Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mom jeans.
Prosim, nehajte, res...nehajte.
ponavljam.
Prosim, nehajte, res...nehajte.
ponavljam.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
To, da vse hočejo zgledat ko Kardashianove, ogromne žnable po možnosti v nude odtenkih, pretiran highlight&contour, duck face, epidemija adidas superstark, balayage (priznam, da sem se mu podlegla, in sem sama nad sabo kr malo razočarana).. pa še kej bi se našlo.
ponavljam
ponavljam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
nee visok pas je sexi
sem ga že predstavil v temi "what not to wear", ampak še enkrat - z oblačili spremenit sicer lepo obliko telesa v overloaded obešalnik, poleg pa še nelogično in neokusno mešat stile.
ponavljam
sem ga že predstavil v temi "what not to wear", ampak še enkrat - z oblačili spremenit sicer lepo obliko telesa v overloaded obešalnik, poleg pa še nelogično in neokusno mešat stile.
ponavljam
hej norci
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Kot že zgoraj omenjeno tiste adidaske (sploh na ženski so take glumazne, nič ženstvene), pa te čupe, ki jih zdaj fura ful tipov, v tem stilu
Pri teh trendih mi gre bolj kot sama stvar/cunja, na živce to, da to pol fura večina folka in so kot neki kloni drug drugega, hkrati se imajo pa za ful spešl.
Slediš modi ali se oblačiš bolj klasično?
Pri teh trendih mi gre bolj kot sama stvar/cunja, na živce to, da to pol fura večina folka in so kot neki kloni drug drugega, hkrati se imajo pa za ful spešl.
Slediš modi ali se oblačiš bolj klasično?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm.. gledam na to, da bodo cunje pristajale meni in moji postavi, ampak mislim, da sem kljub temu relativno 'up to date'
ti?
ti?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma kaj je moderno, ampak glede na to da kupujem večinoma v generičnih, mainstream trgovinah bi rekla da ravno dosti zgrešit ne morem.
Kaj je za ženske trenutno moderno?
Kaj je za ženske trenutno moderno?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Si kdaj sel/sla skinny dippat v druzbi?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
mom jeans <3 hvala bogu za današjo modo!! SOVRAŽILA sem te hlače z nizkim pasom, ko ti je cela rit pogledala ven, ko si se usedel. plus, da mam tko specifično rit, da je bol navzven in sem hlače lih do pol riti spravla -.-'
ka je narobe s superstarkami :O al mogoče ve mislite nike air?? js superstarke furam že od najstniških let <3 ljubim jih. ne odpovem se jim za nič na svetu.
priznam pa, da me kuri to, da so postale tko allstarke in (posebi te bele) jih furajo te najbolj fensi ženske, k včas k so vidle koga v allstarkah, skor bruhale, a zdej majo vse po pet parov lala. zarad njih je cena posledično tut tko narasla ( damn u basic bitchez!
+ a bi moral bit šuhi res ženstveni, da jih ženska nosi?? :O
skinny dipping pa ja. smo bile enkrat s kolegicami na morju, po galonah alkija smo šle do plaže... je bilo pa res hecno k smo ble vse: omgg kak maš lepe još*. hahha
ponavljam
ka je narobe s superstarkami :O al mogoče ve mislite nike air?? js superstarke furam že od najstniških let <3 ljubim jih. ne odpovem se jim za nič na svetu.
priznam pa, da me kuri to, da so postale tko allstarke in (posebi te bele) jih furajo te najbolj fensi ženske, k včas k so vidle koga v allstarkah, skor bruhale, a zdej majo vse po pet parov lala. zarad njih je cena posledično tut tko narasla ( damn u basic bitchez!
+ a bi moral bit šuhi res ženstveni, da jih ženska nosi?? :O
skinny dipping pa ja. smo bile enkrat s kolegicami na morju, po galonah alkija smo šle do plaže... je bilo pa res hecno k smo ble vse: omgg kak maš lepe još*. hahha
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Exit napisal/-a:mom jeans <3 hvala bogu za današjo modo!! SOVRAŽILA sem te hlače z nizkim pasom, ko ti je cela rit pogledala ven, ko si se usedel. plus, da mam tko specifično rit, da je bol navzven in sem hlače lih do pol riti spravla -.-'
A hlačam z visokim pasom se reče mom jeans? To je tako najboljša stvar kar se jih je zgodilo ženski modi, se strinjam .
Ja sem, parkrat z mojim, parkrat z družbo, prav prvič prvič pa z eno kolegico, ne bom nikoli pozabila
Kaj bo danes za kosilo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov