Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Včasih ko nisem delal, 5 ur. Zdaj 6.5.
----------------------------------------------
nov youtube comment sistem ti je všeč*
----------------------------------------------
nov youtube comment sistem ti je všeč*
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kuhano, če že .
Nisem ljubiteljica vina, žal.
ponavaljam
Nisem ljubiteljica vina, žal.
ponavaljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
ne pijem alkohola
---------------------
3 največje življenjske želje
---------------------
3 največje življenjske želje
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne. ful časa rabim, da nekoga 'ponotranim'. merjeno v letih.
__
ti?
__
ti?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Odvisno.. Hitro debatiram o večini tem, da pa bi nekoga res vzel "za svojega" pa je po mojem pri vseh potrebno kar nekaj časa.
Sem pred časom prehitro presodil ljudi in jih vzel za svoje in se opekel..
Kje se vidiš čez 1, 3, 5, 15 let?
Sem pred časom prehitro presodil ljudi in jih vzel za svoje in se opekel..
Kje se vidiš čez 1, 3, 5, 15 let?
-
1leto, imam odplačan avto, imam baretko, sem NATO 300, se počasi selim v svojo hiško
3 leta, najbrž sem že zapustil vojsko, vmes sem naredil magisterij, hodim z eno luštno punco s katero rada skupaj potujeva, aja pa ima črni pas v postelji
5.let, dvignil hišo za en štuk, že bil na vseh celinah, najbrž imam že enega otroka, sem yoga master...najbrž poročen, imam potetovirani rami
15 let, imam 2 froca, hišo in vikend v Bohinju, otroci so samostojni in hodijo sami okoli, medtem ko jaz potujem z motorjem, sam ali pa z mojo ženo. Upam da delam v šolstvu.
pa ti?
3 leta, najbrž sem že zapustil vojsko, vmes sem naredil magisterij, hodim z eno luštno punco s katero rada skupaj potujeva, aja pa ima črni pas v postelji
5.let, dvignil hišo za en štuk, že bil na vseh celinah, najbrž imam že enega otroka, sem yoga master...najbrž poročen, imam potetovirani rami
15 let, imam 2 froca, hišo in vikend v Bohinju, otroci so samostojni in hodijo sami okoli, medtem ko jaz potujem z motorjem, sam ali pa z mojo ženo. Upam da delam v šolstvu.
pa ti?
-
schjora - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
- Kraj: Lj
čez neo leto bom še vedno na faksu, upam da na dobri poti do magisterija. z enim fejst fantom potujeva okrog, pa na kak hud koncert greva.
3 leta. magisterij zaključen. imam zanimivo službo (predvsem pa super sodelavce). s fantom sva v resni vezi. če me bo zamikala tujina, je za mano že pol/eno letna izmenjava nekje v osrednji/severni evropi.
po 5 letih je poroka že mim. z možem mava enega ali dva otroka, živimo nekje na svojem. služba je še vedno super.
po 15 letih znajo otroci poskrbet sami zase. z možem mava čas hodit okrog, uživat življenje. služba je še vedno super .
zanimivo, ponavljam.
3 leta. magisterij zaključen. imam zanimivo službo (predvsem pa super sodelavce). s fantom sva v resni vezi. če me bo zamikala tujina, je za mano že pol/eno letna izmenjava nekje v osrednji/severni evropi.
po 5 letih je poroka že mim. z možem mava enega ali dva otroka, živimo nekje na svojem. služba je še vedno super.
po 15 letih znajo otroci poskrbet sami zase. z možem mava čas hodit okrog, uživat življenje. služba je še vedno super .
zanimivo, ponavljam.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
1 - vidla še 2 velemesti, ki sta v planu. še 1x magistrirala.
3 - še ena diploma. živet na svojem. met plačano pripravništvo in pol službo. met bebiko. pred bebiko it še na 3 potovanja, 3 morja in 3 smučanja.
5 - met še eno ali dve bebiki. bit mlada aktivna in predvsem fit mamica! uživat lajf in začet deco navajat na smuče, rolarje, razne loparje, knjige, gledališče. na vodo, avoine, ...
15 - to je pa preveč naprej! nočem niti pomislit, klko bom stara!
- vsa leta s fantom obdržat to kar imava. -
zakaj na sobotni popoldan visiš na neposrečeno prenovljenem kozmoforumu?
3 - še ena diploma. živet na svojem. met plačano pripravništvo in pol službo. met bebiko. pred bebiko it še na 3 potovanja, 3 morja in 3 smučanja.
5 - met še eno ali dve bebiki. bit mlada aktivna in predvsem fit mamica! uživat lajf in začet deco navajat na smuče, rolarje, razne loparje, knjige, gledališče. na vodo, avoine, ...
15 - to je pa preveč naprej! nočem niti pomislit, klko bom stara!
- vsa leta s fantom obdržat to kar imava. -
zakaj na sobotni popoldan visiš na neposrečeno prenovljenem kozmoforumu?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ker naš vikend traja petek, sobota, nedelja je pa običajni delovni dan in je sedaj v bistvu pri meni kot pri vas nedelja zvečer. Drugače je pa jutri še vsedržavni štrajk, kar pomeni zažiganje vozil povsod po mestu pa mi ni ravno za okol hodit.
Zakaj si se prijavila na forum?
Zakaj si se prijavila na forum?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]