Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
nekaj časa ja, ker se mi niti ne da ukvarjati z njimi in v bistvu ležijo kje v kakem predalniku...no, ko pa pride čas za "temeljito pospravljanje sobe" pa gre 99% stvari v smeti, tist 1% pa če je slučajno bilo kaj uporabnega, še naprej uporabljam...nisem pa nikoli navezan na nobeno stvar tako zelo, da je ne bi mogel zavreči .. hmm..
si ti navezan/a na kako stvar od preteklih simpatij/partnerjev tako močno, da je ne moreš vreči stran?
si ti navezan/a na kako stvar od preteklih simpatij/partnerjev tako močno, da je ne moreš vreči stran?
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Jap, na diamantno zapestnico. Ne zaradi navezanosti, ampak zaradi vrednosti.
Ponavljam.
Ponavljam.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
slika (kissing style), that's all, ampak jo bom vrgla vstran, počasi..
to vprašanje mi je kul- kopiram:
Kakšen odnos imaš s prijatelji iz otroštva, OŠ, SŠ, faksa?? (ugl, iz preteklosti)
to vprašanje mi je kul- kopiram:
Kakšen odnos imaš s prijatelji iz otroštva, OŠ, SŠ, faksa?? (ugl, iz preteklosti)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ker sem že odgovorila na to vprašanje, dodajam samo: še vedno mi je žal za eno punco, s katero sva bili v otroštvu skoraj kot sestri in prijateljici do mojega 19. rojstnega dne, potem pa so se najine poti razšle.
Kdo je najpomembnejša oseba tvojega življenja (pa ne mislim v smislu ''jaz sam/a'', ker je to eksistencialno gledano vsekakor edini odgovor, s tem vprašanjem pa menim na osebe, ki te obdajajo/so del tvojega življenja)?
Kdo je najpomembnejša oseba tvojega življenja (pa ne mislim v smislu ''jaz sam/a'', ker je to eksistencialno gledano vsekakor edini odgovor, s tem vprašanjem pa menim na osebe, ki te obdajajo/so del tvojega življenja)?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
To se s časom, glede na potrebe, ki jih imam v življenju spreminja...
Včasih moja mama, kaka prijateljica, prijatelj, večinoma pa moj dragi. Sem po naravi (preveč) ziheraška in ne stavim vsega na isto osebo
Kako odreagiraš ko te nekdo zelo užali?
Včasih moja mama, kaka prijateljica, prijatelj, večinoma pa moj dragi. Sem po naravi (preveč) ziheraška in ne stavim vsega na isto osebo
Kako odreagiraš ko te nekdo zelo užali?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vprasam se kaj je najslabse kar se lahko zgodi.. in skoraj vedno je odgovor tak, da bi tudi z najslabso situacijo lahko zivela dalje. To me pomiri in motivira, da nardim kar se pac da narediti.
to, al pa grem jokat v postlo
Kdaj si nazadnje nekaj naredil/a prvic?
to, al pa grem jokat v postlo
Kdaj si nazadnje nekaj naredil/a prvic?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Včeraj sem kupil v bigbangu nikon D5200 na 10 obrokov (ko je glih akcija) in to je v bistvu kredit! in mi je kar nerodno in me vest peče, namreč vzgojen sem, da lahko potrošim kar imam, tako da je kredit no go zame (ampak ko je glih brezobrestni... ) Pa ne, da fotiča ne bi mogel skeširat, ampak trenutno grem v en novi biznis pa bi rad imel še kaj več na zalogi, čist za varnost...
Že veš, kam greš poleti na morje?
Že veš, kam greš poleti na morje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov