Vprašaj me...#45

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Nov. 2013 7:47

Led Zeppelin napisal/-a:5.let, dvignil hišo za en štuk, že bil na vseh celinah, najbrž imam že enega otroka, sem yoga master...najbrž poročen, imam potetovirani rami
15 let, imam 2 froca, hišo in vikend v Bohinju, otroci so samostojni in hodijo sami okoli, medtem ko jaz potujem z motorjem, sam ali pa z mojo ženo. Upam da delam v šolstvu.

In tebi se zdijo 10-12 letniki primerni za samostojnost in da sami vandrajo po svetu? :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2013 10:56

V tistem času sem še hodila v srednjo šolo, zjutraj (v primeru pouka ob 7 in nekaj) sem bila med prvimi v šoli in sem zabijala čas na netu v knjižnici, naletela na forum in to je bilo to.

Če bi še bila enkrat v oš in sš, bi se hotela družiti z istimi ljudmi, kot si se?
The world is as you are.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 10. Nov. 2013 11:34

V OŠ ja, mi pa ni fajn ker smo z nekaterimi puncami zgubile stik, v sš pa sem se z ful manj folka družla kot ponavadi, tak da nevem če bi še enkrat zdržala. Ampak zdej je kar je, in tak je čist kul.

ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 10. Nov. 2013 12:41

Za OŠ definitivno ne, ker mi ni bla neki kul tako, da nimam več rednih stikov iz svojega razreda/generacije z nikomer. V srednji sem se "prerodila" in mi je blo veliko boljše, družbo sem mela različno z nekaterimi smo nadaljevali še na faksu tak da za srednjo bi se družila z istimi, ja.

ponavljam.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 10. Nov. 2013 13:09

Definitivno da. V osnovni šoli sem se z eno takratno naj prijateljico sicer opekla, ampak vseeno ne bi nič spremenila. Spremenila bi samo to, da bi z večimi prijateljicami ohranila stike.

Tudi jaz ponavljam.
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 10. Nov. 2013 14:57

ja. :)

Najljubši nakit?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Nov. 2013 17:05

Zapestnice, ampak jih zelo redko nosim, ker jih redno tržem.

Kako se oblečeš, naličiš, nakitiš, ko okoliščine zahtevajo da si urejena (slavnostno kosilo, gledališče, opera, prosim ne mi pisat kako se ušmekaš za na paritveni ples drgnjenja spolovil al kako že :D )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Nov. 2013 17:20

Sarissima napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:5.let, dvignil hišo za en štuk, že bil na vseh celinah, najbrž imam že enega otroka, sem yoga master...najbrž poročen, imam potetovirani rami
15 let, imam 2 froca, hišo in vikend v Bohinju, otroci so samostojni in hodijo sami okoli, medtem ko jaz potujem z motorjem, sam ali pa z mojo ženo. Upam da delam v šolstvu.

In tebi se zdijo 10-12 letniki primerni za samostojnost in da sami vandrajo po svetu? :D

Mene so že pri 6ih letih, lepo deportirali na letovanje za 2 tedna...1x sem se jokal, potem pa sem se navadil biti sam. Ne da sam potuje, samo da lahko gre kamorkoli organizirano..pri 15ih pa lahko že skače sam okoli s prijatelji. Vsaj tako je pri nas.

---------------
Grem na wc, pogledam se v ogledalo...nataknem kavbojke, vzamem kul majico, nataknem čevlje..pogledam če so čisti, špricnem parfum na zapestje in vrat. To je to. Aja, pa uro nataknem.

Kakšne ure so ti všeč na moškemu?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 10. Nov. 2013 17:23

Hmm, nisem še nikoli o tem razmišljala ... V bistvu mi je vseeno, samo da ni kakšna zlata, kičasta. :D

Najljubši parfum?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2013 17:25

Nimam ga. Imam veliko parfumov (v to štejem še mamine in sestrine :D ) in se potem našpricam s tistim, ki mi najbolj paše tisti dan. Če mi sploh.

Koliko kosov kozmetike poseduješ? (pribl)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Nov. 2013 17:28

Lakov cca 40 kosov, ostalo pa bolj malo, pač osnovne stvari po en, dva kosa.

Zabavno, ponavljam :D
Uporabniški avatar
g.AI.a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a g.AI.a » 10. Nov. 2013 17:35

Uhhh, ne vem. Lakov mam jaz tudi okoli 4o, ene 3 eyelinerje, 3 maskare, 1o lip glossov in šmink, 2 pudra, senčil pa ne vem ... Preveč.

Kadiš/si kdaj kadil/a?
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 10. Nov. 2013 19:24

Ne.

Že veš kam greš za novo leto?
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 10. Nov. 2013 20:21

Ne. Upam, da se to kmalu spremeni.

Pa ti?
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 10. Nov. 2013 20:31

Upam, da na kako dobro žurko!

Kaj bi si želel/a za darilo od parnerja/ke za novo leto?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov