Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
v bistvu vse. ne vem kaj je folk tok utrgan na zvezdnike. in te "hudače", ki naj bi narekovale kakšna mora ženska bit in kaj je lepota. čeprav so bolj mediji tisti, ki to pumpajo, ampak večinoma so tudi same take napihnjene in samovšečne (saj tudi na podlagi takega karakterja človek postane zvezdnik).
žalostno mi je, da se navadne punce zgledujejo po teh zmazkih, zavestno ali podzavestno, in se s tem oddaljijo od pravega sebe, od lastne narave, ki je najlepša. najbolj pa to, da je na nekatere vpliv tako močan da jim povzroči še težave s samozavestjo, ki vsi vemo kam lahko vodijo.
v glavnem, o teh zvezdnikih bi se moralo minimalno govorit. to so navadni ljudje in nič drugega, in vso to norenje, sanjarjenje je umetno narejeno izključno zaradi marketinga. ljudje sanjarijo o nekih izmišljenih idealih in bežijo od realnosti, kar se jim prej al slej maščuje.
ponavljam
žalostno mi je, da se navadne punce zgledujejo po teh zmazkih, zavestno ali podzavestno, in se s tem oddaljijo od pravega sebe, od lastne narave, ki je najlepša. najbolj pa to, da je na nekatere vpliv tako močan da jim povzroči še težave s samozavestjo, ki vsi vemo kam lahko vodijo.
v glavnem, o teh zvezdnikih bi se moralo minimalno govorit. to so navadni ljudje in nič drugega, in vso to norenje, sanjarjenje je umetno narejeno izključno zaradi marketinga. ljudje sanjarijo o nekih izmišljenih idealih in bežijo od realnosti, kar se jim prej al slej maščuje.
ponavljam
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^
Emma Watson mi ni nič posebnega.
---------------------------------------
Najljubša vrsta malice?
Emma Watson mi ni nič posebnega.
---------------------------------------
Najljubša vrsta malice?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hahahahaha. NE
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ja. Sem dosledna in če rečem, da bom nekaj naredila, se tega držim. Vedno. Drugače pa že takrat, ko me prosijo / vprašajo povem, da nisem prepričana ali da mogoče pa res ...
Ti?
Ti?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Se dolgo ne.
Kaj pocnes + kaj bi moral/a poceti?
Kaj pocnes + kaj bi moral/a poceti?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
učenje,kolokvij,kosilo s fantom,'aktivnosti' pri njem(ki so se časovno ful preveč razvlekle),malo pospravljanja po sobi in pomivanja posode,pranje las,bluzenje po netu,zdej jem večerjo v postelji in obvezno se morem lotit učenja v kratkem
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov