Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Vsi, ki nosijo uniforme In resno mislim VSI...uniforme fetiš
---
tebe?
---
tebe?
I am not an enigma, just a contradiction!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Na ker faks hodiš/si hodil/nameravaš it?
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hodila sem na zdravstvenega (zdr. nega), diplomirala, zdaj se pa smukam okrog 2. letnika ekonomije. Nikamor več ne nameravam
Kako trenutno izgleda tvoja soba? (če že živiš za sebe, potem soba, v kateri si največ časa)
Kako trenutno izgleda tvoja soba? (če že živiš za sebe, potem soba, v kateri si največ časa)
The world is as you are.
-
prinzessin - Kofetarica
5x4m velika, ena stena je temno vijolične, druga in tretja bele barve, četrta pa belo-vijolična(vzporedne navpične črte), zgoraj in spodaj so takšni...baročni vzorčki, ali kako bi jih imenovala, ki lepo zaključujejo podobo. V sobi je pisalna miza, 140x200 kovinska postelja z nočno omarco, komoda, fotelj in 3-delna omara. Lično opremljena, brez dodatne navlake, edino knjig je cel kup na komodi, v komodi, na pisalni mizi, na/v nočni omarci...pa obvezen laptop in eni dobri zvočniki, da lahko gledam filme s spodobnimi sound effect-i.
---
nalepi link sobe, v kateri ne bi mogla živeti in link sobe, za katero bi takoj zamenjala svojo zdajšnjo sobo
---
nalepi link sobe, v kateri ne bi mogla živeti in link sobe, za katero bi takoj zamenjala svojo zdajšnjo sobo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Nikoli in nikdar, dokler sem živa, ne bi niti stopla v kaj takega.
Takoj bi živela pa na primer v takeli sobi.
Koliko zimske opreme že nosiš (kapo, šal, rokavice, žabe....)?
Takoj bi živela pa na primer v takeli sobi.
Koliko zimske opreme že nosiš (kapo, šal, rokavice, žabe....)?
-
prinzessin - Kofetarica
Kapo, bundo, debelejše nogavice.
---
Kdaj in kje si bila nazadnje v savni?
---
Kdaj in kje si bila nazadnje v savni?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ja, ker mam letno (ful poceni) karto za neomejen obisk fitnesa in savn. In po ornk treningu, sploh pozimi, savnanje noro paše.
Koliko naprej planiraš obveznosti (dan, teden, mesec...)?
Koliko naprej planiraš obveznosti (dan, teden, mesec...)?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
1 teden - praktično do potankosti - torej VSE mam zabeleženo, če me kaj preseneti, sem v riti
2 tedna - precej natančno, če pride kaj vmes je mogoče še možna kakšna prilagoditev
1 mesec - v grobem vse pomembnejše obveznosti (fax, šiht(i), vaje)
2 meseca - večje nujne obveznosti - izpiti, predstavitve
ja in brez rokovnika niti slučajo ne morem živeti. če ga pozabim doma ni kul. huje kot če pozabim telefon.
uporabljaš rokovnik? kateri datum je zabeležen najbolj v prihodnosti in kakšno "obveznost" imaš takrat?
2 tedna - precej natančno, če pride kaj vmes je mogoče še možna kakšna prilagoditev
1 mesec - v grobem vse pomembnejše obveznosti (fax, šiht(i), vaje)
2 meseca - večje nujne obveznosti - izpiti, predstavitve
ja in brez rokovnika niti slučajo ne morem živeti. če ga pozabim doma ni kul. huje kot če pozabim telefon.
uporabljaš rokovnik? kateri datum je zabeležen najbolj v prihodnosti in kakšno "obveznost" imaš takrat?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
ne uporabljam zaenkrat mi rata živet brez večjega planiranja če je pa kej nujnega, si dam post-it listek na namizje. trenutno piše da ima v ponedeljek fant neko predavanje, ker se morem jaz zanj spomnit
Ti?
Ti?
You make me smile, please stay for a while
-
prinzessin - Kofetarica
sem ga, dokler sem bila na faksu, ker brez tega ni šlo. sedaj? glavno da vem, da moram vsak dan vstati, kaj pojesti, telovaditi in iskati delo. ne rabim zato rokovnika...
---
kako si letos praznovala noč čarovnic?
---
kako si letos praznovala noč čarovnic?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Odlično. Najprej smo meli en dogodek z društvom, s kolegico sma ble maska Jesse Pinkman + Heisenberg (v delovnih oblačilih in civilu), potem smo šli pa v MC Pekarno na tamkajšni žur in pir je teko v potokih. Best. Halloween. Ever.
Narediš velik ''typotov'', ko tipkaš?
Narediš velik ''typotov'', ko tipkaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov