Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Potica. Moja nončka nardi najboljšo na svetu, in se že vsaj 3, 4 leta pogovarjamo, da jo bomo naredile skupaj, da se naučim tudi js, pa gre zmirom nekako mimo.
Ponavljam
Ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
"ajmohc" oz. kislo juho. menda je ena najenostavnejših jedi za pripravit, ampak jaz z juhami nikol nisem imela neke sreče...
--
Ti?
--
Ti?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Klepetavost, norost, sem tak malo weird otrok
___
Ponavljam
___
Ponavljam
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
Pravijo, da sem trmasta. Sama sebi se sicer ne zdim; prej bi rekla, da se ne pustim voditi
Kaj narediš, ko veš, da se moraš učiti, ampak ne gre (samo bereš, pa sploh ne veš, kaj si prebral)?
Kaj narediš, ko veš, da se moraš učiti, ampak ne gre (samo bereš, pa sploh ne veš, kaj si prebral)?
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Vzamem marker in kot blesav highlightam dele, ki se mi zdijo uporabni. In seveda upam, da mi bo ostalo kej v podzavesti.
Zadnji nakup/strošek?
Zadnji nakup/strošek?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Večji nakup je bil v petek nakup blaga za nove zavese, manjši pa rženi kruh v soboto. Danes nisem še nič zapravila
Ponavljam, zabavno
Ponavljam, zabavno
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
Danes zjutraj, ko sem oddala pošiljko na pošti.
Tud jaz, ponavljam
Tud jaz, ponavljam
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov