Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
brijem se z brivnikom, če kupujem britvice gledam po številu rezil, peno pač vzamem neko, deodorant isto, šamponi so mi vsi isti, isto milo..v bistvu mi je vsa kozmetika popolnoma enaka.
------------------------------------------
Kako bi moral moški izgledati (stil) da bi na tebe naredil vtis na 1. zmenku?
------------------------------------------
Kako bi moral moški izgledati (stil) da bi na tebe naredil vtis na 1. zmenku?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
men je pa všeč humanistična psihologija. maslow, rogers vera v človeka, temeljita poglobitev... sej Dioniz, če te kej slučajno zanima me lahko pršaša
da odgovorim še na vprašanje, jst zelo rada spim, tako, da ko nimam obveznosti vstanem ponavadi od 10-11, včasih še dlje -.-
V katerem delu dneva najbolje funkcioniraš ?
da odgovorim še na vprašanje, jst zelo rada spim, tako, da ko nimam obveznosti vstanem ponavadi od 10-11, včasih še dlje -.-
V katerem delu dneva najbolje funkcioniraš ?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ponoci tam okoli 21ih pomoje. Ne vem, ze od nekdaj mi je to najljubsi del dneva.
Men je blo vsec tisto vprasanje od prej: kaj je na zadnji fotki, ki si jo nardil/a z mobitelom?
Men je blo vsec tisto vprasanje od prej: kaj je na zadnji fotki, ki si jo nardil/a z mobitelom?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Prijatelja in sovoditelja, da naslednje srečanje odpade .
Hipotetična situacija (vsaka podobnost situacijam iz resničnega življenja je zgolj naključna):
Pikica in Metka sta cimri. Cimra Pikica redno vozi v študentsko sobo FF, recimo mu Tonček. Pikica trdi, da s Tončkom ni nič resnega, in tudi ne išče ničesar resnega. Tonček nekega večera, pod vplivom opojnih substanc predlaga koitus cimri Metki, ki ga seveda elegantno zavrne.
Vprašanja: Ali bi morala Metka Pikici povedati za neprimerno povabilo? Zakaj ja/ne? Si že bil/a kdaj v podobni situaciji? Kako se je rešilo?
Hipotetična situacija (vsaka podobnost situacijam iz resničnega življenja je zgolj naključna):
Pikica in Metka sta cimri. Cimra Pikica redno vozi v študentsko sobo FF, recimo mu Tonček. Pikica trdi, da s Tončkom ni nič resnega, in tudi ne išče ničesar resnega. Tonček nekega večera, pod vplivom opojnih substanc predlaga koitus cimri Metki, ki ga seveda elegantno zavrne.
Vprašanja: Ali bi morala Metka Pikici povedati za neprimerno povabilo? Zakaj ja/ne? Si že bil/a kdaj v podobni situaciji? Kako se je rešilo?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
ne bi povedala, itak je sam ff ona pa ga je zavrnila. Sem že doživela,bila tiho, kar pomeni da nisem omenjala tega nikomur, tudi ostalim kolegicam ne. In je šlo mimo in nikoli več ni namigoval. Pogovor reši ogromno stvari in prepreči nesporazume.
Si že bil/a kdaj prevaran/a (mislim s strani prevarantov in ne fanta ). Kaj se je zgodilo?
Si že bil/a kdaj prevaran/a (mislim s strani prevarantov in ne fanta ). Kaj se je zgodilo?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
ne bi povedala, itak je sam ff ona pa ga je zavrnila. Sem že doživela,bila tiho, kar pomeni da nisem omenjala tega nikomur, tudi ostalim kolegicam ne. In je šlo mimo in nikoli več ni namigoval. Pogovor reši ogromno stvari in prepreči nesporazume.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov