Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Men are better than woman, Dick Materson.
http://www.amazon.com/Men-Are-Better-Th ... 1416953817
Ponavljam
http://www.amazon.com/Men-Are-Better-Th ... 1416953817
Ponavljam
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
cumberbitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2013
Ana Karenina
Slika ali link do tvoje sanjske kuhinje?
Slika ali link do tvoje sanjske kuhinje?
Dear God,what is it like in your funny little brains?It must be so boring.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nekaj takega, napol na prostem. Samo mogoče bi še bolj odprla tam na levi in bi namesto stene bila kaka bolj prosojna rešitev (samo ne steklo) z razgledom na zelenje. Koliko je pa to praktično...
Katerega talenta nimaš pa bi ga želela?
Katerega talenta nimaš pa bi ga želela?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Pela bi rada . Bi mi pa bolj prav prišel kak eidetični spomin ali pa dobra koncentracija.
So ti všeč filmi/stripi/zgodbe s superheroji?
So ti všeč filmi/stripi/zgodbe s superheroji?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne, sm se pa kepala in delala snezake. Cakam, da se spokamo sankat
Kateri so kozmeticni izdelki, pri katerih najbolj sparas? In nasprotno - za katere rade volje zapravis kak € vec?
Kateri so kozmeticni izdelki, pri katerih najbolj sparas? In nasprotno - za katere rade volje zapravis kak € vec?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Glede na to da od dekorative uporabljam redno samo lake za nohte je to to. Za negovalno pa najbolj šparam na gelih/pilingih za obraz (ker lets face it - ni ravno pomembno kake kvalitete je) malo več pa odrinem za kremo + se bolj pozanimam glede sestavin.
Zabavno, ponavljam!
Zabavno, ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
dražje =/= boljše
Največ vedno zapravim za kreme za obraz, najmanj pa za lake.
Katerega vonja je tvoj gel za tuširanje?
Največ vedno zapravim za kreme za obraz, najmanj pa za lake.
Katerega vonja je tvoj gel za tuširanje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Bourjois - Flower perfection
ocena: 1/10
Ful redko uporabljam puder, da bi res kaj prekrila (ponavadi samo mal v kamnu, da se ne svetim kot Edward) in sm rekla, da bom kupla enga kao kakovostnega, mgoče bo pa ful dobr..and it sucks.
Si imel/a kdaj kakšno idejo za reklamo? (če ja, opiši, če ne, opiši svojo najlubšo reklamo)
ocena: 1/10
Ful redko uporabljam puder, da bi res kaj prekrila (ponavadi samo mal v kamnu, da se ne svetim kot Edward) in sm rekla, da bom kupla enga kao kakovostnega, mgoče bo pa ful dobr..and it sucks.
Si imel/a kdaj kakšno idejo za reklamo? (če ja, opiši, če ne, opiši svojo najlubšo reklamo)
It was forever..but it didnt last long..
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Če sem kdaj imela idejo? Imam jih skoraj non-stop, čisto sem ubrisana na oglaševanje, itd., dobila že kar nekaj nagrad(very proud ...sam šihta pa zame očitno ni...)
Ena boljših je bila, ko sem kandidirala za predsednico študentov pa sem naredila reklamo za kampanjo zame na podlagi pustnega kostuma, tako da je izpadlo nekak politično provokativno. Uporabila sem slikco sebe za pusta,sexy med. sestre, zraven pa napisala, da bi šla "every length" za študente, tako da je potem spadlo dvoumno, pa me je še rektor pohvalil, prfoksa za trženje me je pa še mesece potem za zgled dajala. In ja, so mi ponudili mesto pred.štud.
---
spremljaš ZOI, imaš kakega favorita?
Ena boljših je bila, ko sem kandidirala za predsednico študentov pa sem naredila reklamo za kampanjo zame na podlagi pustnega kostuma, tako da je izpadlo nekak politično provokativno. Uporabila sem slikco sebe za pusta,sexy med. sestre, zraven pa napisala, da bi šla "every length" za študente, tako da je potem spadlo dvoumno, pa me je še rektor pohvalil, prfoksa za trženje me je pa še mesece potem za zgled dajala. In ja, so mi ponudili mesto pred.štud.
---
spremljaš ZOI, imaš kakega favorita?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
cumberbitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2013
Tale reklama je zame top,ker se vedno zavem v kaksnem biseru zivimo in je ena redkih reklam,ki me spravi do solz
https://www.youtube.com/watch?v=mluKmCj ... ata_player
no.odgovarjam se na vprasanje od Prinzessin-spremljam igre in seveda so moji favoriti Slovencii,od tujih pa Aksel Lund Svindal.
Najljubsi spomin na babico ali dedka?
https://www.youtube.com/watch?v=mluKmCj ... ata_player
no.odgovarjam se na vprasanje od Prinzessin-spremljam igre in seveda so moji favoriti Slovencii,od tujih pa Aksel Lund Svindal.
Najljubsi spomin na babico ali dedka?
Dear God,what is it like in your funny little brains?It must be so boring.
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Zmeraj, ko smo se odpravljali domov in so me vsi že čakali v avtu, mi je nona naredila še domači malinovec in sem potegnila še za 5minut
Hjoj, lepi spomini :3
Se kdaj vprašaš, če je 's tabo kaj narobe, ali so vsi ostali čudni'?
Hjoj, lepi spomini :3
Se kdaj vprašaš, če je 's tabo kaj narobe, ali so vsi ostali čudni'?
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne, js sm si cist kul, uni ki so mi cudni se jih pa itak izogibam
Cesa se ti trenutno najbolj lusta jest/pit?
Cesa se ti trenutno najbolj lusta jest/pit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov