Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Una vita scellerata
Kakšno je tvoje mnenje o božičnih puloverjih? Kič ali obvezen božični modni dodatek?
Kakšno je tvoje mnenje o božičnih puloverjih? Kič ali obvezen božični modni dodatek?
All is vanity, nothing is fair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Eh, zdej v hipsterski dobi je itak vse dovoljeno, dokler stvari nosis iz 'ironije' meni so top, priznam.
A se veselis snega?
A se veselis snega?
-
''Ti si kul'' nic posebnega, a je prislo od zelo posebne osebe, in takrat sem to posebno rabila.
Ponavljam
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ma men so vsi komplimenti, ki jih dobim super, ker imam precej nizko samozavest, pa mi je kul slišat, da imajo ljudje dobro mnenje o meni.
pač karkol od tega, da sem pametna, lepa itd
me pa vedno šokira, ko slišim od nekoga, da sem ufl pozitivna, ful energična itd, ker pri sebi opažam, da sem dostikrat slabe volje..
ponavljam
pač karkol od tega, da sem pametna, lepa itd
me pa vedno šokira, ko slišim od nekoga, da sem ufl pozitivna, ful energična itd, ker pri sebi opažam, da sem dostikrat slabe volje..
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Komentar profesorice, ki mi je po koncu gimnazije podarila knjigo in mi povedala, kako zelo je cenila moj odnos skozi ta 4 leta in da sem ena tistih, ki za sabo pustijo pečat in niso kar takoj pozabljeni. Čudovite besede, sploh ko vidiš, da nekdo opazi in ceni trud, ki ga v neko stvar vložiš. Seveda sem jokala kot dež
ponavljam
ponavljam
-
Hmm.. karkoli prevec kricecega, neonskega, bognedaj.. sicer pa mislim, da se najde kak kos v vsaki barvi. Rumenega mislim, da nimam nic. Skoda, pa tako lepa barva
Najbolj pogost nacin komuniciranja prek telefona? (sms, messenger, whatsapp, itd..)
Najbolj pogost nacin komuniciranja prek telefona? (sms, messenger, whatsapp, itd..)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hm. Pomojem sms/kličem najbolj pogosto. So pa to par smsov/minutko ali dve dolgi pogovori. Daljše pogovore imam prek messengerja/skypa, predvsem s kolegico ki je v tujini.
Je pa mail my weapon of choice za vso pomembno korespondenco.
Ti?
Je pa mail my weapon of choice za vso pomembno korespondenco.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Že, nad Lj barjem.
Je bilo pa to par let pred tisto nesrečo, takrat se sploh nisem zavedala, da gre lahko tako narobe ... Mi je bilo super drugače, sploh nisem imela občutka višine, čeprav se je malo bojim.
Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn?
Je bilo pa to par let pred tisto nesrečo, takrat se sploh nisem zavedala, da gre lahko tako narobe ... Mi je bilo super drugače, sploh nisem imela občutka višine, čeprav se je malo bojim.
Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov