Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
^^ ja že, samo še vedno pa je drugače slišat od nekoga v slo, ko je tu hladno pa mene ni v slo. in ja, v nemčiji je sicer glih prav za mene, ampak ostalim je hladno
/offtopic
/offtopic
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Za 10 sekund ko so me klicali, da sm koncno sprejeta na zeljen faks. Tle pa mislim, da se konca.
gres kam pohajat ta teden?
gres kam pohajat ta teden?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
žal ne, ravno dobr prišla z pohajanja
plani za poletje?
plani za poletje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js bi berlin pa krk pa sočo pa še kak izlet vmes.
_
najljubša piknik hrana?
_
najljubša piknik hrana?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Čevapčiči
-------------------
Če bi lahko nezemljanu dala poslušati 1 pesem, z katero bi mu najbolj pokazala kaj je glasba in kaj nam pomeni, katera bi bila ta pesem?
-------------------
Če bi lahko nezemljanu dala poslušati 1 pesem, z katero bi mu najbolj pokazala kaj je glasba in kaj nam pomeni, katera bi bila ta pesem?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Eno od Skrillexa da bi takoj izginili nazaj. Šala
Beatles - All you need is love
instrumentalna, udari na vse čute, več vokalna, govori o ljubezni ki je najbolj pomembna, ni moja najljubša pesem niti pod razno...ampak najbolj pokaže kaj je glasba in kako z njo izražamo sebe
--------------
ponavljam
Beatles - All you need is love
instrumentalna, udari na vse čute, več vokalna, govori o ljubezni ki je najbolj pomembna, ni moja najljubša pesem niti pod razno...ampak najbolj pokaže kaj je glasba in kako z njo izražamo sebe
--------------
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pink Floyd - Time.
Verjameš v šesti čut, zakaj da/ne?
Verjameš v šesti čut, zakaj da/ne?
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Ker ni bilo zastavljenega novega vprašanja, odgovarjam na prejšnjega:
Nekako verjamem v šesti čut, namreč me je že kar parkrat rešil - pa ne kao pred nekim "slabim" človekom, ampak bolj iz kakšne situacije v kateri sem se recimo fizično umaknil pred neko stvarjo katera bi me lahko poškodovala recimo, ali pa morda pri vožnji avtomobila, sem kar spustil gas pa čeprav v tistem trenutku morda ni bilo potrebno ampak me je nekako rešilo pred kakšno morebitno nevšečno situacijo ... ok lahko, da se temu reče tudi samo pač izkušnje in sem na podlagi le-teh sklepal, kaj naj naredim...mogoče pa je tudi šesti čut tukaj
------------------
Če imaš šesti čut, se zanašaš nanj, narediš kot ti pravi? Zakaj da/ne?
Nekako verjamem v šesti čut, namreč me je že kar parkrat rešil - pa ne kao pred nekim "slabim" človekom, ampak bolj iz kakšne situacije v kateri sem se recimo fizično umaknil pred neko stvarjo katera bi me lahko poškodovala recimo, ali pa morda pri vožnji avtomobila, sem kar spustil gas pa čeprav v tistem trenutku morda ni bilo potrebno ampak me je nekako rešilo pred kakšno morebitno nevšečno situacijo ... ok lahko, da se temu reče tudi samo pač izkušnje in sem na podlagi le-teh sklepal, kaj naj naredim...mogoče pa je tudi šesti čut tukaj
------------------
Če imaš šesti čut, se zanašaš nanj, narediš kot ti pravi? Zakaj da/ne?
-
Ce sem v situaciji kjer se pac ne morem 'razumsko' odlocit/ne vem kaj bi, potem ja. Me preseneca, kolkrat se dejansko obnese
Katero domace opravilo ti je ze od nekdaj najmanj disalo?
Katero domace opravilo ti je ze od nekdaj najmanj disalo?
-
ups, 2x..
(evo ta post lahko izkoristim da pojamram, kako me caka cela masina robe za obesit )
go on:
(evo ta post lahko izkoristim da pojamram, kako me caka cela masina robe za obesit )
go on:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov