Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
4. razred
rumen čuk
ti?
rumen čuk
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tale bad boy je bil moj . Mislim pa da kak 6, 7 razred? Je že kr nekaj ljudi v našem razredu imelo telefon, ko sem ga jaz dobila.
Bil je za en drek, sem imela pa najboljše emoticone/slikice gor
Najbolj "hip" frizura, kos oblačila itd, ki si ga imel/a, pa te zdaj groza če se spomniš/vidiš slike ?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ufff... ponesrecena rumeno blond barva pri 14ih, pa ena majca (ki sem jo sicer neizmerno rada nosila) - crn puli z belim tribal vzorcem cez trup.
ti?
ti?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ena basic bitch majca z dolgimi rokavi iz nju jorkerja (tko številka je bla ena gor, pa tk kombo zelena pa oranžne) pa čez črna bandidos majca s kratkimi rokavi. wtf
pa 14 dni sn bla blond. groza
ponavljam
pa 14 dni sn bla blond. groza
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hlače na trapez, v hlačnici na sprednji strani pa všito vijolično blago, da je bil trapez še bolj izrazit da o obdobju stila pod vplivom Eminema (vključno z majico z njegovo sliko) niti ne začnem, ker smo bile težke skejterke
Katere slike/fotografije imaš izobešene po sobi/stanovanju?
Katere slike/fotografije imaš izobešene po sobi/stanovanju?
The world is as you are.
-
^ Hahah, oversized eminem majco sem imela tudi sama v posesti poznala seveda 3 komade, ampak jbg, fen je fen.
Trenutno sem na obisku pri starsih, v stari sobi, kjer imam na steni narisano silhueto drevesa, namesto 'listkov' pa so se stare fotke iz srednje sole, zgodnjega otrostva, potovanja v London, itd. V svojem stanovanju nimam nic, razen enega podpisanega posterja na steni.. Bo treba spet kaj razviti, ceprav priznam, da nimam rada veliko 'sare' po stenah.
ti?
Trenutno sem na obisku pri starsih, v stari sobi, kjer imam na steni narisano silhueto drevesa, namesto 'listkov' pa so se stare fotke iz srednje sole, zgodnjega otrostva, potovanja v London, itd. V svojem stanovanju nimam nic, razen enega podpisanega posterja na steni.. Bo treba spet kaj razviti, ceprav priznam, da nimam rada veliko 'sare' po stenah.
ti?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tu pri starših doma praktično nič. Neke čisto random zadeve za zapolnit stene. Nič osebnega ali s sentimentalno vrednostjo. Pri meni doma pa trije večji plakati na temo mode v jedilnem in dnevnem prostoru, neka zadeva iz blaga iz Nepala in včasih je bil še večji okvir s najinimi fotografijami, ampak ga je maček uspel razbiti. Pa še en kup priznanj od fanta.
Kako pogosto in kakšne fotografije objavljaš na socialnih omrežjih?
Kako pogosto in kakšne fotografije objavljaš na socialnih omrežjih?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Se mi zdi, da kar pogosto objavljam fotografije, parkrat na teden, vedno pa samo eno naenkrat. Čisto odvisno od dneva in tega, kaj počnem. Ne maram pa svojih fotografij objavljat, te so res redke, tako da po navadi objavim fotografije z izletov / hribov - narava in okolica. Ob "globokih" dneh pa kak fajn citat in podobno. Sem pa ravno zdaj premišljevala, da vedno objavim takrat, ko mi je dolgčas - ko sem zasedena, mi niti na pamet ne pride, da bi kaj objavila.
Ponavljam!
Ponavljam!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
S čimmanj obrazi, mogoče 1x na teden na instagram, na fb pa zelo redko. Drugega ne Pogosto naravo, mesta itd.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Hmm, pride obdobje, ko objavljam malo vec, potem nekaj mesecev prakticno nic, itd. Cisto odvisno od tega, ce se mi kaj kulskega zgodi, kam grem, itd. Ce ni pac ni. Sem bolj 'lajkar', lajkam sto stvari na dan, od objav kolegov, do zanimivih strani, blogov, clankov, linkov, itd. Iskreno upam, da fb to zna prefiltrirati na tujih newsfeedih, lol. Pa snapam tudi precej.
Ti?
Ti?
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Še najbolj sem na instagramu, objavljam še kar redko oz. po obdobjih, v najboljših časih 1x na teden, če ne pa tud po par mesecev nič. Objavljam pa kar me navdahne, oz kar se mi dogaja takrat v življenju. Najmanj objavljam hrano in kaj jem.
ponavljam
ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
1x, do 2x na teden objavim sliko Slovenije, imam veliko tujcev, tako da vsi očitno cenijo to
1x do 2x na teden nekaj kar jaz slikam, nekaj kar je zanimivega
Snapchat, vsak dan, v glavnem moj pes, debilne fore, hrana in mačke
ti?
1x do 2x na teden nekaj kar jaz slikam, nekaj kar je zanimivega
Snapchat, vsak dan, v glavnem moj pes, debilne fore, hrana in mačke
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov