Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne vem, ker ne vem, kako zelo jih ti sovrazis Ampak ja, brezvezne so mi in to mi je ena taka bedna otrocja fora.
Obstajajo kje tvoje gole fotografije (pa ne mislim unih kot dojencek v druzinskem albumu)?
Obstajajo kje tvoje gole fotografije (pa ne mislim unih kot dojencek v druzinskem albumu)?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Da bi bla konkretno gola, ne. Take napol gole, z zdravo mero odkritosti in še bolj zdravo mero zakritosti pa ja.
Veš datume rojstnih dnevov tvojih prijateljev na pamet al ti je jasno šele da nekdo preaznuje prek FBka ko vsi čestitujejo?
Veš datume rojstnih dnevov tvojih prijateljev na pamet al ti je jasno šele da nekdo preaznuje prek FBka ko vsi čestitujejo?
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
Za vse ožje prijatelje vem, ja. Takšne stvari si hitro zapomnim, tudi telefonske št. npr. Od znancev pa vem približno kdaj imajo (npr. mesec, začetek/sredina/konec).
Ti?
Ti?
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Najraje zjutraj. Ker na ta način ne zabijem pod tušem sto let plus topla voda me spravi v dobro voljo Zvečer je pač bolj praktično ker lahko potem zjutraj malo dlje spiš, he he.
Kaj pa kaj pravi želodec na tvoj praznični jedilnik preteklega vikenda (pa naj magari odgovori nekdo, ki je jedel jajca, potico, šunko itd)?
Kaj pa kaj pravi želodec na tvoj praznični jedilnik preteklega vikenda (pa naj magari odgovori nekdo, ki je jedel jajca, potico, šunko itd)?
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
1 drevo življenja. To je edina rastlina, ki mi jo uspe obdržati pri življenju, drugače bi imela še kaj.
Si vraževerna/en?
Si vraževerna/en?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
določeni glasbeni izvajalci- Bieber, Bruno Mars, One direction
Ponavljam.
Ponavljam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi