Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Moja mama bolj malo kuha. Naredi pa zato najboljše kokosove kocke na svetu - ko jo ugrizneš, začutiš malček grenkobe od čokolade, potem ko prideš do sredine pa sladkobo vanilijevega biskvita. Kar je najboljše - v notranjosti so mehke in ful sočne, ampak ji nekako uspe, da je kokos na površini še vedno hrustljav. Zato me , ko vidim kake take, že na oko suhe, vse mine....
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... XtNS_1GDdw
Tvoje najljubše pecivo?
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... XtNS_1GDdw
Tvoje najljubše pecivo?
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
bananine kocke mmmmmnjami
Znaš kuhati?
Znaš kuhati?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Grem prvic zdej enkrat (najbrz naslednji teden), klasicno celega telesa
Opisi svojega prvega pravega crusha

Opisi svojega prvega pravega crusha

-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Uh, prvi ki se ga spomnim je bil fantek iz Neverending story, ko sem bila v mali šoli (en let sem gledala film čiiiisto od blizu, zato sem pa potem verjetno očala rabila). Potem v prvem razredu in drugem razredu OŠ Jeremy Jackson v Baywatchu (igral sina od glavnega igralca), sem mu celo naskrivaj napisala pismo za valentinovo. Potem je bil en moj sošolec dve leti, ki sva se "spogledovala" pri maši (3 in 4 razred) - verjetno je on sam nazaj gledu, k sem js v njega bulila. Vedno sem imela ogromno crushov, že v OŠ kar sezname napisane (rankirane). Ena taka velika spogledljivka sem bila, ker mi je bilo tako veliko tipov všeč. Tudi če gledaš moj dnevnik, v enem zapisu omenjam jih po več, redko samo enega.
Kako bi na kratko opisala svojo prvo resno zvezo?
Kako bi na kratko opisala svojo prvo resno zvezo?
A goal without a plan is just a wish.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Srednješolska zveza, v kateri me je on varal sedem mesecev od desetih, kolikor je zveza trajala(nisem vedela, seveda), jaz pa sem mu se absolutno preveč prilagajala in podrejala. Vsekakor zveza iz katere sem se naučila vse o tem, česa NOČEM pri fantu. (Učenje je bilo uspešno.
)
Ti?

Ti?
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
tudi moja je prva in edina resna zveza, ta v kateri sem sedaj. super zveza, več kot sem si kdaj sploh predstavljala od resne zveze, mislim da je tako zakon ker sva prej že par let bila zelo dobra prijatelja in se reees dobro poznava.
ponavljam
ponavljam

You make me smile, please stay for a while 

-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Prva resna je tudi meni, tako kot abby, pokazala model tipa, ki si ga ne želim. Blo je luštno, ampak v roku enega leta so prišle na dan vse značajske lastnosti, ki jih enostavno ne prenašam. Razhod je bil zanj boleč (očitno tok, da je potem v jezi zlil name ves gnev in da sem še neki cajta poslušala o seb fantastične zgodbice), zame pa pravo olajšanje.
Tole je res zanimivo vprašanje, zato ga tudi jaz ponavljam.
Tole je res zanimivo vprašanje, zato ga tudi jaz ponavljam.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
Pa tale zdaj je moja prva resna zveza in je krasna. Drugace sem prej imela 2 fanta, samo ju nisem dozivljala kot nekaj resnega... Sta pa tudi tadva bila cisto ok, korektna, privlacna in itd... le cas ni bil pravi za resnost. (vsaj pri meni ne)
koliko prizganih zarnic imas trenutno v sobi?
koliko prizganih zarnic imas trenutno v sobi?

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov