Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Uff... da bom nadaljevala s plavanjem, ki je menda super za moja kolena... fingers crossed
Ponavljam
Ponavljam
-
Uff... da bom nadaljevala s plavanjem, ki je menda super za moja kolena... fingers crossed
Ponavljam
Ponavljam
-
Imela sem simple črne hlače in sivo majco, simple ko pasulj, niti nismo mel take družbe da bi se neki blazno rihtal
Trenutno najbolj priljubljen koktejl
Trenutno najbolj priljubljen koktejl
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Trenutno se mi kakršenkoli alkohol gabi.. Tak da mogoče kak brezalkoholen koktejl..
Kje, s kom in kako si preživel/a novo leto? Bolje, slabše kot lani?
Kje, s kom in kako si preživel/a novo leto? Bolje, slabše kot lani?
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Preživela sem ga s fantom in prijatelji v šotoru z nekim bendom. Bilo je prav lušno, plesali smo do treh potem sva pa šla k njemu in se crkljala do enajstih.
Če bom vsa nadaljnja novoletna praznovanja preživela tako, bom čisto vesela in zadovoljna. Je bilo eno boljših (če ne celo najboljše do sedaj)
Ponavljam vprašanje.
Če bom vsa nadaljnja novoletna praznovanja preživela tako, bom čisto vesela in zadovoljna. Je bilo eno boljših (če ne celo najboljše do sedaj)
Ponavljam vprašanje.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Z 30+ folka na privat fešti, kjer bla polovica organizatorskega tima, cela hiša zase, z njim in ful bližnjega folka! Bolje kot lani, ker lani ravno v kregih z bivšim. Najedla in predvsem napila, kar še zmeri čutim. Spat 7.30
ponavljam!
ponavljam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Z mojim v naši skromni vikendici. Šampanjec sva spila že ob 11h in (spet!) prespala novo leto . V mestu pa so imeli že opoldne silvestrovanje, župan je častil lokalno vino in pršut, odlični tamburaši so igrali v živo tako da sva silvestrovala 12 ur bolj zgodaj .
SI danes že v službi/šoli/na faksu/...?
SI danes že v službi/šoli/na faksu/...?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, mam še dopust wuhuuu
Kake barve radiator maš v sobi?
Kake barve radiator maš v sobi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov