Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Se bojim velikih agresivnih psov (npr. Bullmastife, Pitbulle, Rotvajlerje ipd.), sploh pa popizdim ko jih lastniki nimajo na povodcu. Zakaj? Ker nikoli ne vem kdaj se bo takšnemu psu kaj premaknilo v glavi... pa saj veste kako naprej.
Se hitro razjeziš?
Se hitro razjeziš?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne, moj prag je mnog0 višji kot pri drugih ljudi, mogoče se res razjezim 3x na leto...takrat pa beži.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Doma kar hitro, v družbi pa se mi zdi da zelo odvisno od tega, kako blizu sem si z nekom in kako dobro me kdo pozna. Bi rekla da se kar dolgo zadržujem in da želim izpasti nekako ''skulirana'' med ljudmi, ki me ne poznajo dolgo.
Ker pa sem po naravi perfekcionist, mi zna odnesti pokrov za največje malenkosti, tako da naprimer v razredu pogosto poslušajo moje vpitje, ko gre za kakšen projekt, organizacijo.
Pogosto jočeš?
Ker pa sem po naravi perfekcionist, mi zna odnesti pokrov za največje malenkosti, tako da naprimer v razredu pogosto poslušajo moje vpitje, ko gre za kakšen projekt, organizacijo.
Pogosto jočeš?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tudi jaz sem zadnje čase bolj lenček.
Najbolj nujna zame je kvalitetna labela in kristaliziran med, za denve, ko se mi luščijo ustnice, za nego ostale kože pa mam piling s kislinami, nežno peno za umivanje, tonik, različne maske in q10 kremo za stare mame .
Uporabljam pa po smislu/potrebi, nimam ustaljene rutine, ampak kak dan ko se mi zazdi koža "umazana" oz da mam več odmrle kože nabrane naredim piling, drugače pena in tonik, kremo dam gor ko se mi zdi koža suha. Nisem ravno strikten uporabnik
Ti?
Najbolj nujna zame je kvalitetna labela in kristaliziran med, za denve, ko se mi luščijo ustnice, za nego ostale kože pa mam piling s kislinami, nežno peno za umivanje, tonik, različne maske in q10 kremo za stare mame .
Uporabljam pa po smislu/potrebi, nimam ustaljene rutine, ampak kak dan ko se mi zazdi koža "umazana" oz da mam več odmrle kože nabrane naredim piling, drugače pena in tonik, kremo dam gor ko se mi zdi koža suha. Nisem ravno strikten uporabnik
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tudi jaz sem zadnje čase bolj lenček.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Se pravzaprav skorajda ne. Ne uporabljam maskare, eyelinerja, šminke,..., le občasno korektor, če se mi zdi kak mozolj res ogromen in bi ga rada skrila.
Edini obvezni kozmetični izdelek v moji torbici je labela (pa še to ne vem če šteje )
Ti?
Edini obvezni kozmetični izdelek v moji torbici je labela (pa še to ne vem če šteje )
Ti?
-
Za v službo skoraj vsak dan, količina uporabljenega materiala pa zavisi od razpoloženja in časa, ki ga imam. Ponavadi samo maskara ali tanek eyeliner + maskara + neko senčilo v naravnih odtenkih. Ko sem na volji dam gor še bb kremo ali light tekoči puder (kar pa je res redko). Se mi je koža kar popravila in ne vidim potrebe, da bi jo mazala.
Ti?
Ti?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Vsak dan za v službo oz. preden grem od doma. BB krema, korektor, maskara in eyeliner. Tudi čez vikend se naličim, preden grem od doma, ker se mi zdi, da mi nekaj manjka, če se ne. Je pa zanimivo, poleti recimo se nikoli ne ličim in se povsem odvadim, tako da tudi, ko se nenaličena pogledam v ogledalo, nimam občutka, da sem "prazna". Med šolskim letom se pa sama sebi zdim čudna, če se pogledam v ogledalo in nimam maskare Edino za športne aktivnosti se pa nikoli ne naličim ... se mi zdi res smešno, ko vidim do zadnjega laska urejene in nališpane ženske nekje v hribih / kolesu / teku / aerobiki ...
Ti?
Ti?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Skoraj nikoli. Za večerna druženja občasno vržem gor šminko in maskaro. Celotno fasado res samo za žurke in poroke.
Katero serijo mi priporočaš, da začnem gledat?
Katero serijo mi priporočaš, da začnem gledat?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov