Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mesek, pol bucke, paradajz in solato. Paleo as f*ck
ti?
ti?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jajc na ocvirkih, črn kruh , dve nektarini
-----------------------------------
veliko preklinjaš?
-----------------------------------
veliko preklinjaš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hm.. a 'fak' sploh steje kot kletvica? v tem primeru kr dost, sicer mi zleti ven kak je**mat**r, ampak samo, ce mi komp steka. V druzbi niti ne.
A fak steje kot kletvica?
A fak steje kot kletvica?
-
Ni kletvica, je bolj insult - 'Mungo' .. ker je samo malo zaljivo in tudi malo simpaticno Kot npr 'opica'.
So te ljudje (frendi, sosolci) kdaj klicali po priimku ali vzdevku?
So te ljudje (frendi, sosolci) kdaj klicali po priimku ali vzdevku?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Večina vedno po priimku, nevem kdaj se je to začelo ampak se sliši nekako kuul Pa punce včasih najdejo še kkšno izpeljanko iz priimka, da se sliši bolj ljubkovalno, kar je tudi cute
Tebe?
Tebe?
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
mene so sem pa tja sošolci in starši klicali po luštkani izpeljanki iz imena (ki je daljša od dejanskega imena), drugače pa nisem imela kakšnih posebnih nickov.
tvoj prvi pravi poljub? Je bilo kul? Kje, s kom, kdaj. In če bi lahko, ali bi kaj spremenil/a (osebo, lokacijo, tehniko...itd)?
tvoj prvi pravi poljub? Je bilo kul? Kje, s kom, kdaj. In če bi lahko, ali bi kaj spremenil/a (osebo, lokacijo, tehniko...itd)?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
ooo, še zdaj se sama pri sebi nasmehnem, ko se ga spomnim. Je bilo res lepo, z osebo, ki mi je bila že dolgo všeč in sem res komaj čakala, da se zgodi Ker je bil prvi, je bilo vse skupaj malo nerodno in okorno, sva se pa zato še večkrat smejala na ta račun. Je bilo pa zanimivo, že pred tem, ko se je dejansko zgodil, me je večkrat poskusil poljubiti, pa nekako nisem dojela namiga, ker nisem sploh pričakovala, da bi se to realno lahko zgodilo... joj, prav polepšala si mi dan s tem vprašanjem
Ponavljam!
Ponavljam!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moj prvi pravi poljub je bil z mojo simpatijo, fantom, ki je bil 5 let starejši in zelo popularen pa res je bil lep. Bilo je na parkirišču, to bi zamenjala. Stara sem bila okrog 14 let in čisto vzhičena, vmes sem ga nekajkrat pogledala ga pa danes več ni med nami...lep spomin v glavnem.
Ponavljam
Ponavljam
The world is as you are.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Zgodilo se je podobno kot pri emanueli - stara sem bila 14 let, on je bil nekaj let starejši in zelo lep bila sem zelo zaljubljena, zgodilo se je pa na eno lepo poletno noč, na gozdni jasi...gledala sva zvezde (tipično romantično ) in ena stvar je vodila k drugi. res lep spomin.
ponavljam...
ponavljam...
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Jaz pa žal nimam lepe zgodbe o tem. Pač 14, v nekem klubu, kamor smo šli vsak petek po šoli, po lepi količini popitega alkohola. that's just sad
sem pa s tem fantom potem neki mučakala, prva neuslišana ljubezen uh mi je pa smešno, ko pogledam za nazaj...
ponavljam
sem pa s tem fantom potem neki mučakala, prva neuslišana ljubezen uh mi je pa smešno, ko pogledam za nazaj...
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Jaz sem bla kr pozna, pri 17, z mojim prvim fantom.. ful casa sva si pisala samo po fb, nato smo sli en dan na pijaco jaz, on in njegov frend. Na poti domov je tisti frend vozil avto, on se mi je na zadnjem zicu ulegel v narocje in tako sem se sklonila in mu dala lupcka. Ze prvic sva se udarila ob zobe, ker je bila cesta precej slaba Je bilo pa simpaticno.
ponavljam!
ponavljam!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov