Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uff ja. Imam ogromno tistih, JS PA TEGA NIKOL NE BOM DELALA, in sem ravno to naredila. Ne bi ravno izpostavljala kaj, je bilo kr boleče, sem mela kr filing, da sem samo sebe izdala s tem
zrad tega se res držim tistega, nikoli ne reci nikoli.
najbolj shitty job k si ga mel/a?
zrad tega se res držim tistega, nikoli ne reci nikoli.
najbolj shitty job k si ga mel/a?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ginger lasje
Salo na stran.. hmm.. simpaticno mi je, ko se eni sekirajo zaradi neenakomerne, scruffy brade all beards are sexy. Pa recimo ocala nekaterim dejansko ful pasejo, ce to lahko stejemo kot fizicno napako. Pegice so pa sploh too cute.
ponavljam
Salo na stran.. hmm.. simpaticno mi je, ko se eni sekirajo zaradi neenakomerne, scruffy brade all beards are sexy. Pa recimo ocala nekaterim dejansko ful pasejo, ce to lahko stejemo kot fizicno napako. Pegice so pa sploh too cute.
ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmm, kaj pa vem.. hitro me prime kak kratek 'crush', prehitro se navezem na ljudi, da bi bla pa prav res zaljubljena... sem bila le nekajkrat v zivljenju.
ti?
ti?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ja, se, kar me vedno tepe. Pa si vedno rečem, da naslednjič ne smem delat prehitrih zaključkov, ampak jaz sem jaz in se na tem področju ne morem spremenit. Če mi je nekdo simpatičen in se ujameva, sem vedno jaz prva čisto zaljubljena....pa se pogosto izkaže, da pri njemu ni tako.
Kaj narediš, ko spoznaš fanta/punco, ki ti je všeč? Pristopiš (kako?) ali čakaš na njegov/njen korak (zakaj?)?
Kaj narediš, ko spoznaš fanta/punco, ki ti je všeč? Pristopiš (kako?) ali čakaš na njegov/njen korak (zakaj?)?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Do sedaj je vedno moški storil prvi korak, nisem sploh razmišljala nikoli o tem kaj in kako bi naredila...Če me hoče, to slej ko prej vsak pokaže (in to mi je všeč ).
Si bil/a kdaj nesrečno zaljubljen/a in zato prekinil/a stike z osebo?
Si bil/a kdaj nesrečno zaljubljen/a in zato prekinil/a stike z osebo?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bom napisal kot sem rekel včeraj.
Punco sem srečal drugič, nisva imela nekih globokih pogovorov, samo pač vse je bilo pozitivno in sem stopil do nje, rekel da ne rad zapravljam čas, in da bi jo naslednji teden peljal ven, in to je to.
Če pa noče, je pa tudi vse kul....rekla da je v pol-pol zvezi, in sem odmahnil z roko in si šel narediti čaj.
Enostavno sem že zdavnaj prišel do točke, da se mi ne da niti poizvedovati če je samska, sploh ne iščem več skupnih točk, ker potem ni nobene radovednosti, preko interneta se pogovarjam največ mogoče nekaj ur, potem povabim na pijačo...ker spet, če je connection, in človek vidi da nisi morilec, bo sprejel povabilo.
Nikoli ne čakam povabila, nikoli ne čakam dovoljenja, in enostavno se mi ne da zapravljati časa...čas je dragocen.
Aja, pa nikoli ne vabim na dejt preko interneta, ampak prosim za številko, in pokličem, ker mi je preko interneta klošarsko, in i je preko glasu lažje razbrati interes, in imam občutek da sem vsaj naredil neko dejanje drznosti.
Da ne bo izpadlo kot da vabim vsepovprek, in da se nič ne potrudim spoznati, gre se bolj zato, ti si mi kul, in I am in, are you?
Ananhas: Nesrečno sem bil zaljubljen 2/3.
Kako pa ti?
Punco sem srečal drugič, nisva imela nekih globokih pogovorov, samo pač vse je bilo pozitivno in sem stopil do nje, rekel da ne rad zapravljam čas, in da bi jo naslednji teden peljal ven, in to je to.
Če pa noče, je pa tudi vse kul....rekla da je v pol-pol zvezi, in sem odmahnil z roko in si šel narediti čaj.
Enostavno sem že zdavnaj prišel do točke, da se mi ne da niti poizvedovati če je samska, sploh ne iščem več skupnih točk, ker potem ni nobene radovednosti, preko interneta se pogovarjam največ mogoče nekaj ur, potem povabim na pijačo...ker spet, če je connection, in človek vidi da nisi morilec, bo sprejel povabilo.
Nikoli ne čakam povabila, nikoli ne čakam dovoljenja, in enostavno se mi ne da zapravljati časa...čas je dragocen.
Aja, pa nikoli ne vabim na dejt preko interneta, ampak prosim za številko, in pokličem, ker mi je preko interneta klošarsko, in i je preko glasu lažje razbrati interes, in imam občutek da sem vsaj naredil neko dejanje drznosti.
Da ne bo izpadlo kot da vabim vsepovprek, in da se nič ne potrudim spoznati, gre se bolj zato, ti si mi kul, in I am in, are you?
Ananhas: Nesrečno sem bil zaljubljen 2/3.
Kako pa ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Hmm, recimo George Clooney. Pa ubistvu večina teh hot guyjev meni ni nič posebnega, tudi recimo Brad Pitt, Ryan Reynolds, Gosling in podobni. Ok mi niso glih anti, razumem kaj punce vidijo, ampak mene pustijo prav ravnodušno.
ponavljam
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]