Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kar je prislo z laptopom
Se imas za ekstorverta/introverta?
Se imas za ekstorverta/introverta?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ob vratih: kolaž mojih slik s prijatelji, v okvirju narejenem iz starega okna - darilo za 20. rd
Nad posteljo: Puzzle 2000 kosov - Rimski kolosej
Na omari pa se mi praši še kakih 5 kosov: slike, puzzle, gobelini.. in potem po občutku in razpoloženju menjujem.
Zanimivo... Ponavljam!
Nad posteljo: Puzzle 2000 kosov - Rimski kolosej
Na omari pa se mi praši še kakih 5 kosov: slike, puzzle, gobelini.. in potem po občutku in razpoloženju menjujem.
Zanimivo... Ponavljam!
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Sliko arhitekta in slikarja Jelkića Midhata Bosnera.
Ponavljam.
Ponavljam.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Na vratih tak bolj artsy plakat od Muse, zravn postle mam na steni narisano drevo in namesto 'listkov' so slike z druzino, frendi, itd.. (ni izpadlo kokr sm hotla, ampak ok ).. pa ene grozne stenske poslikave se iz osnovne sole, ki se jih nikakor ne spravim prefarbat..
ti?
ti?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Čez cela vrata imam plakat South Parka, potem pa še okvirjeno sliko mene in sestre, mene in fanta, mačka, obeh psov, zlato medaljo in pa koledar, ki sem ga dobila od prijateljice- The Dog.
Pol pa še enkrat ponavljam
Pol pa še enkrat ponavljam
The world is as you are.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Na vratih mam poster Metallice in Axl Rosea- to je že dolgo gor, nekaj razglednic, potem na omari mam nekaj fotografij s prijatelji, z morja, fotografijo moje mačke, razglednice, nekaj slik z revij (modne strani), na steni pa edino nalepke čipkastih pisanih rožic
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Na vratih mam poster Metallice in Axl Rosea- to je že dolgo gor, nekaj razglednic, potem na omari mam nekaj fotografij s prijatelji, z morja, fotografijo moje mačke, razglednice, nekaj slik z revij (modne strani), na steni pa edino nalepke čipkastih pisanih rožic
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Vse 3 imam na vratih, in sicer: poster volka, poster mucke in poster konja.
---
Si že kdaj bil/a na Late night shoppingu, kje, kako je bilo?
---
Si že kdaj bil/a na Late night shoppingu, kje, kako je bilo?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
sem bil eden od zaposlenih. razen to, da sem mogo do polnoči delat, nič drugače, ker nismo meli neke gužve.
ti?
ti?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov