Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Sibirska vzgoja od Nikolaja Lilina.
Imaš hujšo bolezen, katero bi zagotovo podedoval tvoj potomec. Bi se kljub temu odločil/a za otroka ali ne?
Imaš hujšo bolezen, katero bi zagotovo podedoval tvoj potomec. Bi se kljub temu odločil/a za otroka ali ne?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Otrokov tako ali tako ne nameravam imeti, tako da...ne. Če bi ga pa hotela, je pa dovolj ubožčkov v rejništvu, pa bi katerega posvojila. Ne bi prenašla bolezni na ubogo bitje.
---
si verna?
---
si verna?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
^
Otrokov
Ne, sem prizemljen..
----
Koliko dobrih kolegov in koliko dobrih kolegic imaš?
Otrokov
Ne, sem prizemljen..
----
Koliko dobrih kolegov in koliko dobrih kolegic imaš?
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
hjoj jaz to ne katogoriziram in vlecem meje kdo je zdej dober, kdo pa napol dober... pac tam so. imam jih enih par za druzenje, eno kolegico s katero se bolj pogosto dobivam pa se eno ki jo poznam ze ful casa in ostali folk s katerim delamo skupaj projekte itd...
kdaj si sla nazadje v hribe?
kdaj si sla nazadje v hribe?
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
abspolutno da sem ena večnih ljubiteljic zime
Zaradi katerih petih dogodkov/dejavnosti/aktivnosti komaj čakaš veseli december?
Zaradi katerih petih dogodkov/dejavnosti/aktivnosti komaj čakaš veseli december?
-
mastermind - Kofetarica
Preselil se v UK, preživel novo leto upam da nekje na ulici v Londonu, srečal starega kolega, na veliko izkoriščal prednosti žuranja v megamestu. In razpošiljal darila, to je sploh super!
Kako gledaš na vso famo glede decembra in praznikov, božiča, nakupovalne mrzlice? Ti je všeč in sodeluješ v tej evforiji?
Kako gledaš na vso famo glede decembra in praznikov, božiča, nakupovalne mrzlice? Ti je všeč in sodeluješ v tej evforiji?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Za darila tko ali tko ne zapravljam nekega bajnega denarja, mi je pa nasplosno zelo vsec decembrsko vzdusje. ce se zacne decembra
si kej zaljubljen/a?
si kej zaljubljen/a?
-
mastermind - Kofetarica
Zaljubljen v pravem pomenu nisem bil že precej časa.. Imam pa ene par mini crushov na kolegice.. Nič resnega
Ti?
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov