Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ponoven poskus teka na več kot 3,4 km (že ene peti po poletju). Nekako ne gre teči predolgo, če si imel nepravilno zaceljen nalomljen prst na nogi in tega naši vrli dohtarji niso videli. Pol pa jok in stok.
Si se že kdaj našemila za noč čarovnic? In če da, v kaj?
Si se že kdaj našemila za noč čarovnic? In če da, v kaj?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ne, je pa na bucket listu
si zelo zgeckljiv/a?
si zelo zgeckljiv/a?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Pa niti ne.. Mi niti ni prijetno žgačkanje ubistvu
Se ti smilijo živali, ki so določene "za odstrel" zaradi prevelike populacije, bolezni, agresivnosti, biločega?
Se ti smilijo živali, ki so določene "za odstrel" zaradi prevelike populacije, bolezni, agresivnosti, biločega?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Niti ne, saj razumem, da je v določenih primerih to potrebno. So mi pa lovci odurna organizacija in se mi gabijo mrtve nagačene živali/njihova okostja, ki jih imajo tako pompozno razstavljene po hišah.
Čemu se veliko posvečaš (razen službe, družine, prjateljev)? Kako najraje preživljaš prosti čas?
Čemu se veliko posvečaš (razen službe, družine, prjateljev)? Kako najraje preživljaš prosti čas?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja in ja.
Si član/ica kakšnega društva/zavoda in delaš kaj aktivnega v zvezi s tem?
Si član/ica kakšnega društva/zavoda in delaš kaj aktivnega v zvezi s tem?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Nisem v nobenem društvu, bom pa kdaj valda, sem vegetarijanka, če najdem žival na cesti jo pripelam domov, podpisala sem ono peticijo proti vivisekciji Trudim se, da bi se čim več ljudi zanimalo za to..
ponavlam, sej se da odgovorit : ))
ponavlam, sej se da odgovorit : ))
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Nisem. Sicer sem velika ljubiteljica živali in zagovornica njihovih pravic (društa proti mučenju živali in društva za zaščito živali mi tu pač prva padejo na pamet), vendar se mi veliko društev zdi precej maničnih, ljudje (člani teh društev) pa zelo ozkogledni.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ok, ajde. 1. etnografsko društvo - precej aktivna. 2. kulturno društvo v katerem bolj aktiven je človek težko (3x po 5 ur tedensko)...
še 2 društvi kulturnega tipa, aktivna ko RES mam cajt (bi pa z veseljem več).
aktivna v klubu, ki ima gledališko sekcijo - aktivna ko režiser tak reče.
to je to od DRUŠTEV.
-----------------
katere tečaje obiskuješ? (če nobenega naštej 3, ki bi jih rada - in zakaj jih ne?)
še 2 društvi kulturnega tipa, aktivna ko RES mam cajt (bi pa z veseljem več).
aktivna v klubu, ki ima gledališko sekcijo - aktivna ko režiser tak reče.
to je to od DRUŠTEV.
-----------------
katere tečaje obiskuješ? (če nobenega naštej 3, ki bi jih rada - in zakaj jih ne?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov