Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
+: dobila pogodbo za nedoločen čas, dobila povišico plače, posvojila dve čudoviti živalici, ki mi lepšata življenje vidla moj najljubši bend live
-: nenadna in nepričakovana smrt moje mačke, razhod z bivšim partnerjem po petih letih zveze, ... pa se so ble še ene prčkarije, ampak si jih ne ženem k srcu kot resne probleme....
Pa tvoji?
-: nenadna in nepričakovana smrt moje mačke, razhod z bivšim partnerjem po petih letih zveze, ... pa se so ble še ene prčkarije, ampak si jih ne ženem k srcu kot resne probleme....
Pa tvoji?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
top: vsa potovanja, vsa druženja, vsi pikniki, on
flop: razhod po vsem tem času in vse mučenje pred tem, ker bla preveč strahopetna; faks
ponavljam!
flop: razhod po vsem tem času in vse mučenje pred tem, ker bla preveč strahopetna; faks
ponavljam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Top: Makedonija, lansko novo leto , dve ful navdihujoči predstavi, morje s kolegicami, selitev na novo lokacijo, poletni tabor z mojimi najljubšimi malčki, uspešno zaključila še en letnik na faksu, 2 nova dojenčka v razširjeni družini, nove cimre.
Not so top: selitev prijatelja v tujino, 2 kolega na izmenjavo, da sem se skregala z mojo "drugo družino", premalo na morju.
Se ti zdi da si izbirčen človek? Se ti zdi to dobra ali slaba kvaliteta?
Not so top: selitev prijatelja v tujino, 2 kolega na izmenjavo, da sem se skregala z mojo "drugo družino", premalo na morju.
Se ti zdi da si izbirčen človek? Se ti zdi to dobra ali slaba kvaliteta?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Odvisno kako pogledaš izbirčnost. Če sem povabljena kam na kosilo, potem pri hrani nisem izbirčna in pojem vse (ajde, razen če so noter orehi, ki jih moj sistem ne prenese), če si pa izbiram nove čevlje pa hell yes, bom pa zbirčna!
Izbirčnost se mi zdi dobra lastnost, sploh kadar izbiraš stvari, ki bodo ob tebi na dolgi rok. Če pa kompliciraš in težiš pri brezveznih malenkostih, ki so hipne- to mi je pa potem negativna lastnost. Sama zase bi lahko rekla, da nisem zbirčna.
Okrog katere zadeve najbolj kompliciraš?
Izbirčnost se mi zdi dobra lastnost, sploh kadar izbiraš stvari, ki bodo ob tebi na dolgi rok. Če pa kompliciraš in težiš pri brezveznih malenkostih, ki so hipne- to mi je pa potem negativna lastnost. Sama zase bi lahko rekla, da nisem zbirčna.
Okrog katere zadeve najbolj kompliciraš?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Glede mojih živali (zadjšnjih in tudi prejšnjih, sploh kar se tiče zdravja).
Najboljši citat iz filma/nanizanke/knjige/pesmi.... , ki ti pade trenutno na pamet in zakaj?
Najboljši citat iz filma/nanizanke/knjige/pesmi.... , ki ti pade trenutno na pamet in zakaj?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
What does marcellus wallace look like?
Hihi, zabavno, ponavljam
Hihi, zabavno, ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Merry christmas ya filthy animal.
--
še jaz ponavljam
--
še jaz ponavljam
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sneaky Little Hobbitses!
ponavljam
ponavljam
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Čist sem not padla v eno švedsko/dansko serijo, Bron/Broen
---
Najlepši trenutek današnjega dne?
---
Najlepši trenutek današnjega dne?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Se pride
Si ze dobila kaksno darilce ta december?
Si ze dobila kaksno darilce ta december?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov