Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
claire napisal/-a:
ker točno zdaj, ta moment delam plan za naslednje potovanje-darilo mi pomagaj kje najti cheap prenočišče. any ideas?
budgetplaces.com, sem odkrila lani in imajo precej istih zadev kot na hostelworld ceneje. Preizkušeno in fajn.
Kampiranje ne. Enkrat sem šla in nikoli več. Vse me je bolelo, nikoli nisem nič našla v šotoru, imela sem občutek klavstrofobije...
Ne rabim luksuza, samo eno posteljo, tudi če ni nič drugega v sobi.
Imaš pogosto ime ali kakšnega bolj nenavadnega, redkega, tujega...?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Relativno pogosto. Mi je pa zelo všeč in ne bi menjala, sploh pa ne za kaj eksotičnega in nenavadnega. Večina teh imen itak izpade kot imena za mačko, psa, še posebej nadležno taščo, ne pa za spodobnega in bogaboječega človeka.
Tvoj vzornik v otroštvu? Zakaj?
Tvoj vzornik v otroštvu? Zakaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
heri poter.. ker je znal carat, i guess.
bi rekel/a, da veliko preklinjas?
bi rekel/a, da veliko preklinjas?
-
mislim, da bi sla kr senkrat na skofijsko. nek nostalgija trip me daje
tvoj trenutni mobitel?
tvoj trenutni mobitel?
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Ne (ampak imam pa laptop ob postelji in večino filmov, serij pogledam prek laptopa- bi rekla, da to skoraj šteje kot televizija zame )
Kdaj (v povprečju in ob ekstremih) zjutraj vstajaš?
Kdaj (v povprečju in ob ekstremih) zjutraj vstajaš?
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
(joj kr sram me je, ce pomislim na svoje ne-spalne podvige po 3, 4 dni zapored... in nocem jih nikoli vec dozivet )
emm purana & kuhano zelenjavo & krompir & solato. na bon
se planiras v prihodnosti porociti?
emm purana & kuhano zelenjavo & krompir & solato. na bon
se planiras v prihodnosti porociti?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz bi hotla poroko samo zaradi obleke, ki bi si jo lahko kupla. ammm, kaj pa vem. vsake tlko spremenim mnenje o tem. trenutno bi se poročla nekje čist tak, na skrivaj. zase. in ne za kmetavzarsko fešto z govejim ansamblom, milijon "svati" in belo obleko. na pikniku bi bli moji frendi z vseh vetrov, umetniki vseh vrst, pevci, plesalci, igralci, pisatelji, pesniki, glasbeniki in vsa ostala žurerska srenja mojega divjega časa. kitara, sod vina, kila trave, najet motel in party tri dni in tri noči. aja in pol obvezni medeni tedni na onih hiškah na vodi pa lesen prstan. eh, gremo delat in nehajno sanjat. u, en čik bi. nimam. jao.
zakaj se na porokah igra bedna ansambelska muzika, če mladi tega sploh ne poslušamo?
(delfinček hvala)
zakaj se na porokah igra bedna ansambelska muzika, če mladi tega sploh ne poslušamo?
(delfinček hvala)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
^^ ni za kej
Za 2 primera vem, ko so mladoporočencema za poročno darilo neki sorodniki najeli poročni bend - ansambel. Vsem je bilo blazno bedno (razen starejšim), ampak sta se mladoporočenca vljudno zahvalila in nič rekla.
Ti je všeč naša nova evrovizijska pesem?
Za 2 primera vem, ko so mladoporočencema za poročno darilo neki sorodniki najeli poročni bend - ansambel. Vsem je bilo blazno bedno (razen starejšim), ampak sta se mladoporočenca vljudno zahvalila in nič rekla.
Ti je všeč naša nova evrovizijska pesem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov