Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
En, ki je sred noči rabil 100 eur keša (za alko&travo): da so mu ukradli denarnico in da rabi nujno denar, ker mora zjutraj plačati siol naročnino.
Kopanje zgoraj brez: da/ne in zakaj?
Kopanje zgoraj brez: da/ne in zakaj?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
da ker ne vidim problema v tem, če ženska pokaže zize ampak to je samo moj osebni pogled
ponavljam
ponavljam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne prakticiram.. nocm te pozornosti me pa ne moti ce druge, seveda.
Ponavljam vprasanje od prej - najbolj smesen izgovor, ki si ga kdaj od koga slisal?
Ponavljam vprasanje od prej - najbolj smesen izgovor, ki si ga kdaj od koga slisal?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
V našem malem selu je bil mali koncertič, moj kolega se je najavil da pride. Ko uletim tam, vidim da je njegova punca (moja kolegica) z njim (pomembno, skupaj sta res ful malo časa, ona drugače živi daleč stran in se midve ful malo vidimo). Ko jo vprašam, zakaj mi ni sporočila da se bo zadrževala 50m od moje hiše, da bi jo povabla na kofe al neki mi reče: "Ja pa sej ti je moj dragi povedal da pride. Midva sva itak eno."
Neumen vic iz vrtca/OŠ?
Neumen vic iz vrtca/OŠ?
-
Dioniz - Cosmo moderator
a:Reči radirka
b:radirka
a:tvoj foter po hajzli dirka
brezvezn da glava peče
ponavljam
b:radirka
a:tvoj foter po hajzli dirka
brezvezn da glava peče
ponavljam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Gre Janezek (itak) v šolo pa ma ful vlko torbo. Pa ga vidi ena teta pa mu reče: ''Ja kam pa nese torbica Janezka?'' Un pa nazaj: ''Kam pa nese gobec teto?''
Klinc, še dans mi je smešn, tak je bidn
Špilaš board games?
Klinc, še dans mi je smešn, tak je bidn
Špilaš board games?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Se sprehaja lisička po gozdu in sreča zajčka. Pa pravi lisička zajčku "Kaj to jež(š)?" In zajček odgovori "Jaz nisem jež, ampak zajček".. Nekako tako je šlo
Katere tri stvari imaš na delovni mizi, pa tja ne sodijo?
Katere tri stvari imaš na delovni mizi, pa tja ne sodijo?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tearjerker: Seveda, že od malega obožujem namiznice . Zaenkrat mi je top Risk, ker me je moj ful navdušil.
mastermind:
V Lj - sol, izparilnik, I love you srček od cimre
Doma - Lake za nohte, pingo sirup, kozarec kislih kumaric
Ponavljam mastermindovo vprašanje
mastermind:
V Lj - sol, izparilnik, I love you srček od cimre
Doma - Lake za nohte, pingo sirup, kozarec kislih kumaric
Ponavljam mastermindovo vprašanje
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
trenutno kozarec oliv, hlace od trenirke in zmeckan racun iz bencinske.. sm se lih namenla pospravt sobo
Ena tvoja stvar, ki je cistno neuporabna, ampak nimas srca, da bi jo vrgel/a stran?
Ena tvoja stvar, ki je cistno neuporabna, ampak nimas srca, da bi jo vrgel/a stran?
-
Dioniz - Cosmo moderator
vse neuporabne stvari mečem redno stran
si vesel/a, da je za nekaj časa konec z vročino?
si vesel/a, da je za nekaj časa konec z vročino?
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
bolj krivično ne more bit. ker dajem vse od sebe in se ves čas trudim pa me vedno lopne zadi po glavi pa me zajebe dvakrat bolj kot pa sem bil prej...
ponavljam.
ponavljam.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Babs. - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
bi rekla, da kar pravično. to, kar sejem, žanjem:) tako v pozitivnem kot negativnem smislu, vendar verjamem, da si itak sam v celoti krojiš svoje življenje, tako da vsaka tvoja odločitev na nekaj vpliva, in na nek način se ti zmeraj vse vrne, dobro in slabo. tako da tudi če je kdaj kaj, kar se mi zdi krivično, se potrudim vseeno iz situacije dobiti največ, če pa ne gre, se pa poskušam ne preveč sekirati, ker življenje teče dalje in mogoče me že za naslednjim vogalom čaka kaj odličnega:)
zanimivo vprašanje, ponavljam
zanimivo vprašanje, ponavljam
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem življenje. In zato je moje življenje odvisno samo od mene in tega, kako si ga ustvarjam. Nikoli nisem imela občutka, da je življenje nepravično in nimam pojma, kaj naj bi to sploh pomenilo, se mi zdi, da je to zgolj prelaganje krivde izven sebe na nek zunanji vzrok. So pa seveda lahko drugi ljudje pravični ali nepravični, imaš pa spet izbiro, kako boš ob krivici ravnal ... definitivno pa ravnanje drugih ne definira in ne more opredeliti mojega življenja. Razen če sama tega ne pustim. Kar spet pomeni, da sem ga opredelila sama.
Ponavljam, me zanima kaj sweety sama misli o tem ...
Ponavljam, me zanima kaj sweety sama misli o tem ...
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
se strinja z Babs, kar seješ to žanješ. vendar kljub temu mislim da je zelo pravično do mene, ker so se mi v življenju odprle mnoga vrata in ko gledam nazaj mislim, da sem stopala čez prava. v mislih imam predvsem te bolj pomembne stvari, kot so šola, fax,.. je pa res, da je bilo tudi nekaj slabih odločitev, ampak tem odločitvam jaz pravim izkušnja, ki jo upam ne bom več ponovila.
če bi bil/a predmet, kaj bi bil/a?
če bi bil/a predmet, kaj bi bil/a?
"Life's a journey, not a destination."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov