Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Na eno razvajeno babo, ki misli da se cel svet vrti okoli nje in da se morajo vsi ukvarjat z njo in njenimi muhami
Zanimivo, ponavljam
Zanimivo, ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ubistvu mam danes na jedilniku dve opciji:
1. Uživam mirno deževno nedeljsko popoldne za računalnikom in gejmam
2. Ugotovim, kje je bolj stabilno vreme in spravim naše na manjši izlet
Absolutno me pa še čaka pred katerimkoli planom, da do konca pospravim cunje (še 3 stroji ) in sobo.
Zabavno ponavljam.
1. Uživam mirno deževno nedeljsko popoldne za računalnikom in gejmam
2. Ugotovim, kje je bolj stabilno vreme in spravim naše na manjši izlet
Absolutno me pa še čaka pred katerimkoli planom, da do konca pospravim cunje (še 3 stroji ) in sobo.
Zabavno ponavljam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- začet risat en projekt
- pospravla in skuhala sem pa že
___
kako sta se s partnerjem spoznala? (zdajšnjim/ bivšim)
- pospravla in skuhala sem pa že
___
kako sta se s partnerjem spoznala? (zdajšnjim/ bivšim)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Na fejsbuku sem komentirala sošolkino sliko z enga partyja in se zapičila v enga hudga tipsona, ki je bil celo označen na sliki, tako da sem mu pač pisala, on mi je odpisal...
kaj pa vidva?
kaj pa vidva?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Moja prejsnja sluzba je bila v sosednji ulici od njegove in me je enkrat zagladal, ko sem skoraj dobesedno laufala proti avtobusu in je skocil z rikse, se preden se je ustavila in tekel za mano. Potem pa je bilo vse, kar se je spomnil reci, da pac ne mara nosit belih cevljev v bangladesu sam sva se vseen se mal pogovarjala ko sem na bus cakala...
si ze bila na zmenku na slepo?
si ze bila na zmenku na slepo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na slepo ravno ne. najbližje temu, je bil zmenek s tipom, s katerim sem kake pol ure nekaj čvekala. ker se mi je mudilo dalje delat, sva si izmenjala številki in se zmenila, da čvek nadaljujeva.
in tako sva šla na zmenek.
(ampak mislim, da se zmenki tako zgodijo in zatorej temu ne morem rečt zmenek na slepo)
___
najboljši/ najslabši zmenek? zakaj in kak je bil itinerarij
in tako sva šla na zmenek.
(ampak mislim, da se zmenki tako zgodijo in zatorej temu ne morem rečt zmenek na slepo)
___
najboljši/ najslabši zmenek? zakaj in kak je bil itinerarij
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Haha a na to vprašanje se pa res nikomur ne da odgovorit??
Moji zmenki so bili posebni bolj zaradi dejanske osebe, kot kakšnega special kraja/aktivnosti...
Med enega boljših štejem definitivno prvi zmenek z (zdaj že) bivšim, ki je trajal ~10 ur, pa se mi še zdej ne sanja, kam je šel čas šla sva na pivo, pa potem v kino, pa še na eno pivo...
Če smo že pri zmenkih: kdaj si bil/a nazadnje povabljen/a na zmenek in ali si kdaj zavrnil/a povabilo?
Moji zmenki so bili posebni bolj zaradi dejanske osebe, kot kakšnega special kraja/aktivnosti...
Med enega boljših štejem definitivno prvi zmenek z (zdaj že) bivšim, ki je trajal ~10 ur, pa se mi še zdej ne sanja, kam je šel čas šla sva na pivo, pa potem v kino, pa še na eno pivo...
Če smo že pri zmenkih: kdaj si bil/a nazadnje povabljen/a na zmenek in ali si kdaj zavrnil/a povabilo?
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Itak, da sem ze zavrnila zmenek. Ma vsak teden kakega
Drugace pa ce ne stejem zmenkov s trenutnim fantom, hm. No, on me je nazadnje povabil Skoraj 3 mesece nazaj? Prej pa se en drugi decko, tudi okoli 3 mesece nazaj.
Ponavljam.
Drugace pa ce ne stejem zmenkov s trenutnim fantom, hm. No, on me je nazadnje povabil Skoraj 3 mesece nazaj? Prej pa se en drugi decko, tudi okoli 3 mesece nazaj.
Ponavljam.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
preteklo soboto. sva zmenkovala na tattoo konvenciji v ljubljani. obožujem take odpičene zmenke. zavrnila? itak. ko sem bla še "bebika". marsikdaj. raje takoj karte na mizo kot potem šimfanje kak je blo zanič.
kartaš? katera igra s kartami ti je No 1.?
kartaš? katera igra s kartami ti je No 1.?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Seveda. Karkoli razen remija, sem pa velik navdušenec nad tarokom in briškulo.
Ponavljam!
Ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Tarok definitivno nr1, potem neka igra, ki me jo je naučila stara mama z nekim nemškim imenom, pa nisem siguren kako se napiše ... in zatem pride briškula katero sem se naučil lani v Turčiji ... in jo igram še dandanes!
----------------------------------------
od 1 - 10 koliko si vesel/a v tem trenutku in zakaj???
----------------------------------------
od 1 - 10 koliko si vesel/a v tem trenutku in zakaj???
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
9
- ker sem včeraj delala do pol 4h zjutraj in danes dokončala vse, kar je bilo treba.
- ker grem jutri na mini počitnice do ponedeljka
(nisem 10, ker sem zaradi prve točke preveč zmatrana za desetko)
največji kulturni šok, ki si ga doživel/a?
- ker sem včeraj delala do pol 4h zjutraj in danes dokončala vse, kar je bilo treba.
- ker grem jutri na mini počitnice do ponedeljka
(nisem 10, ker sem zaradi prve točke preveč zmatrana za desetko)
največji kulturni šok, ki si ga doživel/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov