Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Brez teveja..
Kolikokrat na teden se povprečno stuširaš?
Kolikokrat na teden se povprečno stuširaš?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Prve allstarke v 7. razredu. Mi pa nobeno darilo ni dosti pomenilo.
Se ti zdi težje fizično ali intelektualno delo? Npr. likanje/košnja v primerjavi z učenjem/pisanjem ?
Se ti zdi težje fizično ali intelektualno delo? Npr. likanje/košnja v primerjavi z učenjem/pisanjem ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni pa se zdi težje fizično, ker konec koncev sem naravoslovc od glave do pet in si z intelektualnim delom služim kruh in v tem sem damn awesome. Fizično sm pa bolj tak, ko gledam tele gradbince pa ko ceste rihtajo pa to.... Ojme ojme, raj cel dan delam to kar delam, ko pa da bi delala težko fizično delo. Ker js likanja pa pospravljanja ne uvrščam lih med fizična dela.
Povej en neroden pripretljaj ki se ti je zgodil, pa ti je še sedaj neprijetno če ga kdo omeni?
Povej en neroden pripretljaj ki se ti je zgodil, pa ti je še sedaj neprijetno če ga kdo omeni?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Verjetno to, da sm enkrat zasrala z enim tipom, ki mi je cez kako uro priznal, da je porocen. ni bitno kdo je kriv, mene je blo sraaaaaaaam...
ponavljam
ponavljam
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Ne tako malo časa nazaj sem delala kot hostesa in sva imele s kolegico tequilo čez. Za vsak slučaj pa sva imele tudi vrsto brezalkoholne pijače za moške, ki pridejo v stilu ''če ti spiješ eno tequilo, jo bom tudi jaz''... takrat vzamem to brezalkoholno pijačo zame, zanj tequilo, spijeva in njemu kasiram dve tequili. Kakorkoli, po pomoti sem zamešala tequilo in brezalkoholno pijačo... hvala bogu, da je bil dečko tak pijan, da ni pogruntal, ampak je samo rekel: ''tota tequila pa je neka čudna ... kot, da bi bla pokvarjena''... postala sem pune rdeča in mu rekla, da mu dam ''tequilo'' zastonj
Koliko časa mora po tvojem preteči, da doma predstaviš punco/fanta oz. on/ona tebe?
Koliko časa mora po tvojem preteči, da doma predstaviš punco/fanta oz. on/ona tebe?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hmm. Isto kot kikyca.
Če pa bi se ravno šetala okoli z roko v roki in bi nas "zalotil" kdo od domačih, pa bi pač predstavila kar na licu mesta. Se ne bi skrivala in bežala (sem že doživela to, in je awkward za vse vpletene).
Koliko in katere rastline so v sobi v kateri se nahajš?
Če pa bi se ravno šetala okoli z roko v roki in bi nas "zalotil" kdo od domačih, pa bi pač predstavila kar na licu mesta. Se ne bi skrivala in bežala (sem že doživela to, in je awkward za vse vpletene).
Koliko in katere rastline so v sobi v kateri se nahajš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov