Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mislim, da ne.
Imas/si imel kdaj cimra/o in kako se razumes z njim/njo (oz si se?)
Imas/si imel kdaj cimra/o in kako se razumes z njim/njo (oz si se?)
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
mela sem kar nekaj cimer: ene 4 v stud. domu in potem 3 v privat stanovanju. 2 od njih sta bili obupni in nikakor nisem mogla najt skupnega jezika z njima, ostale pa full prijetne. Smo se druzile in se danes se videvamo
- - - - -
ponavljam
- - - - -
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Imela sem 3 cimre v dijaškem domu, potem kot študentka dve leti 2 cimre in zdaj imam spet 3 cimre. Torej vse skupaj 8 cimer. Z vsemi sem se dobro razumela, in se še zdaj. Cimre se mi zdijo pomemben del življenja (dokler živiš z njimi) in se mi zdi nujno, da se dobro razumeš, se znaš kvalitetno in produktivno skregat ko se je treba, in da se znaš prilagajat.
Ponavljam!
Ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
V študentskem sem imela eno v sobi. Hodila je spat ob sedmih, sramežljiva, tako da se nisva ujeli v smislu prijateljstva. Nazadnje pa sem imela par, s katerima se pa nisem zaštekala,ker sta bila ful pujsa, obenem pa sta se imela za hipija, tako da sem na koncu jaz skakala okrog z metlo, onadva pa sta pač igrala kitaro v svoji umazani sobi. Kregala pa se nisem ne z enim ne z drugim.
Tvoja zadnja zaposlitev-študentska ali redna?
Tvoja zadnja zaposlitev-študentska ali redna?
The world is as you are.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Redna, v privat sektorju.
Kdaj si se naučil/a vozit kolo?
Kdaj si se naučil/a vozit kolo?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Pri 6ih nekje, potem ko me je najprej ubrisalo ob betonsko škarpo z enim poni piciklom
---
Kakšne barve rokavice imaš?
---
Kakšne barve rokavice imaš?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Prav pletenega zimskega samo enega. To je bel puhast in neverjetno prijeten šal, ki sem ga kupila lani v h&m za 2 al 3 eur. Največ pa nosim en šal iz blaga, modro temno siv z nežnimi vzorčki.
Koliko zimskih čevljev imaš? Kakšnih (škornji, piščančki...)
Koliko zimskih čevljev imaš? Kakšnih (škornji, piščančki...)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Trojne. Ene navadne visoke škornje, ki so primerni samo za takrat, ko ni snega, ker premočijo. Druge, nizke škornje ki ne premočijo in so fajn tople. Pa ene škornje zimske za po snegu laufat pa ko se sankamo pa to (debele, podložene).
Znaš namontirat ketne na gume od avta?
Znaš namontirat ketne na gume od avta?
-
Deljenje LMB, božična peka, prepričat mamo da mi dovoli, da sama skuham božično večerjo. Mogoče kak krajši izlet, drugače pa veliko počitka ker sem uničena.
Tvoji?
Tvoji?
-
Bučna juha, kaki zrezki pripravljeni v vinski omaki, korenčkov ali bučni pire, glazirana zelenjava, krompir v olupku, za začetek mogoče kaki kanapejčki, mogoče kaj z lososom. Pa lahka sladica, pannacotta, kaka jogurtova strjenka s sadjem...
Sem že pošteno naveličana klasične "sol in maščoba overdose" večerje.
Kaj je ponavadi na mizi za božično večerjo? S kom praznuješ božič?
Sem že pošteno naveličana klasične "sol in maščoba overdose" večerje.
Kaj je ponavadi na mizi za božično večerjo? S kom praznuješ božič?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov