Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam nekega NUJNEGA luksuza. Zdržim po kak teden praktično brez vsega "luksuza" - brez tuša, kopalnice v splošnem, postelje, dodatnih oblek, konkretne hrane, telefona, televizije, računalnika, interneta, ... Moj edini (sicer nematerialni) luksuz je čas zase. To si pa vedno vzamem, vsaj 5 min na dan
Zanimivo, ponavljam
Zanimivo, ponavljam
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Uf jst sm malo bolj zahtevna - telefon in dostop do interneta, na žalost.
Kdaj si bil/a nazadnje jezn/a in zakaj?
Kdaj si bil/a nazadnje jezn/a in zakaj?
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prejšn tedn, ker je kolega zamudil več kot pol ure brez posebnega razloga in sem k kreten čakala na avtobusni postaji.. ampak sem ful, *ponosna nase*, mirno odreagirala in ni nič nastalo s tega..
Who would win in a fight, catwoman or supergirl?
Who would win in a fight, catwoman or supergirl?
It was forever..but it didnt last long..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Supergirl, DDDDDD
-----------------------------------
Katerih big box office filmov se veseliš?
-----------------------------------
Katerih big box office filmov se veseliš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nazadnje kar se spomnim, da sem brala e-knjigo in so bile besede kr tak nametane, brez pomena in se mi je zdelo strasno zanimivo in popolnoma smiselno.
Bi bila pripravljena placati vec za oblacila (in druge izdelke), ce bi vedela, da so bila sesita v za delavce varnih in postenih pogojih ter na okolju prijaznejsi nacin? Oziroma koliko vec bi bila pripravljena placati?
Bi bila pripravljena placati vec za oblacila (in druge izdelke), ce bi vedela, da so bila sesita v za delavce varnih in postenih pogojih ter na okolju prijaznejsi nacin? Oziroma koliko vec bi bila pripravljena placati?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Zamia, ker je verjetno edina, ki bi mi obstala.
Mate toplo v Slo? v nemčiji je namreč precej hladno že vse dni.
Mate toplo v Slo? v nemčiji je namreč precej hladno že vse dni.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Obseden si z vremenskimi napovedmi, torej veš...torej je bil namen povedati da je v Nemčiji hladno
------------------------------
kdaj si imela v življenju občutek, da si delaš točno kar želiš, si točno tam kjer si želela biti in v tistemu času ne bi bila nikjer raje....kaj je bila ta zadeva?
------------------------------
kdaj si imela v življenju občutek, da si delaš točno kar želiš, si točno tam kjer si želela biti in v tistemu času ne bi bila nikjer raje....kaj je bila ta zadeva?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]