Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
nimam navade, da se za novo leto s komerkoli obdarujem. prav tako nimam partenrja/ke.
Ali stvari za faks/sluzbo/solo delas sproti, al si vse prisparas za zadnji moment?
Ali stvari za faks/sluzbo/solo delas sproti, al si vse prisparas za zadnji moment?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno. Večino stvari me faks prisili da delam sproti, z učenjem za izpite pa odlašam do zadnjega. Zato ker pač lahko .
Tvoj najboljši prijatelj in tvoja najboljša prijateljica v treh besedah (oz besednih zvezah).
Tvoj najboljši prijatelj in tvoja najboljša prijateljica v treh besedah (oz besednih zvezah).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Ne praznujem martinovanja. Zakaj bi praznovala martinovanje...? Sicer se je pa tak na splošno v soboto praznovalo kao.
Veren, agnostic, ateist?
Veren, agnostic, ateist?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Trdno prepričana ateistka
Si tekmovalen/a?
Si tekmovalen/a?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Niti ne. Bi si želel, da bi bil bolj, ker je to danes izredno pomembno.
Bi izrinil/a sodelavko, sodelavca za napredovanje na višje in bolje plačano delovno mesto?
Bi izrinil/a sodelavko, sodelavca za napredovanje na višje in bolje plačano delovno mesto?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mislim da ne. Je pa odvisno kaj za ena sodelavka bi to bla. Če bi mi šla na živce, potem bi se borila z vsemi štirimi. Če ne pa ne.
Zanimivo, ponavljam
Zanimivo, ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
Če bi mi delovno mesto ful dost pomenilo, nebi nehala, magari bi šlo za kolegico. Če bi pa blo kar nekaj, sam boljše plačano pa kao višji ugled- bi prepustila. In tu nima veze, če bi mi šel kdo na živce..
ponavlam
ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če izrinila nujno pomeni škodovala, potem ne. Drugače pa ja, bi seveda gledala nase, denar nikoli ne škodi, uspeh v karieri pa tudi ne.
Najbolj neumna/grda/čudna stvar, ki ti jo je rekel bivši partner? (štej samo obdobje zveze)
Najbolj neumna/grda/čudna stvar, ki ti jo je rekel bivši partner? (štej samo obdobje zveze)
The world is as you are.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
Nimam bivšega partnerja )
http://www.cosmopolitan.si/kariera/imas ... upweekend/
Ka je to kaj pametnega?
http://www.cosmopolitan.si/kariera/imas ... upweekend/
Ka je to kaj pametnega?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov