Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
*toktoktok* že dolgo se mi ni nič pokvarilo, zato se težko odločim... Ma načeloma rajši poskusim rešit, ker se ponavadi čustveno navežem na materialne stvari (ala telefon, računalnik, hlače, sedež v predavalnici, itd)
Kako te kličejo prijatelji?
Kako te kličejo prijatelji?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Monopoly, flaša resnice je itak win za večer s frendi, pol pa še kak activity, pa ona stvar, ko maš plastično podlogo na tleh in se zviraš po unih pikah rdečih pa modrih pa zelenih Nimam pojma kako se reče, sam je isto zabavna.
Kaj narediš, ko imaš krizo učenja v smislu, da se bi moral/a učit, pa nimaš ama nič energije..?
Kaj narediš, ko imaš krizo učenja v smislu, da se bi moral/a učit, pa nimaš ama nič energije..?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Nič, ker se ne rabim več učit za neko dokazovanje komurkoli česarkoli woop wopp
Glasuješ za Popevko tedna na Val 202?
Glasuješ za Popevko tedna na Val 202?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
pa ona stvar, ko maš plastično podlogo na tleh in se zviraš po unih pikah rdečih pa modrih pa zelenih Nimam pojma kako se reče, sam je isto zabavna.
twister
Ne glasujem, prvič slišim.
Koliko maš izračunan IQ po raznih testih?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Nevem, nazadnje sem si meril z nekim spletnim pa sem imel nekaj čez 120. Nisem pa nikoli šel na uradno merjenje, niti nisem mnenja, da ti iq veliko pove o pameti človeka.
Danes berem, da je nekdo klical 112 ko je videl utapljajočega v Ljubljanici na Fužinah, ni pa šel sam pomagat človeku. Bi v sedanjem stanju skočil/a in pomagala utapljajočemu?
Danes berem, da je nekdo klical 112 ko je videl utapljajočega v Ljubljanici na Fužinah, ni pa šel sam pomagat človeku. Bi v sedanjem stanju skočil/a in pomagala utapljajočemu?
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Ce bi s tem ogrozal se sebe, potem najverjetneje nebi. Seveda pa je spet odvisno za koga bi se slo...ce bi bil to ozji druzinski clan ali pa kak zelo bliznji prijatelj bi skoraj sigurno premislil,ce lahko se kako drugace pomagam kot le s klicem na 112.
----------------
Pa ti?
----------------
Pa ti?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
Bi če bi še bil kdo poleg, in če seveda tok nebi bil ful premočan..
Pri kolkih letih si se naučil/a plavati? in kako?:D
Pri kolkih letih si se naučil/a plavati? in kako?:D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
težko rečt ampak bi verjetno probal pomagat, če bi se mi zdelo, da ni brezupno in ne bi s skokom v vodo tud sebe pognal v gotovo smrt.
pa odgovorim še na vprašanje, ki me je prehitelo:
pri 7ih, šel sem v morje in plaval
plani za vikend?
pa odgovorim še na vprašanje, ki me je prehitelo:
pri 7ih, šel sem v morje in plaval
plani za vikend?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
pregledat kake nove serije, spečt pecivo, se družit ob bazenu z družino, prijatelji,...v glavnem bit totalno neproduktivna (mi kar uspeva )
tvoji?
tvoji?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zdej sm se prjajca iz šoping šoping in Grazzz, itak s povnim avtejem robe, zdej čaka en popoldanski rojstnodnevni get-together, pol je Lent; jutri pa spravljanje k sebi pa avto morem pospucat pa par recenzij še spisat. In že bo ponedeljek tu, juhu-bruhu
Veš ka je party pena in kaj je njena funkcija?
Veš ka je party pena in kaj je njena funkcija?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
Mja, sej poleti so redno pa zdej jih že v najmanjših barih prirejajo ne samo v diskojih.. Majo funkcijo? Funkcija je to da greš v peno pa si pol cel moker, pol folka se sleče kao zaradi mokrote.. OK funkcija pena partyjev je slačenje z izgovorom
Hodiš na takšne žurke ? kao pena partyji ipd..
Hodiš na takšne žurke ? kao pena partyji ipd..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov