Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Vsak dan? Ne vem, te sprotne zadeve delam vsak dan (pomivanje posode in kuhinje, kar se umaže, pospravljanje cunj, ki se naberejo čez dan, postelja, mizo po učenju, pobrisat lijak ko se počešem itd). Enkrat na teden pa si vzamem urico pa spucam bolj detajlno - pometem, pomijem, kopalnica itd.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Isti odgovor, imam rada cisto okolje, sploh ko moram delat - kreativni kaos me samo dekoncentrira.
Opravljas vecje nakupe naenkrat ali veckrat po malem, za sproti? ('fasnga', 'špeža'.. )
Opravljas vecje nakupe naenkrat ali veckrat po malem, za sproti? ('fasnga', 'špeža'.. )
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Odvisno... sedaj ko živim sama in s svojim denarjem, rajši nakupujem malo po malo, da se mi zdi, da manj zapravim drugače sem pa bolj navdušenec nad večjimi nakupi, ko si enkrat vzameš čas in imaš potem za nekaj časa dovolj vsega
Ti ?
Ti ?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kult.
tvoje mnenje?
tvoje mnenje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Prvic slisim..
Ampak rabijo novega oblikovalca
Si kdaj v zivljenju resno zbolel/a?
Ampak rabijo novega oblikovalca
Si kdaj v zivljenju resno zbolel/a?
-
Moje spalne navade niso ravno vzor drugim, spim ko 'si vzamem cas', kar se lahko zelo razlikuje od dneva do dneva.. V povprecju je to 5-6 ur med tednom, 9+ med vikendom
Zadnji seks (Kdaj, s kom, okvirna ocena?)
Zadnji seks (Kdaj, s kom, okvirna ocena?)
-
Včeraj, s fantom, od 1-10 samo cca. 5, čisto nekaj povprečnega in bolj kot ne na hitro
Ti?
Ti?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
dva dni nazaj,s fantom,s še nekaj alkohola v krvi po prežurani noči,ko posledično delaš vse, kar največkrat ne počneš,glede ocene.. malo čudno mi je ocenjevat nekaj, kar ni priložnostni sex..
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
bo kar voda oz. kaj brezalkoholnega
Ti?
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov