Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Principles of biochemistry
Kdaj ti je bilo nazadnje ful nerodno in zakaj?
Kdaj ti je bilo nazadnje ful nerodno in zakaj?
- Tulip
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
Ni mi bilo ravno ful nerodno samo mal pa, zadnje kar se spomnim in sicer ob tem, ko sva s kolegom nekaj popravljala moj računalnik in je bila čista tišina meni je pa nonstop naglas krulilo po želodcu od lakote (aja, pa ne stradam, samo tisti dan sem bila nonstop okoli in ni bilo časa jest)
Verjameš v moč misli?
Verjameš v moč misli?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sploh ne vem kaj naj bi si pod "moč misli" predstavljala... Če govorimo tu o "vse je v glavi" principu - ja verjamem. Sem videla že preveč ljudi, nesposobnih za vsakdanja opravila, ki jih je dejstvo, da so bolni (ne bolezen sama) prikovala na posteljo.
Če govorimo tu o telekinezi - ne (še ). Glede telepatije pa še nisem popolnoma na jasnem.
Kaj si predstavljaš pod "moč misli" ?
Če govorimo tu o telekinezi - ne (še ). Glede telepatije pa še nisem popolnoma na jasnem.
Kaj si predstavljaš pod "moč misli" ?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Hmm ne vem, če si sploh kaj konkretnega predstavljam, po mojem še najbolj kaj v povezavi s tistimi dokumentarci, kjer se bolniki s pomočjo pozitivnega mišljenja prepričajo da nimajo več raka in...PUF.... rak izgine čez noč, nope, nič pametnega si ne predstavljam.
Pa ti?
Pa ti?
- Tulip
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
Ker sem že ravno postavila to vprašanje...imela sem v mislih predvsem tiste fore z zakonom privlačnosti (The secret), ziher ste že slišali za to.
Aja še odgovor...pod "moč misli" si pa jaz predstavljam to, da ima vsak od nas možnost na kakšen način bo razmišljal o določeni situaciji in le to lahko vpliva ali bo nekaj dosti bolj negativno dojel kot je ali pa bo razmišljal malo drugače in iz situacije kaj dobrega zase potegnil.
Kaj imaš raje: službo ali študij? (če bi moral/a izbrat eno stvar, ker verjamem, da vas dosti dela IN študira hkrati)
Aja še odgovor...pod "moč misli" si pa jaz predstavljam to, da ima vsak od nas možnost na kakšen način bo razmišljal o določeni situaciji in le to lahko vpliva ali bo nekaj dosti bolj negativno dojel kot je ali pa bo razmišljal malo drugače in iz situacije kaj dobrega zase potegnil.
Kaj imaš raje: službo ali študij? (če bi moral/a izbrat eno stvar, ker verjamem, da vas dosti dela IN študira hkrati)
-
2x...
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 13. Jan. 2014 11:02, skupaj popravljeno 1 krat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Na faksu se imam super, upam da bo v (redni) službi tudi tako fajn .
Si večkrat osamljen/a ali socialno predoziran/a?
Si večkrat osamljen/a ali socialno predoziran/a?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
oboje. ker sem res dosti sama doma, se včasih počutim osamljeno, ni mi pa do lazenja v družbo, ker mi ni do druženja samo zaradi druženja.
___
ponavljam
___
ponavljam
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
včasih sem bila absolutno socialno predozirana. zdaj bi pa težko rekla. čeprav to, da/ko sem sama, ne pomeni, da sem osamljena. na moji nočni omarici je vsaj 5 knjig. ni možno biti osamljen.
kaj si nazadnje kupila?
kaj si nazadnje kupila?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Ravno danes sva šli z našo nončkico v šoping in nabavili mali miljon lepih reči . Kjuti pižamo na mačke, škornje, vzorčkaste žabe (obožujem popraznična znižanja + trgovine so ful prazne!!). Potem pa še fensi paštete, ki ti jih prijazna gospa v leclercu nareže iz posode, francoske sire, bageto .... Fajn je blo.
Kakšno zobno ščetko uporabljaš?
Kakšno zobno ščetko uporabljaš?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nimam pojma. Oral B? una ki se zvija in ma strgalce za jezik na hrbtu
Koliko si star/a?
Koliko si star/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov