Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
desničar
-----------------------
koliko parov čevljev imaš?
-----------------------
koliko parov čevljev imaš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
okoli 6, 7 najvec... ne maram kupavat cevljev.
Kje si najraje poljubljan?
Kje si najraje poljubljan?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
nič (ne maram piva), če pa že, union, ker ma bolj švoh okus po pivu.
tvoja najljubša internetna stran, ko ti je dolgčas?
tvoja najljubša internetna stran, ko ti je dolgčas?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
cosmoforum, slotech, letmewatchthis, weheartit, fucking good ideas, egotastic, imdb in cenzurirane strani
Misliš, da se je v življenju dobro navezati na osebe, se prepustiti, izkoristiti čas z njimi in potem, ko grejo, prebolevati....ali budistično živeti na distanci, nobega spustiti čisto zraven, in se imeti lepo, a ne tako zelo, kot če bi se popolnoma prepustil in dal nekomu "vse, kar imaš".
Misliš, da se je v življenju dobro navezati na osebe, se prepustiti, izkoristiti čas z njimi in potem, ko grejo, prebolevati....ali budistično živeti na distanci, nobega spustiti čisto zraven, in se imeti lepo, a ne tako zelo, kot če bi se popolnoma prepustil in dal nekomu "vse, kar imaš".
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
definitivno. ljudje pridejo in grejo, proti tem ne moremo kaj preveč, sam pa ves čas tud ne moreš bit.
še enkrat od rokerce.
še enkrat od rokerce.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
navezati na osebe. Sem za živeti in čutiti 100 na uro, ker se mi zdi drugače življenje prazno.
Ti?
Ti?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Navezati. Sem poskusila tudi že distanciranje, ampak enkrat enostavno pride oseba/osebe, ki je ne moreš kar tako odriniti Sicer pa vedno pravim: bolje obžalovati stvari, ki sem jih naredila, kot tiste, ki jih nisem...
---
Stvar, ki si si jo ko otrok najbolj goreče želel/a za darilo?
---
Stvar, ki si si jo ko otrok najbolj goreče želel/a za darilo?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Vlakec. Železniški tiri me do konca fascinirajo Ampak ne vem zakaj te želje nikoli nisem izrazila na glas...če bom mela otroke jim bom kupila vlakec (v bistvu ga bom bl zase, ampak okej. pa ni važno al bo lesen, od duplo kock, česa tretjega...vlakec in tiri bojo!!).
Tvoja najljubša otroška igrača?
Tvoja najljubša otroška igrača?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov