Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Najprej bi se vprašala, če sem mu jaz kaj slabega naredila oz rekla. Druga stvar pa je, da če bi mi bil on všeč bi se probala z njim malo več družit skupaj s fantom. Če pa še to ne bi zaleglo, bi mi bilo pa prav vseeno, je njegov kolega ne moj.
Kaj bi pa ti naredila?
Kaj bi pa ti naredila?
"Life's a journey, not a destination."
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Nevem če je možno da fant sploh je s tabo, če te njegov najboljši kolega ne mara
Zakon, ki prepoveduje popivanje na zunanjih javnih površinah.
Si za ali proti ?
Zakon, ki prepoveduje popivanje na zunanjih javnih površinah.
Si za ali proti ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Absolutno za. Ko grem zjutraj po zvezdi in vidim vse tiste flaše, kozarčke in bruhanje in scalino nastlano po celem parku bi dala prebičat vse ki so bli prejšnji dan tam. Fuj in fej in sram jih bodi gnilobe, to zame ni vredno imena človek.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Sem za prepoved popivanja na zunanjih javnih površinah razen v času festivala. Naj še dodam, da to ne bi preprečilo t.i. scaline in bruhice po parkih, te namreč nastanejo z ali brez popivanja na javnih mestih
---------------------
Zakon o prepovedi kajenja na zunanjih javnih površinah. (fiktivno)
Za ali proti?
---------------------
Zakon o prepovedi kajenja na zunanjih javnih površinah. (fiktivno)
Za ali proti?
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
proti...nisem kadilka, ampak c´mon, zdaj bomo uvedli pravila/zapovedi/prepovedi že za vse? mislim da s tem postajamo nekreativna družba, ki se ni več sposobna sama odločat....ampak samo sledi pravilom in navodilom nekoga.
legalizacija marihuane....za ali proti?
legalizacija marihuane....za ali proti?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Absolutno(!) za! Ne vidim niti enega samega razloga proti. Niti enega. Seveda bi bilo pa tudi v tem poklicu nujno enako kot kjerkoli drugje: Starost nujno minimalno 18 let, podpis pogodbe, zaščita delavca, zdravstveno zavarovanje in tako dalje. Tako bi bila javna hiša pač podjetje kot katerokoli drugo.
Zanimivo vprašanje, ponavljam. Me predvsem zanima, če je kdo proti in zakaj.
Zanimivo vprašanje, ponavljam. Me predvsem zanima, če je kdo proti in zakaj.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Tudi jaz sem za legalizacijo. Ne vidim v tem nič slabega, kvečjemu lahko na ta način polnimo naš že zapufan državni proračun. Seveda pa pod pogoji, ki jih je navedla že Abby.
Poznaš vse " frende", ki jih imaš dodane na facebooku?
Poznaš vse " frende", ki jih imaš dodane na facebooku?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, ker imam dodane tudi virtualne pals iz enega foruma, kjer sem aktivna že dekado, pa so iz vseh možnih kontinentov in tud nekatere glasbenike, katerih fenica sm, da sledim novicam preko njih. Ampak vsekakor velja pravilo, da moram vedet kdo je oseba, preden potrdim prijateljstvo.
Si kdaj kupiš kaj zase, da se nagradiš za uspeh; če da, kaj si navadno privoščiš?
Si kdaj kupiš kaj zase, da se nagradiš za uspeh; če da, kaj si navadno privoščiš?
-
OranGina - Komunikatorka
ne, ni mi v navadi, da bi si kupovala stvari za nagrajevanje....nevem, niti ne pomislim nikoli. sam ponosna sem na sebe ob takih priložnostih. al pa ja, če lahk štejem med to... kava s prijateljico al pa s kom, ki mi veliko pomeni, da delim navdušenje... al pa da gremo na koktajčke/večerjo z družbo.
razvada/lastnost ki se je hočeš znebiti..
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
OranGina - Komunikatorka
opa Sarissima, sem te spregledala...sori
ja zdaj, če je korenček mišljen kot nagrada, torej da otroka motiviraš, da nekaj naredi....palica pa kot kazen, tepež v primeru da nečesa ne stori, potem sem bolj za korenček.
čeprav s tem verjetno tvegaš, da ga razvadiš, da dojame to kot podkupovanje in si misli "nekaj bom naredil samo v primeru, da dobim nagrado". Uf nevem, bi se dalo diskutirat.. Verjetno kombinacija obojega
ja zdaj, če je korenček mišljen kot nagrada, torej da otroka motiviraš, da nekaj naredi....palica pa kot kazen, tepež v primeru da nečesa ne stori, potem sem bolj za korenček.
čeprav s tem verjetno tvegaš, da ga razvadiš, da dojame to kot podkupovanje in si misli "nekaj bom naredil samo v primeru, da dobim nagrado". Uf nevem, bi se dalo diskutirat.. Verjetno kombinacija obojega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov