Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hm, mora bit nekaj na mojem glasu čeprav sebe najbrž ne slišim tako kot me drugi. sem dobila že komentarje, kakšen nežen glas imam, pa da bi lahko snemala meditacijske kasete...moji fantje so me večkrat klicali samo, da slišijo moj glas, pa en od teh je govoril nekaj v zvezi s tem, da mu moj glas vlije pozitivno energijo lol ...so me pa po telefonu še pri 20+ zamenjevali za neko mlajšo osebo (otroka?),...sedaj sicer teh problemov nimam več, očitno bolj odločno zvenim po tel., si pa včasih naredim bolj otročji glas, kadar se mi ne da ubadat z nekimi anketami po tel. in samo rečem, da staršev ni doma
ponavljam...
ponavljam...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Enkrat so se vsi strinjali, da imam lep nos. Go figure nos kot nos pac, niti priblizno izstopajoc.
Rad/a javno nastopas ali ti to predstavlja tezavo?
Rad/a javno nastopas ali ti to predstavlja tezavo?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Obožujem javne nastope, ker je tisti dober stres...kot pred streljanjem, ali preden povabiš žensko ven..ko veš da boš dobro speljal, ampak si vseeno živčen.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Ne, nikoli nisem marala javnega nastopanja. Nisem posebej introvertirana, rada tudi veliko govorim, a me vecje publike spravijo v veliko zadrego.
ti?
ti?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Rada,čeprav imam največkrat precejšno tremo pred tem in tud potem(glede tega je odvisno tudi v čem nastopam)rabim malo časa,preden zares padem noter in začnem uživat
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ce ne stejemo pijanih studentov, ki te na zuru zacnejo kar grope-at, bi rekla, da vsak poskus flirtanja, pri katerem te ima tip za mal 'neumno' aka cheesy pristopi - kdo sploh pade na te fore?
Primer: ''poskusam ugotoviti barvo tvojih oci.. uh, kako so globoke.. daj, poskusi ti uganiti mojo barvo?''
dude, srsly?
ponavljam
Primer: ''poskusam ugotoviti barvo tvojih oci.. uh, kako so globoke.. daj, poskusi ti uganiti mojo barvo?''
dude, srsly?
ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Tipi, ki te začnejo grabit, še preden jim veš ime, karkoli vulgarnega pa en weirdo, ki je zavil v neko stransko gozdno pot, da me je skoraj vrglo iz avta in malo preveč neumesno poskušal prit iz friendzona al kaj... aja pa da ne pozabim enega tipa, ki me je po tem, ko nisem hotela nič, pred vsemi začel zmerjat z ukrajinsko cipo in koliko računam...
Si želiš družine? Zakaj ja, zakaj ne?
Si želiš družine? Zakaj ja, zakaj ne?
-
Vedno manj imam zeljo po tem, ker imam se TOLIKO planov prej, se bo pa to skoraj zagotovo obrnilo.
ti?
ti?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Definitivno, in veliko...najmanj dva otroka.
Škoda bi bilo, da vse kar sem probal, in se naučil, in še vse kar bom naredil, ne bi prenesel naprej. Tako kot je bil moj foter vrhunski alpinist, je potem prenesel name to mentaliteto. Sem toleranten, radoveden in moja starša sta mi dala vsa potrebna orodja in poglede ki me bodo naredile dobrega starša.
Ampak tam, 33 plus da bom foter...trenutno moram še svoj biznis opraviti.
ti?
Škoda bi bilo, da vse kar sem probal, in se naučil, in še vse kar bom naredil, ne bi prenesel naprej. Tako kot je bil moj foter vrhunski alpinist, je potem prenesel name to mentaliteto. Sem toleranten, radoveden in moja starša sta mi dala vsa potrebna orodja in poglede ki me bodo naredile dobrega starša.
Ampak tam, 33 plus da bom foter...trenutno moram še svoj biznis opraviti.
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ni niti da je nočem,niti da jo morem pod nujno imet,se sliši mamljivo za nekoč ja,imam pa plan se prepustit filingu,ne bit zavezana nobeni ideji/prepričanju,vsekakor pa sledim temu,da sem/bom srečna in se počutila izpopolnjeno,pa naj bo to zaradi stvari,ki jih bom počela/kariera,ljudi(ki ni nujno,da bodo uradno moja družina)..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Ugibam, da ostajamo pri istem?
Ja, zmerej sem računala na veliko družino, 3 otroci (seveda zraven spada še velika hiša pa bazen pa pes pa... )
In če bo šlo vse po načrtih, bi si res želela ustvariti družino pred 30. letom... bom pa 100% prej zaključila šolo
ponavljam
Ja, zmerej sem računala na veliko družino, 3 otroci (seveda zraven spada še velika hiša pa bazen pa pes pa... )
In če bo šlo vse po načrtih, bi si res želela ustvariti družino pred 30. letom... bom pa 100% prej zaključila šolo
ponavljam
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
absolutno ja.
Po možnosti dva otroka. Dečka in deklico. Enega za drugim, da se bosta lahko skupaj še igrala.
Si pa želim biti še nekaj let brez otrok, imam še par stvari, ki bi jih pred tem rada uresničila. Pa res bi rada imela stvari pošlihtane, takrat ko se odločim za otroke. Torej najpomembneje - partner, ki ga ljubim, potem dovolj prihodka (torej stabilna služba) in dovolj velik prostor bivanja.
Ponavljam.
Po možnosti dva otroka. Dečka in deklico. Enega za drugim, da se bosta lahko skupaj še igrala.
Si pa želim biti še nekaj let brez otrok, imam še par stvari, ki bi jih pred tem rada uresničila. Pa res bi rada imela stvari pošlihtane, takrat ko se odločim za otroke. Torej najpomembneje - partner, ki ga ljubim, potem dovolj prihodka (torej stabilna služba) in dovolj velik prostor bivanja.
Ponavljam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]