Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Ko sem bil še v najstniških letih: da nekaj malega; danes nikakor. Zdi se mi dobesedno zapravljanje denarja za neumnosti, zapovrh pa so živali in kakšni otročki zelo prestrašeni, kadar poči kakšna reč. Mi je pa prirejen ognjemet, recimo z glasbo v ozadju, lep za vidit - kot neko umetniško delo!
--------
Ponavljam.
--------
Ponavljam.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
včasih sem, kakšne rakete, baterije, da je bilo mal zabave (sploh če se je prevrnila ) zdaj pa ne več. petard pa nisem nikoli, brezveze. edin zabavno pri petardah se mi zdi če kakšno staro stvarco razstreliš ki bi šla itak v smeti, pa stran od ljudi.. sam smo tudi to že prerasli i guess.
mi je pa lepo pogledat ognjemet edin na živce mi gre ko neha ravno ko ugotovim kje je in priletim do okna.
ponavljam
mi je pa lepo pogledat ognjemet edin na živce mi gre ko neha ravno ko ugotovim kje je in priletim do okna.
ponavljam
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Že od nekdaj ful proti, se mi zdi dobesedno v zrak vržen denar, živali se bojijo pokanja, ko sem bla mlajša, in so glavni frajerji na šoli metali puncam petarde pod noge, sem trepetala tudi js. Da ne omenjam škode, ki jo pirotehnika vsako leto naredi na lastnini in ljudeh.
Ognjemete toleriram, kak "profesionalen" ognjemet z veseljem pogledam, to je pa tudi to.
Kako je okrašeno vaše stanovanje, hiša?
Ognjemete toleriram, kak "profesionalen" ognjemet z veseljem pogledam, to je pa tudi to.
Kako je okrašeno vaše stanovanje, hiša?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tukaj nič, je december nekako šel mimo nas, kljub načrtom, da okrasimo hišo z lučkami. Doma starši imajo pa isto plastično smrekico, kot jo imamo že od kar pomnim, z večino okraski iz mojega otroštva (nekaj takih, ki sva jih s sestro sami izdelali), s ful lepim steklenim ptičkom na eni izmed zgornjih vej... Samo lučke so nove od lani, ker jih je zajec pregriznil. Samo jaz vidim to edino preko skypa
Ponavljam
Ponavljam
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
V študentskem stanovanju imamo umetno smrekico na hladilniku, ki je letos okrašena z lučkami, rdečimi gardenami in podstavki za pivo (tak črno rdeče zelena kombinacija), in pa po kuhinji imamo še en komplet lučk pod stropom speljan Drugo pa ne
Ponavljam
Ponavljam
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Samo smrekico, za kiro sn mislla kak fajn da sn jo okrasila, nakar mi je mačka dala hitro vedet, da jo nisem. So she redecorated it for me.
Imaš profil na Twitterju?
Imaš profil na Twitterju?
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Preživet pol leta, 10.000 km stran od doma, praktično sam v tujem delu sveta in uspešno prestati študij in ostale naloge v tistem kraju. Bo kar zanimivo..
--------------------
Tvoj do sedaj najboljši DIY izdelek? (in po želji: komu si ga podaril/a?)
--------------------
Tvoj do sedaj najboljši DIY izdelek? (in po želji: komu si ga podaril/a?)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Bivšemu fantu sem naredila figurico Nazgula (ker nisem mela keša za pravo) in je izpadla ful dobro. Še zdej sm ponosna na to kreacijo.
Najljubši pesnik in zakaj?
Najljubši pesnik in zakaj?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
kaj maš v denarnici? opiši vsako kartico, kolko gotovine, kere slike, računi, vse
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ok, od začetka: bančno kartico, kartice za popuste: spar, tuš, tw, merkur, ma polno jih je, zdravstvena kartica, osebna, vozniška, prometna, študentska, davčna, vizitka od steklarstva, kartica za zbiranje točk, slike: mami, sestra, kolegica, pes, nekaj drobiža in bankovec za 10€, nekaj računov, kartonček za darovanje krvi, to pa mislim da je res to.
Katero serijo trenutno spremljaš?
Katero serijo trenutno spremljaš?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Cakam na Big Bang Theory, himym, Shameless in Game of Thrones, na novo (oz no, lih hodim proti koncu) sem zacela gledat New Girl. Ko to koncam pa bo padlo kej novega.. Sherlock najbrz, itak je kratek.
ti?
ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov