Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Crni caj iz Assama, kuhan na mleku oziroma z vodo razredcenim mlekom (ne na vodi in na koncu dodano mleko!), z dovolj sladkorja in po moznosti dodatkom kardamoma ali ingverja.
Ce ne, je pa earl grey z mlekom tud fajn
Bi si zelela razkosno ali skromno poroko, tradicionalno ali malo posebno; ce ni financnih in drugih omejitev?
Ce ne, je pa earl grey z mlekom tud fajn
Bi si zelela razkosno ali skromno poroko, tradicionalno ali malo posebno; ce ni financnih in drugih omejitev?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Wuhuuuu - razkošno in bajno, vsaj tri bridesmaidse po vzoru čez lužo, vse v podobnih oblekah (iste barve kot splošna tema poroke), poroka nekje na prostem, po možnosti v kakem res osupljivem okolju. Kar vidim tiste klišejske bele paviljončke, in bele stole na kičasto zeleni travi . Kar se tiče obleke, zelo tradicionalna, bela, kar pa se tiče zabave pa bi mogoče raje dopoldansko poroko, pa potem popoldne "piknik" zabava nekako v stilu http://www.weddingobsession.com/2013/04 ... rowbridge/ .
Bi pa verjetno izbrala barvno kombinacijo zeleno/bela tudi za celotno poroko.
Jao, preveč planov za premali budget
Ful zabavno, ponavljam
Bi pa verjetno izbrala barvno kombinacijo zeleno/bela tudi za celotno poroko.
Jao, preveč planov za premali budget
Ful zabavno, ponavljam
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ravno se poroča ena sošolka, ki bo imela poroko z vsemi mogočimi šegami in navadami ter vsemi tradicionalnimi zadevščinami, pa res gre v one bizarne podrobnosti ... jaz pa zadnje čase zelo razmišljam o tem, da se ne bi poročila, čeprav sem si to vedno želela. Se mi zdi, da za tem stoji a: cerkev, ki jo naravnost preziram b: heteronormativna logika, ki je ne preziram nič manj. Poroka je meni osebno vedno pomenila nek vrhunec romantičnega praznika ljubezni, ampak dejansko zdaj razmišljam, da to ni to, da to, da si poročen v družbi pomeni čisto določeno stvar in jaz ne spadam v te okvire. S fantom tako razmišljava, da si bi sama izmislila obred, ki bi dejansko slavil samo najino ljubezen in bi pomenil zgolj in samo to; praznični dan najine ljubezni in nič drugega. Nobenih delitev premoženja, moje podrejenosti, nobene ne-grešne spolnosti in nikakršne opredelitve, da sva zdaj lahko družina in najin otrok ne bo pankrt. Se mi sploh zdi, da se bi morali vsi liberalno misleči zavzemati proti poroki na državnem nivoju.
Sicer pa ponavljam, se mi zdi zelo zanimivo vprašanje.
Sicer pa ponavljam, se mi zdi zelo zanimivo vprašanje.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
drugače sem zmer govorila, da se ne bom sploh poročila, ampak zdaj vem da bi se pa fant rad poročil, tako da bo do tega verjetno enkrat prišlo. ampak če se že moram poročit, bi mela rada samo skromno civilno poroko, brez cerkvenega dela. in pa samo ozek družinski krog povabljenih, po možnosti tudi nekje na prostem in s piknikom obvezno brez tistih tradicionalnih for, ki pogosto spremljajo poroke. všeč bi mi bla pa tudi mini porokica na kakšnem tropskem otoku
ponavljam!:D
ponavljam!:D
You make me smile, please stay for a while
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Jaz že od nekdaj govorim, da se ne želim poročit, na srečo se tudi fant noče, imava nekako podobno mišljenje kot *Abby**. Ampak ČE bi se, bi definitivno rada imela skromno poroko in definitivno ne cerkveno, brez tradicionalnih for, tudi nekje v naravi na lepem kraju, bolj lagana piknik varianta, kot ste že ene omenjale. Bi pa imela preprosto belo obleko in tudi poroko v neki barvni kombinaciji/temi.
Tudi jaz ponavljam
Tudi jaz ponavljam
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Jaz pa se želim poročiti samo takrat, ko bom v to res prepričana. Želim si pa tako civilno, kot cerkveno - pa ne zaradi tega, ker bi bila strašno verna, ampak pač ... sem pač tradicionalna kar se tega tiče. Vidim pa mojo poroko nekako v stilu Sarissime Tematska poroka, z uber žurom na koncu )
Ponavljam
Ponavljam
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Sem šla sprobat, in sem jih naredila 15 (ajde, zadnje tri so ble bolj tako-tako ). Olajševalna okoliščina - mišice mam še vedno razboljene od pole dancinga. Moške sklece delam bolj poredko, na aerobiki delamo ponavadi ženske (naredimo več serij po 8), so mi bolj simpatične.
Ponavljam vprašanje od poroke, me zanima še kako mnenje:
Ponavljam vprašanje od poroke, me zanima še kako mnenje:
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
všeč mi je tradicionalna poroka z vsemi šegami, forami...use... čeprav sama sebe ne vidim v glavni vlogi na taki poroki...tako, da mislim, da ne bom imela tradicionalne poroke...sicer je pa pri nas v navadi klwna - prton (slavolok oz. ne vem kako povedat - http://primorc.blogspot.com/2011/05/prton.html - neki u tem stilu - najbolj barvna slika v blogu ) dan pred poroko in je takrat hud žur...ponavadi...tisto bi imela...
po trenutnih željah pa ...civilna in cerkvena (če bo) v ožjem družinskem krogu in potem neki u stilu piknika za vse ostale...
se pa tudi poroke na kšnem tropskem otoku ne branim...
ponavljam...zanimivo
po trenutnih željah pa ...civilna in cerkvena (če bo) v ožjem družinskem krogu in potem neki u stilu piknika za vse ostale...
se pa tudi poroke na kšnem tropskem otoku ne branim...
ponavljam...zanimivo
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Poroka: definitivno ja. En mesec pred njo obvezno fantovščina in dekliščina, ampak oboje v obliki žura, ne pa enih brezveznih mučenj (posebej ženina). Če bi bla brez finančnih omejitev, bi si prvošla slavje na kakšnem gradu, recimo Mokrice majo baje lep ambient, pa še kj bi se našlo kj simpatičnega. Cerkvena v grajski kapelici, civilna pa sred kšnga res hudga paviljončka in lepih rožic pa tega šmorna Predvsem si pa na poroki želim prjatle, žlahto mam pa itak bolj majhno, tako da itak ni problema. Ohcet kot en sam velik žur, polke in valčki bi bli omejeni na minimum (ker tega dvojega res ne morem), fokstrot in diskofoks uber alles! Svatje bi bli pokonc do zgodnjih jutranjih ur, pa vsi bi pospal v sobah na prizorišču (sj veste, d je največji problem pridt domov po takih zadevah, he he). Šrange pa ne želim. Šrangat morjo fantje iz domače vasi, kar bi pri meni pomenilo lih 5 osebkov, s katerimi pa niti nimam nevemkakšnih stikov.
Ponavljam!
Ponavljam!
-
Anjeske napisal/-a:Poroka: definitivno ja. En mesec pred njo obvezno fantovščina in dekliščina, ampak oboje v obliki žura, ne pa enih brezveznih mučenj (posebej ženina). Če bi bla brez finančnih omejitev, bi si prvošla slavje na kakšnem gradu, recimo Mokrice majo baje lep ambient, pa še kj bi se našlo kj simpatičnega. Cerkvena v grajski kapelici, civilna pa sred kšnga res hudga paviljončka in lepih rožic pa tega šmorna Predvsem si pa na poroki želim prjatle, žlahto mam pa itak bolj majhno, tako da itak ni problema. Ohcet kot en sam velik žur, polke in valčki bi bli omejeni na minimum (ker tega dvojega res ne morem), fokstrot in diskofoks uber alles! Svatje bi bli pokonc do zgodnjih jutranjih ur, pa vsi bi pospal v sobah na prizorišču (sj veste, d je največji problem pridt domov po takih zadevah, he he). Šrange pa ne želim. Šrangat morjo fantje iz domače vasi, kar bi pri meni pomenilo lih 5 osebkov, s katerimi pa niti nimam nevemkakšnih stikov.
Omg, purrrfect! Povabi me
/Konec OT
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Poroka nekje v blizini Ljubljane, slavje v nama najljubsi ljubljanski restavraciji s cudovito notranjostjo in lepim vrtom, ki ga bomo z veseljem izkoristili v primeru lepega vremena.
Najozji prijatelji in druzina. Brez daljnih tet in stricev, ki jih nisva videla ze od otroskih let ali ljudi jih po moznosti poznajo le najini starsi.
Pomembno nama je, da se bomo zabavali, uzivali in bo dober zur. Zato nama je pomembna tudi glasba na poroki. Ampak brez srange in igric na slavju...so ljudje dovolj odprti in komunikativni, da ne rabijo se dodatne "zabave".
- - - -
ponavljan vprasanje o poroki
Najozji prijatelji in druzina. Brez daljnih tet in stricev, ki jih nisva videla ze od otroskih let ali ljudi jih po moznosti poznajo le najini starsi.
Pomembno nama je, da se bomo zabavali, uzivali in bo dober zur. Zato nama je pomembna tudi glasba na poroki. Ampak brez srange in igric na slavju...so ljudje dovolj odprti in komunikativni, da ne rabijo se dodatne "zabave".
- - - -
ponavljan vprasanje o poroki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov