Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Ne, vedno sem rada gledala nogomet zaradi same igre. Med letom spremljam Premier League in Champions League. Pa roko na srce, neki posebni lepotci pa tudi niso.
Letošnji dopust - poležavanje na plaži, aktivne počitnice, raziskovanje mest...?
Letošnji dopust - poležavanje na plaži, aktivne počitnice, raziskovanje mest...?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če bo vse prav vsakega po malo: plaža na naši klasični lokaciji, aktivne/delovne počitnice in pa spet odkrivanje Makedonije. Res je lepa <3
Ponavljam, zabavno!
Ponavljam, zabavno!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
No pri meni je studentsko leto prakticno bolj dopustnisko kot je poletje tako da bom vecino poletja prezivela na sihtu, pred tem gremo naslednji teden v Zagreb pogledat, vmes grem za en vikend na Kolpo, mogoce za par dni nekam na morje, septembra grem za kak vikend babico obiskat... potem je pa poletja itak spet konec. Mal akcije, mal polezavanja torej. Ga bom poskusila cimlepse prezivet
Ponavljam!
Ponavljam!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
poletne počitnice bodo letos jeseni, oktobra ko gremo na poljsko. zdej greva v isto malo spat med oljke in fino jest in se kopat, potem najbrž še kako morje (upam)....
___
ponavljam (ker je ravno aktualno )
___
ponavljam (ker je ravno aktualno )
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Še ne razmišljam o dopustu, ker imam shitload work to do.
V kakšnih odnosih si s sodelavci in nadrejenimi?
V kakšnih odnosih si s sodelavci in nadrejenimi?
-
Večina sodelavcev na tem sezonskem sihtu je super, eden glavnih razlogov da se vztrajam tam. Poslovodje so pa precejsnje kokosi, se jim poskusam v cimvecjem loku izogibat, ce je le mogoce. Na sreco se z njimi nisem se nikoli sprickala, ker sem ena izmed tistih bolj skalmiranih, so imeli pa drugi sodelavci ze marsikatero dramo z njimi.. Mja, pretezno zenski kolektivi so hudic
ponavljam
ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Mah, en sef je kul, ker nimam velik opravka z njim, drugi je groza, ampak se trudim se razumet z njim, ker pac nimam izbire. Sodelavce sem pa tud ze lepo zdresirala, da se obnasajo normalno do mene. nismo neki ful kolegi, ki bi se druzili v prostem casu, ampak ni nekih konfliktov med nami. Tocno tako, kot mi ustreza.
kako se tvoja predstava tvojega zivljenja pred 10 leti razlikuje od realnosti danes?
kako se tvoja predstava tvojega zivljenja pred 10 leti razlikuje od realnosti danes?
-
Ubistvu sem si predstavljala da bom šla po stopinjah svoje mame - otroci družina itd. Sem pa na faksu in bolj ali manj pridno študiram
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Uh, pri 11ih letih sem bla sigurna, da bom pri 21ih ze star, odrasel modrec s totalno splaniranim lajfom Temu seveda ni tako.. Poleg tega se mi zdi, da sem trenutno 10x vecji otrok kot takrat.. Aja pa lasje mi tud se niso zrastli do riti, dammit
Si letos ze jedel sladoled? Kater okus? (ne da se mi razmisljat )
Si letos ze jedel sladoled? Kater okus? (ne da se mi razmisljat )
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja itak, ze fulkrat Nazadnje vanilijev kornet.
Ponavljam
Ponavljam
-
Js tudi že miljonkrat . Največkrat zmrznjeno kokakolo (al kako se reče unemu?), frozen yogurt (ga ma merkator po novem in je uber fin ampak nažalost malo presladek zame) in pa limonin sorbet (isto ga ma merkator dobrega - a brez alkohola, tako da mejte vodko zraven pripravljeno )
Ponavljam!
Ponavljam!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nisem (več).
__
predmeti okoli tebe oz na tvoji mizi?
__
predmeti okoli tebe oz na tvoji mizi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Sarissima