Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Dve sirsi, cca 140 cm siroki podlogi (tist, kar je ponavadi kot zascita za jogi oziroma pomozni jogi) ena vrh druge, cez pa se tri ozje nalozene, da pride se kar udobno, na tleh, brez posteljnega okvirja. rjuhi sta ena crtasta modro-bela, druga temno zelena. na postelji so trije navadni vzglavniki, vsi super pisani in dva taka dolga za naslonit. Za pokrit mam lahko modro spalko. Nad posteljo je namontirana malo po cesko se mreza proti komarjem, ki je cez dan zavezana in zavita nad posteljo, da ne moti.
Imas pri sebi na postelji kaj plisastih igrac?
Imas pri sebi na postelji kaj plisastih igrac?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Vse plišaste igrače so odšle na podstrešje eno uro za tem, ko sem dobila alergološke izvide, ki so mi sporočali, da sem alergična na pršice. Pred tem sem pa imela na postelji enega ogromnega medveda, ki je občasno služil za povšter Ni bil tak okrogel bajso, ampak je imel mal bl ploščat trebušček, he he.
Rad/a preurejaš svojo sobo? Tukaj je mišljena prestavitev pohištva, menjava, olepševanje kosov itd...
Rad/a preurejaš svojo sobo? Tukaj je mišljena prestavitev pohištva, menjava, olepševanje kosov itd...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja, še posebej če to vključuje tudi novo kupljen kos pohištva (Ikea freak here). Tam nekje 2x letno ziher preurejam vse skupi.
Najbolj banalna oziroma brezvezna stvar, ki te zna spravit ob živce je....?
Najbolj banalna oziroma brezvezna stvar, ki te zna spravit ob živce je....?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- tisto debilno sms zvonenje ki ga majo prakticno usi: en kratek zvizg al neki (mela ga je ena sodelavka ki je res nism prenasala + ze ene 5x sm sedela na vlaku/busu in si je nekdo po eno uro hitro dopisoval prek smsov in je usaaake 30sekund to zvizgalo.. vem da je blesavo, ampak vedno ko zaslisim ta zvok se zdrznem)...
Ponavljam
Ponavljam
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
s kolesom sem se zapeljala do salona, da mi je tašča to be naredla osvežilno nego obraza dober dan
--
Delo v tujini, kje, da ali ne?
--
Delo v tujini, kje, da ali ne?
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov