Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Prevec. Definitivno prevec
Delam s strankami in najraje imam tiste, ki posljejo mail namesto da osebno tezijo.
Rada delas/bi delala z ljudmi?
Delam s strankami in najraje imam tiste, ki posljejo mail namesto da osebno tezijo.
Rada delas/bi delala z ljudmi?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
V glavnem ja, čeprav je vse nekako pogojeno z vrsto dela..
delam na tem, da postanem učiteljica, torej veliko dela z mladimi medtem ko nikoli ne bi mogla delati v zdravstvu, me že od nekdaj odbija...
ponavljam
delam na tem, da postanem učiteljica, torej veliko dela z mladimi medtem ko nikoli ne bi mogla delati v zdravstvu, me že od nekdaj odbija...
ponavljam
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Delam z ljudmi, in glede na vrsto dela in okoliščin, mi grejo vedno bolj na živce. V prihodnosti pa ne vem, kot je zgoraj napisala Lisička, odvisno od vrste dela, ampak načeloma če bi delala to kar študiram, je velika verjetnost da bi delala z ljudmi v nekem kolektivu. Je kar precej team worka..
Najljubša pesem, knjiga, film?
Najljubša pesem, knjiga, film?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Led Zeppelin - ten years gone
film, hm... preveč gledam filme, da bi izpostavil. Obožujem film Papillon, tako da...nekako to .
knjiga, spet preveč...nazadnje mi je bila všeč knjiga Models- Mark Manson
pri tebi?
film, hm... preveč gledam filme, da bi izpostavil. Obožujem film Papillon, tako da...nekako to .
knjiga, spet preveč...nazadnje mi je bila všeč knjiga Models- Mark Manson
pri tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Za pesem se težko odločim, ker jih mam kr ene par med priljubljenimi...recimo da tale, ker je taka pozitivna
Za film se tudi težko odločim, mi je pa najbolj ostal v spominu Colonia, tko da recimo da je ta zaradi pretresljive zgodbe eden boljših.
Od knjig mi je pa najbolj všeč Krive so zvezde, zaradi vseh citatov
Aja, zdaj sem se spomnila...film, ki sem ga večkrat prav zaradi citatov pogledala je The perks of being a wallflower, tko da je mogoče ta "moj naj".
Pesem, ki te najbolj nagovori (poezija, ne skladba) in zakaj prav ta.
Za film se tudi težko odločim, mi je pa najbolj ostal v spominu Colonia, tko da recimo da je ta zaradi pretresljive zgodbe eden boljših.
Od knjig mi je pa najbolj všeč Krive so zvezde, zaradi vseh citatov
Aja, zdaj sem se spomnila...film, ki sem ga večkrat prav zaradi citatov pogledala je The perks of being a wallflower, tko da je mogoče ta "moj naj".
Pesem, ki te najbolj nagovori (poezija, ne skladba) in zakaj prav ta.
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Težko bi izbrala tisto, ki mi je najbližje, sta mi pa prvi prišli na pamet ti dve:
- Nekoga moraš imeti rad - I. Minatii
- Ne bodi kot drugi - F. Lainšček
Prva je seveda že nekakšen kliše, pač čudovita pesem, nagovori vse in vsakogar ki jo sliši, saj nosi lepo sporočilo.
Druga je sicer krajša, a ima podobno tematiko, namreč da ljubezen ni samoumevna in da se je treba zanjo včasih tudi malo bolj potruditi (je pa tudi uglasbena)
Ker sem veeeelik ljubitelj poezije, ponavljam!
- Nekoga moraš imeti rad - I. Minatii
- Ne bodi kot drugi - F. Lainšček
Prva je seveda že nekakšen kliše, pač čudovita pesem, nagovori vse in vsakogar ki jo sliši, saj nosi lepo sporočilo.
Druga je sicer krajša, a ima podobno tematiko, namreč da ljubezen ni samoumevna in da se je treba zanjo včasih tudi malo bolj potruditi (je pa tudi uglasbena)
Ker sem veeeelik ljubitelj poezije, ponavljam!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
1) Ne bodi kot drugi- F. Lainšček (ker mi jo je mož poslal v obliki skladbe, ko je bil službeno v tujini in je nekako postala "najina". Kasneje je bila tudi zapeta in zaigrana na poroki kot uvodna pesem na civilni, tako da je to definitivno moja najljubša, na papirju in drugače).
2) I Carry Your Heart With Me- E. E. Cummings (prvič sem jo slišala v filmu V njenih čevljih, jo poiskala na netu in se mi je takoj usedla v srce. Še vedno moja najljubša izmed tujih).
Katero pesem si oboževal/a kot otrok? Torej otroško
2) I Carry Your Heart With Me- E. E. Cummings (prvič sem jo slišala v filmu V njenih čevljih, jo poiskala na netu in se mi je takoj usedla v srce. Še vedno moja najljubša izmed tujih).
Katero pesem si oboževal/a kot otrok? Torej otroško
The world is as you are.
-
donna. - Kofetarica
Kot otrok nisem izrazito oboževala nobene otroške pesmice oz. vsaj zdej se je ne spomnim. Se pa spomnim, da so mi bile ful všeč starejše navadne ala Mala terasa. Zdej pa, ki sem ponovno obkrožena z otroci, mi je pa tale ful lepa:
ponavljam
ponavljam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Maček Muri in Mali kakadu
__
ponavljam.
__
ponavljam.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Murenčki od Romane.
Se pa tudi jaz spomnim, da sem zelo rada poslušala CD Zimzelenčki; še dobro vem, da je bila na ovitku slika gramofona v rdeče-zeleni barvi. Znala sem pa vse pesmi na pamet, najbolj mi je bila všeč Moj črni konj
Zanimivo vprašanje, ponavljam!
Se pa tudi jaz spomnim, da sem zelo rada poslušala CD Zimzelenčki; še dobro vem, da je bila na ovitku slika gramofona v rdeče-zeleni barvi. Znala sem pa vse pesmi na pamet, najbolj mi je bila všeč Moj črni konj
Zanimivo vprašanje, ponavljam!
I'm just ... happy.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Jaz sem Tinko polovinkoooo, z velemesta Mišji dooool, česarkoli se jaz lotim, naredim samo napol. Vendar častna je izjema, to ti na uho povem - palačinke z marmelado, te pa zmeraj vse pojem
To je edina pesmica iz zgodnjega otroštva, ki mi je ostala v spominu, pa še to je bila v večini zgodbica, pesmica pa le delček te.
Tvoj najljubši letni čas in razlogi?
To je edina pesmica iz zgodnjega otroštva, ki mi je ostala v spominu, pa še to je bila v večini zgodbica, pesmica pa le delček te.
Tvoj najljubši letni čas in razlogi?
-
donna. - Kofetarica
Ko sem bila mlajša sta mi bila izredno izrazito najljubša pomlad in poletje. Sicer sta mi še sedaj, ampak vsako leto odkrivam nove čare jeseni in zime, ki mi prej niso bili všeč.. Mogoče tudi zato, ker sem zdej v teh letnih časih v Lj, na obali je precej mrtvo.
Poletje zato, ker ni nič boljšega od poletnih noči, lahkih cunjic in na sploh lahkega vzdušja, pa obala zaživi, ki je sicer pozimi mrtva.. Pomlad mi pa je všeč ker se počasi prebujamo, je vse v pričakovanju poletja... in to pričakovanje, excitement je najboljše
ponavljam
Poletje zato, ker ni nič boljšega od poletnih noči, lahkih cunjic in na sploh lahkega vzdušja, pa obala zaživi, ki je sicer pozimi mrtva.. Pomlad mi pa je všeč ker se počasi prebujamo, je vse v pričakovanju poletja... in to pričakovanje, excitement je najboljše
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Po eni strani poletje,ker bi takoj živela nekje, kjer je celo leto poletje,ker obožujem visoke temperature,sonce,morje,morsko hrano,ki pride na vrsto bolj poleti..vzdušje poletnih večerov,noči..bolš, da se ne spuščam v vse to. Po drugi strani jesen,ker ima od vseh letnih časov najbolj nekaj čarobnega in neotipljivega,se vsako jesen znova na nek način počutim kot nepopisan list.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov