda bo, ker se bo čudežno našel nekdo, ki bo zadevo speljal do konca.
ponavljam
ponavljam
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Z ljudmi, ki so mi blizu definitivno nepotrpežljivost.
Ali se kdaj pogovarjaš sam s sabo? V kakšnh situacijah, in kaj si takrat rečeš?
Ali se kdaj pogovarjaš sam s sabo? V kakšnh situacijah, in kaj si takrat rečeš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ko me nekaj jeb*, takrat kolnem, večinoma nad sabo.
Na Caminu ko je tri dni lilo kot iz škafa, in 5km pred ciljem ko nisem našel tople postelje in sem hodil po nekem blatnemu hribu in sem bil moker in premrzl kot cucek, sem imel 30 minutni monolog, kjer sem preklel sebe, Španijo, papeža, celo Galicijo in življenje.
Kakšen otrok si bila?
Na Caminu ko je tri dni lilo kot iz škafa, in 5km pred ciljem ko nisem našel tople postelje in sem hodil po nekem blatnemu hribu in sem bil moker in premrzl kot cucek, sem imel 30 minutni monolog, kjer sem preklel sebe, Španijo, papeža, celo Galicijo in življenje.
Kakšen otrok si bila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mirna, bolj sramezljive sorte, ker smo se v mojem zgodnjem otrostvu nekajkrat selili, sem se velikokrt pocutila malo outsidersko.
Ti?
Ti?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Priden, pameten, prijazen, malo zadržan vase, občasno naredil megalomansko pizdarijo in imel razne prepovedi, kot naprimer:
- ne sme nositi ure
- ne sme hoditi na športne dneve
- pri verouku mora sedeti v prvi vrsti
- ne sme sedeti zraven oken
Zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Isti kot odrasel, vse kul, dokler me ne nekaj stisne, potem se pa stvari zavrtijo v mojo smer.
-----------------------------------------------------------
Najljubša serija ki si jo začela gledati lansko leto?
- ne sme nositi ure
- ne sme hoditi na športne dneve
- pri verouku mora sedeti v prvi vrsti
- ne sme sedeti zraven oken
Zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Isti kot odrasel, vse kul, dokler me ne nekaj stisne, potem se pa stvari zavrtijo v mojo smer.
-----------------------------------------------------------
Najljubša serija ki si jo začela gledati lansko leto?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bolj ne gledam serij, kar sm lani prvič pogledla in mi je blo všeč so bli Peaky Blinders, ena baletna serija Flesh and bone, pa ene krajše, ki so produkcija Beograjske dramske akademije - #Samo kažem
Plani za vikend?
Plani za vikend?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov