Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ubistvu mam več planov za dni pred/po novem letu, kot za sam večer. Sklepam, da bomo ponovili dogajanje zadnjih 2 let - torej couples night v Lj.
Najbolj pogosto uporabljana beseda, s katero greš še sama sebi na živce? (ummm, kul, pač, totalno, literally itd )
Najbolj pogosto uporabljana beseda, s katero greš še sama sebi na živce? (ummm, kul, pač, totalno, literally itd )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
'stari', 'ful', 'lol'
ponavljam
ponavljam
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
''pač'', '''u lajfu'', kakšna (lažja) kletvica mogoče tudi
Obožuješ božični čas (lučke, okraski, božične pesmi povsod...) ali se ti zdi to popolnoma pretirano??
Obožuješ božični čas (lučke, okraski, božične pesmi povsod...) ali se ti zdi to popolnoma pretirano??
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Obožujem AMPAK decembra! Me zelo moti, da je ponudba okraskov in vsega na policah že takoj po prvem novembru. Čisto prezgodaj. Pa zdaj, ko so na TV že neke božično-novoletne reklame ... ne vem, meni je pred miklavžem vse čisto mimo.
Božično-novoletna pesem: katera ti je najbolj všeč in katera ti gre najbolj na živce?
Božično-novoletna pesem: katera ti je najbolj všeč in katera ti gre najbolj na živce?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Defiitivno mi je naj have yourself a merry little christmas, i love it.
najbolj fujči pa santa baby (tko perverzna mi je) pa all i want for christmas is you (ne prebavlam te verzije z mariah carey, i don't like her).
ponavljam
najbolj fujči pa santa baby (tko perverzna mi je) pa all i want for christmas is you (ne prebavlam te verzije z mariah carey, i don't like her).
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Last christmas - Wham ,Pop design - Na božično noč
ponavljm
ponavljm
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ta mi je vsako leto lustna
So mi pa vse bozicne zakon, od Wham, Killersov, do Mariah Carrey.. malo trasha mora bit. Ne vem, ce mi je kera prav annoying.. 'Do they know its Christmas' mogoce.
Koliko si zadovoljen/a s sluzbo, ki jo opravljas (1-10)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov